beyler hayvanlık yapmayın ya oyun yeni sabredin 5 dk [raptorlaro bulamadım] ayıp
arkadaşım bu sheller kolay + basılıyomu yada kolay kolay her yerden çıkıyormu ben indirdim admin@knightoyna.com adresine mail gönderdim şifre gelmesini bekliyorum bu giantik axe ler kolay kolay çıkıyomu
oha be chata bakın adam +8 raptoru 7m e satıyor oha oha
Benim Bütün Shellerim +10 Deep Scar +9 Totemic Spear +10 Dragoon Slayer +7 RoC CS SS CB Lobo Lupu Lycoan hammer, Staff ohoo kaynıyo. 6-7 tane giantic axe var. çok bol satabilirim.
oynanmaz ya adam sheller dokuz dierleri +10 dio 1k attack yok wede 55 lwl de shell giyiyo
güzel inceleme..
quote:
Orjinalden alıntı: HypeRHasaN
adam dupe yapmış :D yaktığı itemle upgrade ettiği itemin kodu aynı :)))) wipe istiyoruz :D
quote:
Orjinalden alıntı: _Elisha_
oynanmaz ya adam sheller dokuz dierleri +10 dio 1k attack yok wede 55 lwl de shell giyiyo
55mi 33de giydim
yaa nasıl yapıosunuz bı yardım edın yaa 7 lvl charım var bu oyunda ama surek dc falan verdıgı ıcın kasamadım nasıl lvl kasıcam ole cokda kolay deıl lvl kasmak gordugum kadarıyla bı de nerden raptor chıtın ,chıtın shell alıcaz bı yardım eder mısnız yanı npc de satılıo mu chıtın shell veya raptor ben warrıorum da acaba baska bısı mı acsam dersınız yanı bı yardım edın trko da napıım bu konuda
test serverı diyor herkes servera herhalde gerçek server böyle olmaz
eğer böyleyse bi oyundan bi nane olmaz ne zaman açıldı ne zaman +10 yapdın itemleri..
ya cevap versenızeeeeeeeeeeeeeee dıorum kı nasıl raptor alıcaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme