Şimdi Ara

Turknette internet satıyorum soruları alayım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ah bi bilsem hocam onu valla ben işimi düzgün yapıyorum diger arkadaşlar da düzgün yapsa sorun olmicak.

Bu sorun kesilse emin olun ttnet in tekeli de bitecek.
  • Konu güncel arkadaşlar.
  • https://store.donanimhaber.com/b6/bd/cd/b6bdcdf7e3839b3d54d78e681eddee4b.png[/simage]

Net hizim 10 mb lerden 2 lere kadar dustu. Mh. Ile gorusme kaydi resimdedir. 20 dk konustuk kac kere test yaptik basarisiz. Ariza kaydi olusturdular. Bakalom sonuc ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo__mboy -- 18 Eylül 2014; 23:13:43 >
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım en kısa süre içerisinde çözülür dedigim gibi satışta oldugum için devamıyla ilgili çok fazla bilgim yok.
  • Hocam beni aradilar onayladim mesaj geldi mail adresi vermisler . Adsl kullanici adi sifre son atilacaktir diye ne kadar surede gelir bu mail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakanu35 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen p tesi veya salı gibi sözleşme gelir takibinde 2-3 gün gibi internet kullanmaya başlarsınız.
  • Baglandim kopuyorum hocam sagolun

Hocam hayırlısı artık yanlız ev telefonu verildiyse ve faturaları e postaya istediyseniz ayrıntılı faturada isteyin bazen bizi arıyorlar az konuşmalarına rağmen yuksek fatura geliyor diye bene bunuda göz önünde bulundurun.
  • hocam cep hiç aramıyorum faturaya ek gelmez herhalde
    Cep aramıyorsanız zaten 50 saat ev telden konuşabileceginizi sanmıyorum

O yüzdende fazla fatura gelemez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

Hocam muhtemelen p tesi veya salı gibi sözleşme gelir takibinde 2-3 gün gibi internet kullanmaya başlarsınız.

Hocam kullanıcı adı ve şifre geldi. Ancak modem ulaşmadı. Ne zaman gelir modem? 3 güne geleceği söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi.bunu hizlandirmanin bir yolu var mı? gonderilecek kablosuz modemin marka ve modeli nedir?

• quote:

Evet arkadaşlar Türknet internet satıyorum sorularınızı aliyim.

Edit: Arkadaşlar sürekli giriş yapamıyorum cevap veremezsem kusura bakmayın herhangi bir şey olursa burdan atarsanız pm yerine diger arkadaşlarıda aydınlatmış oluruz.

01.09.2014 de işlemi başlattık 21 günde daha hiç bir şey yok ortada. bravo
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle modemi 60 tl denmi verdiler yoksa 120 tl denmi eger 120 tl den verdilerse felaket kazık yemiş oluyorsunuz piyasası 50 tl olan modeme siz 120 tl vermiş oluyosunuz.

Modem Airties 5341 eger hala modemi istiyorsanız arayın m.hizmetlerini yardımcı olurlar.
  • buckfush B kullanıcısına yanıt
    Tahminimce bir evragınızda sorun olmuştur veya adres bilgileriniz yanlıştır.

Bir yere kişisel bilgilerinizi verdiniz ve 21 günde cevap gelmedi sizde hiç kontrol etme geregi duymadıysanız eger müşteri hizmetlerimiz olan 0850 288 80 80 no lu hattı arayıp bilgi isteyebilrsiniz.
  • quote:

Tahminimce bir evragınızda sorun olmuştur veya adres bilgileriniz yanlıştır.

Bir yere kişisel bilgilerinizi verdiniz ve 21 günde cevap gelmedi sizde hiç kontrol etme geregi duymadıysanız eger müşteri hizmetlerimiz olan 0850 288 80 80 no lu hattı arayıp bilgi isteyebilrsiniz.

kontrol etme gereği mi

18 kere aramışım mh lerini

herhalde 3 saati bulmuştur toplamda konuştuğum

444 lü numaradan satış kaydını alan çalışan adresi yanlış almış
    ups gidip başka yere götürmüş evrakı
    arıyoruz gelicek gelicek diyorlar

geç kaldık bize acil lazım dedik, genel müdürlüğün altında satış ofisi var oradan halledelim gelin dediler
    oraya gidip evrak imzaladık bu sefer kargodaki evrakın görüntüsünü bekledik
    5 gün sonra geldi hemen imzalayıp gönderdik

6 gün sonra aradılar çift kayıt var düzeltmek için birini silmemiz gerekiyor dediler
    silin dedik ikisini de silmiş üstün zekalı arkadaş

arada her gün aradık ne oldu son durum nedir diye.

her aradığımız müşteri temsilcisi özellikle kendisinin ilgileneceğini, bir üstüne mail attığını söyledi

dünya üzerinde bu kadar kalitesiz bir call center ve operasyon müdürlüğü olamaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckfush -- 22 Eylül 2014; 9:02:20 >

• quote:

Öncelikle modemi 60 tl denmi verdiler yoksa 120 tl denmi eger 120 tl den verdilerse felaket kazık yemiş oluyorsunuz piyasası 50 tl olan modeme siz 120 tl vermiş oluyosunuz.

Modem Airties 5341 eger hala modemi istiyorsanız arayın m.hizmetlerini yardımcı olurlar.

60tl dediler. Vazgecebiliyor muzuyuz modemden?

• buckfush B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben olsam çoktan iptal etmiştim bu kadar ugraşa deyeceğini sanmıyorum.

Valla hocam ne diyim gerçekten mhz de işi bilmeyen çok kişi var ah bir görseniz.

Arama konusuna gelirsek evrak düzeltmesi için mhz yerine üyelik kayıt bölümünden evrak işlerini halledebilirsiniz (eger hala istiyorsanız.)

Veya dedigim gibi iptal etmek de mantıklı bir seçenek gibi duruyor.
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Ararsınız mhz yi iptal edilir.

Yani 10 tl lik bir fark var arasında ama dedigim gibi kablosuz modem ve modem bir kere alınan bir chaz oldugu için dışarıdan kalitelisini de alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.