Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Frekanslar değişirse bittim ben halamlar, amcamlar, dayım ve evdeki 3 televizyonun frekanslarını değiştirmek zorunda kalacağım

+1 yiğen gel bakayım yav şu mereti yap bakayım vol 131414125

Bütün PC islerini ben yapiyorum genelde , uydudan hic anlamıyorum diyorum babam anliyor deyip yirtiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: La Vittoria Sara Nostra

Güzel bir konu teşekkürler.

Kafama takılan şey ise benim uydu da türksat 3a gözüküyor ancak 4a gözükmüyor. Uydu ekleme işlemi yapmam mı gerekiyor acaba ?

İsim önemli değil. 3A da yazsa 4A da yazsa fark etmiyor. 3A ve 4A aynı konumda olduğu için herhangi bir şey eklemeniz gerek yok. Şebeke arama yaptırın yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu gece 1 den sonra aktif olacak sanırım. Bende next hd amigo var onda tgks yok diye biliyorum ilk konudaki frekansları girip otomatik tarama yapacağız birtek degilmi ? Konu çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Turksat Tanıtım kanalı frekansında şebeke tarama yaptırmanız yeterli olacak. Tek tek frekans girmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

yapmamız gereken tek şey arama yaptırmak di mi ?

Evet sadece arama yaptırmanız yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyWrath

benim arkadaşlar samsung smart tv var video dakini yapsam yeterli olacak mı?

Evet yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Digitürk'te fişi takıp çıkartırsanız sorun çözülür.

Çıkartıp yakmamız gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

Beyler benim televizyonumun içinde Uydu Türksat şeylerine girdiğimde Türksat 2 diyor 3 filan yok uydulara baktığımda acaba ben 4'e geçebilirmiyim ?

ATV HD ve TRT 1 HD vs vs kanalları açık

???m
  • TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi

Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı, uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Öğrenebildiğimiz kadarıyla geçiş Ramazan ayı bitimine yani 28 temmuz Pazartesi gününe ertelendi.
  • valla yazık ya.. 6 aydır uydu boş yere geziyor uzayda ve daha 1 ay gezecek gibi.
  • yani bu iyi bişe mi kötü bişe mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Philips televizyonda nasıl ekliycez biri yardımcı olsun. başımıza türksat çıkarıp duruyolar hey allahım ya

Marka ve model verirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Geçiş bu gece olmayacak, Ramazan bitimine ertelediler.
  • Beko led akıllı tv de uydu ayarını nasıl yapacağım iptal mi edildi
  • Turksat tanitim kanalında boyle bir bilgi neden yok acaba? Hala 14u 15e bağlayan gece devreye gireceği bilgisi veriliyor.

• 1 - Vatandaşın yoğun ilgisi yok. Aksine tam tersi.
    2 - 15 Temmuzun ramazana denk geldiği önceden biliniyordu zaten.
    3 - Bu olayı siyasete bağlamak nasıl bir beyin nasıl bir kafadır çözmüş değilim.
    4 - Altı üstü bir uydu diyenler var
    5 - Aldığım bilgilere göre "Digiturk ve D-Smart" tan kaynaklı bir gecikmeymiş. Ve 20 Temmuz olabilir diye bilgi geldi.
  • Adam gibi bir açıklama yapsalar gam yemicem. Şu açıklama rezillikten öte bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyWrath

ilginiz için teşekkürler şuan arama yapabiliyor muyuz? yoksa yarından itibaren mi?

Geçiş ertelendi. Ramazan bitinde olması bekleniyor.
  • TürkSat A.Ş. acil basın bülteni ile bugün gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan TV kanal geçişlerini,ileri bir tarihe erteledi.

Acil Basın Bülteni
    14 Temmuz 2014 – Pazartesi

TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi

Yayıncı Kuruluşlardan ve Ramazan ayı nedeni ile izleyicilerimizden gelen yoğun talepler
    dikkate alınarak, 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı,
    uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak frekans değişiklikleri ileri bir
    tarihe ertelenmiştir. Frekans değişikliğinin tarihi ile ilgili önümüzdeki günlerde bilgi
    verilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Türksat A.Ş.
    “İletişimde Uzay Çağı”

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Nefret ediyorum ya şunları ayarlamaktan

Turksat, ücretli platformlar gibi otomatik ve sıralı kanal listesine geçti. TKGS destekli bir cihaz alırsanız bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.
  • Bunlara güvenip iş yapılmayacağını en başında bildiğimden kanal listesini temizlememiştim. Al birde burdan yak.

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Lg de yönergeleri takip ettim sadece girilen değeri değil de listedeki bulunan 63 uydu frekansını tarıyor neden oluyor anlamadım

İşlem ertelendi. Muhtemelen Ramazan sonuna kaldı, şu an itibariyle bir işlem yapmanız gerekmiyor.
  • O cihaz yok hocam manuele devam :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.