Şimdi Ara

turko da ki son halim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sever acildigindan beri kastim sonuc bu

sheller +9 dierleri +10

turko da ki son halim

• Şunun indirme linkini verirmisin?
  • oynanmaz be turko da
  • sheller nerde satılıyo ve ben upgrade item arıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

Şunun indirme linkini verirmisin?

Cevap Vericek yokmu?
  • quote:

quote:

Şunun indirme linkini verirmisin?

Cevap Vericek yokmu?

Burada var Dowland hakkında bilgihttp://forum.donanimhaber.com/m_7524292/tm.htm
    Ama biraz araştırma yapsan iyi olur daha 1. sayfada konu..
  • adam dupe yapmış :D yaktığı itemle upgrade ettiği itemin kodu aynı :)))) wipe istiyoruz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler hayvanlık yapmayın ya oyun yeni sabredin 5 dk [raptorlaro bulamadım] ayıp
  • arkadaşım bu sheller kolay + basılıyomu yada kolay kolay her yerden çıkıyormu ben indirdim admin@knightoyna.com
    adresine mail gönderdim şifre gelmesini bekliyorum bu giantik axe ler kolay kolay çıkıyomu
  • oha be chata bakın adam +8 raptoru 7m e satıyor oha oha
  • Benim Bütün Shellerim +10 Deep Scar +9 Totemic Spear +10 Dragoon Slayer +7 RoC CS SS CB Lobo Lupu Lycoan hammer, Staff ohoo kaynıyo. 6-7 tane giantic axe var. çok bol satabilirim.
  • oynanmaz ya adam sheller dokuz dierleri +10 dio 1k attack yok wede 55 lwl de shell giyiyo
  • güzel inceleme..
    quote:

Orjinalden alıntı: HypeRHasaN

adam dupe yapmış :D yaktığı itemle upgrade ettiği itemin kodu aynı :)))) wipe istiyoruz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Elisha_

oynanmaz ya adam sheller dokuz dierleri +10 dio 1k attack yok wede 55 lwl de shell giyiyo

55mi 33de giydim
  • yaa nasıl yapıosunuz bı yardım edın yaa 7 lvl charım var bu oyunda ama surek dc falan verdıgı ıcın kasamadım nasıl lvl kasıcam ole cokda kolay deıl lvl kasmak gordugum kadarıyla bı de nerden raptor chıtın ,chıtın shell alıcaz bı yardım eder mısnız yanı npc de satılıo mu chıtın shell veya raptor ben warrıorum da acaba baska bısı mı acsam dersınız yanı bı yardım edın trko da napıım bu konuda
  • test serverı diyor herkes servera herhalde gerçek server böyle olmaz
  • eğer böyleyse bi oyundan bi nane olmaz ne zaman açıldı ne zaman +10 yapdın itemleri..
  • ya cevap versenızeeeeeeeeeeeeeee dıorum kı nasıl raptor alıcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.