Turknova.NET Üyelikler Açmıştır!!!! Üye Olmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız. "Daha önce kullanılmış ip adresi , hata olduğunu düşünüyorsanız yönetim ile iletişime geçin!" Uyarısını alıyorsanız modeminizi açıp kapatmanız yeterlidir.
Hocam Turknova sitesine üyeydim ben fakat şifreler değişti bilginiz vardır illa ki.Fakat bana mail gelmiyo kaç gündür.Adminlerle iletişime geçmek için üye girişi yapmak gerekiyor.Cok sacma bir sey 2 gundur ugrasıyorum çözemedim ne yapmam gerek yardımcı olma sansınız var mı
darkwood0
kullanıcısına yanıt
valla benim hesapta gitmis gibi email adresini unuttum sonra hatirladim Şu anda e-posta gönderilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. diyor sacma sacma isler yapiyorlar
Bayraktar42
kullanıcısına yanıt
Bendede aynı şeyi söylüyor e postayı hatırladım :) İlla vip üye olmamız lazım heralde ilgilenmeleri için.Böyle sacma sey olur mu ya.Oraya bir tane adminin mail adresini yazmak bu kadar mı zor
darkwood0
kullanıcısına yanıt
10 tane email adresi icinden zor hatirladim valla 2 sene oncemi ne uye olmustum bir suru uye kaybediyorlar boyle yaptiklarinda butun herkes de ayni sorun varsa duzeltirler kesin ama bayadir girmiyordum siteye nasil her sey yukleniyormu siteye
benimde 1 sene oldu belkide biraz geçti.Site son zamanlarda baya iyiydi.Herşey vardı aradığımız.Genelde seed olayınada önem veriyolardı.Eski dosyalarıda cok dusuk hızda değilde ortalama hızda indiriliyordu.Seed talep ettiğin zaman falan.İlgileniyorlardı falan ama bilmiyorum bu iş canımı sıktı
Üyelikler hala açık mı arkadaşlar??
iki gün önce siteye girebiliyordum şuanda giremiyorum kaydınız yok diyor anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme