Şimdi Ara

Turknette internet satıyorum soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hafta sonu bildigim kadarıyla gönderim olmuyor ptesi veya salı gibi gelir tahminen ups geldigi zaman kuryeyle geliyo oda ayrı bir sorun.Kurye beklemiyor 5 dk bile.Bence aras kargoyla gönderilmesini isterseniz daha rahat olur zaten sizi bulamazlarsa en yakındaki aras kargo şubesine bırakıyorlar siz alabiliyorsunuz.
  • poorman kullanıcısına yanıt
    Hocam ucuzlayacakmı bilmem ama ucuzlaması lazım muhtemelen dünyadaki en pahalı ve yavaş interneti kullanıyoruz.Ben aradıgım kişilere özellikle söylüyorum akk hakkındada şikayet edin diye saçmalıklar ülkesi yeminle.
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    hocam asus un modemleri var alt versiyonu 65 üstü 95 tl gayet güzel.
  • ups beni bulamazsa aras a bırakıyormu? ups bırakmıyorsa şimdi arasam arasa geçirirler mi ?
  • atakanu35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ups evde hat sahibi yoksa evrakları geri götürüyor.
    Ayrıca hat sahibi evde olsa dahi evrakları da okumanız için vakit tanımıyor.
    Siz m.hizmetlerini arayıp aras kargoyla evrak isterseniz gelecektir.
    Şuan bu durumu yaşıyorum ve aras'ın evrak getirmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

hocam asus un modemleri var alt versiyonu 65 üstü 95 tl gayet güzel.

Hocam yapacagim sey haftasonları netten mac izlemek olacak. Onun haricinde sosyal aglar haber okumak vs. Bunun icin ust model cift anten 300 mbps gibi ozellikli modem almak sart mi? Yani net hizina bu kadar etki eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben çift anten olduğu için alacağım açılarını değiştirip alanı genişletmek amaçlı. hız olarak mesafe artmadığı sürece aynı olacağı kanısındayım. fakat yükse performanslı programlar ve veri alışverişi yapanlar için 300 ün bile az geleceğine dair yorumlar okumuştum. aslına bakarsınız 30 tl için başım ağrısın istemiyorum hızımı 1mb bile artmasına yardım etse 2 yıl kullansan o paraya değer mi diye düşünüyorum ama kendi düşüncelerim. bu konuda çok bilgili değilim okuduğum kadarıyla yorum yapabiliyorum.
    Bi deneyin derim hocam evrak bölümüne aktarmalarını istersiniz ordan yardımcı olacaklardır.
    Hocam katılıyorum sizlere bende 2sene kadar önce 140 tlye almıştım modemimi ama deydi gerçekten verdigim paraya şimdi daha güçlü modemleri daha uygun fiyata alabiliyorsunuz.Ama yinede dışardan alın piyasada 55-60 tl arası olan modeme 120 tl vermek akıl karı değil bence.
  • kesinlikle vatan da asus dsl-n12e 95 tl . bundan daha bir yıl önce bu model kampanyada 190 dı düşündüğünüzde kazıklanmış hissediyorsunuz önce alanlar olarak şükür ucuza alıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanu35

kesinlikle vatan da asus dsl-n12e 95 tl . bundan daha bir yıl önce bu model kampanyada 190 dı düşündüğünüzde kazıklanmış hissediyorsunuz önce alanlar olarak şükür ucuza alıcam :D

madem bu kadar ovuluyor modem. Gidip alaalim o zaman. Gerci internete ozel diyor o fiyat icin :)

yok hocam haftasonu oradada aynı oluyor ben izmirde daha ucuza bulduğumda olmuştu şans.
  • Ankara polatlıdayım ve şu an bulunduğum yerde ttnet ile max 3 mbps alabiliyorum (ki bunu da onlara kalsa 1.5-2 vereceklerdi rica minnet 3 yaptırdım). Yavaş olsa da en azından stabil. Mecburen idare ediyorum.

Şimdi buna göre:
    1- Turknete geçersem hat arızalarına yine telekom mu bakacak yoksa kendi ekiplerini mi gönderecekler? Ayrıca buralarda turknet bayii var mıdır? (ttnet için telekomdan geliyorlar ve müdürlük hemen yakında muhatap sıkıntısı olmuyor)
    2- Port değişikliği vs hat işlemleri olacak mı? Özellikle bundan korkuyorum zaten dediğim gibi binbir türlü zorlukla en fazla bu hızı alabiliyorum ve habersiz port değişikliği yaparlar da yine hızım düşerse?
    3- Aslında bunu sadece turknet için değil her firma için merak ediyorum. Yani firma değiştirmek sadece ödemeyi yaptığın yeri değiştirmek midir herşey aynı mı kalacaktır yoksa hattıma da dokunulacak mıdır? Bu durumda telekom şu abone bizden bu bizden değil vs triplerine girip ilgisizlik yapacaklar mıdır? Sonuçta altyapı telekomun.

cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 13 Eylül 2014; 18:17:56 >

• snadboy kullanıcısına yanıt
    Hat arzalarınızda türknetin kendi servisleri var [V.İ.P servis (!)] onlar yardımcı oluyorlar.Satış bayileri var ve merkez bayi var fakat ankaradakinin tam adresini bilmiyorum.

Port degişikliği oluyor türknetin portlarından veriliyor size sinyal.

Muhtemelen çoğu tüm firmalar aynı şekilde port degişikliği yapıyordur.

Telekom zaten abone işlerine bakmaz ttnet de ttkomun altyapısını kullanır türknette aynı şeyler onun içinde geçerli türknette kira öduyor ttnette yani onlara özel bir davranış olmaz.
  • Hocam zaten modem dedigimiz cihaz bir kere alınır hani sorun olmadıgı taktirde her sene yenilenmesi gereken bir cihaz degil yani kısaca bir kere alınan bir cihazın düzgün alınması gerektigini düşünüyorum zaten atakanu35 hocamda bana katıalcaktır bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

Hocam zaten modem dedigimiz cihaz bir kere alınır hani sorun olmadıgı taktirde her sene yenilenmesi gereken bir cihaz degil yani kısaca bir kere alınan bir cihazın düzgün alınması gerektigini düşünüyorum zaten atakanu35 hocamda bana katıalcaktır bu konuda.

Asus modelinden istanbul forumdaki vatanda bulamadim maalesef. Diger heryerde 130 tl civari. En iyisi netten almakm ayni ozelliklerde tp link vardi onu alacaktim. Son anda vazgectim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 13 Eylül 2014; 21:48:26 >
    Asus candır... Dedigim gibi bir kere alacaksınız düzgün seçim yapmanız için önemli.
  • hocam bugün ups geldi imzaladım gönderdim. fakat sonra telekom aradı hat benim üstüme değildi cuma günü devir almıştım.bana sistemden halledemiyorum bugün içinde halletmeye çalışacağım dedi kız hala ablamın üzerine yani. bunu turknetle nasıl çözerim sizde bir el atar yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
    Hocam mesajda da yazdım burada da diger arkadaşlara yardımcı olması adına yazayım tekrar.

Eger telefon sizin üzerinize degilse fakat evraklar sizin adınıza gelip imzaladıysanız geçersizdir çünkü hat sahibinin imzası olmadan işlem yapılamaz.
  • Hocam neden bu kadar yavassiniz. Yani içeride calisan arkadaslar. Ya hat tahsis edildi. Kac gun oldu hala onay bekleniyor port acma vs. Islemleri yapilamadi gitti. En son bayram diye bir arkadas sikayetimi direkt ust kisilerin mail adreslerine attigini soyledi. Yine kimse yine kimse aramadi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.