Şimdi Ara

Turknete veda etmenin zamanı gelmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Poyraz net ücretleri çok ucuzmuş. 85 TL ye 100 mbps veriyorlar. Heryere hizmetleri var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Birşeye yardımcı olacağınızı düşünmüyorum.

Kurumsal ve bireysel aboneligimi iptal edeceğim

• enemywalker kullanıcısına yanıt
    Eğer iletebilirseniz ilgili ekiplerimiz ile görüşerek yardımcı olmak isterim.

Size şurada bir soru sordum cevaplar mısınız?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153392052

10 ay peşin alınca eski fiyattan oluyor ama. Birde şöyle bir durum var. Ben zaten kullanmışım ay bitmek üzere gelip bana sen kullandın ama 140 değil 170 tl ödeyeceksin. Böyle bir zam yapma anlayışı olamaz ben 170 tl ye kullanmak istemiyorum ama 170 tl ödemek zorundayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt

hocam onda yanılmıyorsam santrale uzaklığın belli mesafeyi aşıyorsa hizmet alamıyorsun

• Normalde 35 mbps hızım var, santrale çokta uzak değildir herhalde. Zaten sabit ip veriyorlarmış, benimde hoşuma gitmedi o yüzden.

• Hükümran kullanıcısına yanıt

Valla mantıklı... Aynı paket 117 tl ye geliyor. ISS e yarın öbür gün zam gelir mi belli olmaz.

Turknete veda etmenin zamanı gelmişpoyraz net | evde internet, işte internet | hızlı, özgür, uygun
    Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun
    https://poyraznet.com/paketler/internet-tarifeleri

Turknete veda etmenin zamanı gelmişinternetkutusu.com.tr
    Mega Kutu
    https://internetkutusu.com.tr/mega-kutu

Turknete veda etmenin zamanı gelmişbireysel.turktelekom.com.tr
    Evde Her Yöne 600 Dk. ve 1.200 Dk. Kampanyası > Kampanyalar > Ev Telefonu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/Kampanyalar/Sayfalar/her-yone-600-ve-1200-dk-kampanyasi.aspx

Turknete veda etmenin zamanı gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 24 Temmuz 2022; 20:6:46 >

• yakın zamanda türknetten türk telekoma geçiş yapan biri varsa alıntılayabilir/mesaj atabilir mi acaba? telekomun müşteri hizmetleri geçişle alakalı hiçbir şey ya bilmiyor ya söylemiyor. türknetten interneti taşıyacağım sadece önce türkneti iptal edip sonra mı telekoma başvuru yapmam gerekiyor? çünkü telekomun başvuru sayfasında telekom altyapısı kullanan başka firma müşterisiysen ayrı sayfaya yönlendiriyor. e başvuru sayfasına girip modem istemiyorum işaretliyorum kurulum için randevu tarihi vermeye zorluyor. telefonda konuşuyorum buradan başvuru yaparsan ilk 3 ay indirimi alamazsın diyor hadi olsun diyorum telefon ve internet aynı faturadaysa bayiye gidip başvuru yapman gerek diyor. adresi veriyorum interneti kullandığım yerde altyapı yok diyor telekom yeminle tek haneli IQ sahibi insanlarla muhattap olmaktan bıktım kimse birşey bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 24 Temmuz 2022; 19:46:56 >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Santral uzaklığım 36 metre görünüyor, bakalim hizmet baslasin kalitesini göreceğiz

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Gigafiber diyorlar ama daha çok zamanı var diye düşünüyorum. Hemen gelecek diye beklemeyin. Bir çok izinden bahsediyorlar ki bu izinlerin alınıp alınmadığı bile belli değil ve ayrıca süre de vermiyorlar. 2-3 yılı bulur diye düşünüyorum.. Proje sadece kağıt üzerinde var gibi gözüküyor. Böyle olunca umut bağlamayın derim

• 3 senelik turknet abonesiyim. farklı adreslerde 2 ayrı internet kullanıyorum. diğer adresimde vodafone net taahhütüm bitiyor ve orada da turknet'e başvurmayı düşünüyordum bu son zamdan önce. yahu daha bir kaç ay önce 90 tl ödediğimiz internet 160 tl oluyormuş. bunlar hiç hesap kitap da bilmiyorlar. daha önce netspeed ve milleni.com kullandım internetkutusu'nu burada ilk defa duydum kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? yada poyraznet

• scatman_35 kullanıcısına yanıt
    Ben poyraznete cumartesi evrak işlerim tamamlandı geçiş sıkıntısız oldu şimdi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 25 Temmuz 2022; 1:23:11 >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

eyv hocam şimdi baktım 35 mbps 75 liraymış. zaten maksimum 30-35 mbps alabiliyorum. fiyat da yarı fiyatından daha ucuz daha ne olsun. bir an önce taşıyorum.

• scatman_35 kullanıcısına yanıt

Sadece geçiş yapacaklar Direkt Kapatmak istiyorum diye başvurmasın direkt hangi firmaya geçiş işlemlerini yapıp geçeceklerse başvursunlar evraklar ulaşınca aynı gün geçişim kesintisiz eski port üzerinden yapıldı. Kullanmadığınız günlerin parası iade yapılmak zorundalar benimki iade oldu.

• İnternet kutusu şuan güzel hizmet veriyor geçiş yapmayo düşünen arkadaslara başvuru surecinde yardımcı olurum turknetteki gibi arkadsini getir kampanyasida mevcut Arkadaşını getir kampanyası 8576057986

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

Merhaba. İnterneti başka operatöre, telefonu Türk Telekom'a taşımak için ne yapmak gerekiyor? Birkaç yerde mevcut operatörü arayıp internet ve telefon hizmetlerini birbirinden ayırmalarını isteyin demişler ama bazı firmalar buna yanaşmıyormuş. Türknet ayırıyorsa Türk Telekom'a gidip telefonu taşıttırdıktan sonra internet için başka firmaya gidip internet taşıma işlemleri için mi başvurmak gerekiyor?

• DariusVictusS D kullanıcısına yanıt

Santrale olan uzaklık 320 metre diyor, geçiş yapamıyorum :(

• Direk TT ofisine gittim sabit hattı taşıma başvurusunu yaptım. Hat geçişi olunca da 1200dk/37 TL taahhütte geçicem.

Bugünde (30/07/22) Poyraz Nete internet üstünden başvurdum. Arayıp durumu izah ettim her hangi bir sorun olmayacağını sabit hattın kullanılacağını da ekstra not aldılar.

Yaklaşık 7 yıllık Turknet macerasını sonlandırdım.

Turknete veda etmenin zamanı gelmiş

• Evet yaklaşık 2.5 senelik türknetle olan 2 aboneliği de farklı firmalara taşıdım Yazlıkda ki interneti pellicele kışın kaldığım yere ise poyraznete geçtim en çok kışlık ta olan interneti kullanıyorum onunda belgelerini bugün verdim aras kargoya bakalım umarım sıkıntı yaşamam işin komik tarafı ise 2 farklı firmadan aldığım hizmetin ücretinin toplamı pellicel 35 mgbit 12 ay tahahütlü 80 TL Poyraznet 100 mgbit 95 TL toplam: 175 Tl Türknet ise utanmadan benden 1 abonelik parasına 170 TL istiyor size mutluluklar Türkiye geneli yüzde 0.2 zimafiber kullanıcıları ile by by türknet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.