Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panderma kullanıcısına yanıt
    Ya boşversenize bi defa uydu siparişle yapılıyor adamlar tarihleri verir bizimkilerde frekansları yetkili mercilere ilettikten sonra geçiş işlemi gerçekleşir gölbaşının uydunun üzerinde büyük bir etkisi yok bu işler öyle ramazanla filan olacak işler değil uzayda yapılan her işlem önceden çizilir hesaplanır, bence 2 seçenek var ya ekonomik olarak uydu gözlem eviyle anlaşılamadı ya da uydu uzayda kayboldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 14 Temmuz 2014; 19:42:54 >
  • info@turksat.com.tr mesaj attım yazıklar olsun diye son dakika erteleme olurmu diye arkadaşlar sizde mesaj atın bari çok geç bir tarihte olmasın
  • 15 Temmuz'un Ramazan olduğunu son gün mü farkettiler ... Böyle şeyler Türkiye`de olur dedirten saçmalıklardan biri ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür uydular uzaya atıldığında bazı frekansların olduğu aynalar (teknik ismini bilmiyorum) bozuluyor. Yedek yerlere aktarım yapılıyor. Düzensiz sinyal veren ayna sayısı çoksa ertelemiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Şaka gibi yeminle

Şaka oldu k.ka
    Bu memleket bu tarz şakalara alıştı bence.Duyarsızlaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

Bu tür uydular uzaya atıldığında bazı frekansların olduğu aynalar (teknik ismini bilmiyorum) bozuluyor. Yedek yerlere aktarım yapılıyor. Düzensiz sinyal veren ayna sayısı çoksa ertelemiş olabilirler.

Erteleme nedenini yazmışlar Ramazan nedeniyle diye ...

• YORUMSUZ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolveriNeo

quote:

Türksat 4A ile birlikte artık biss sorunu tüm tvlerden kalkacak Türkiyede'ki Türksat kullanıcıları artık biss şifresi girmeden biss yayınlarını izleyebilecek.

yani artık ntvspor ispanya ligi maçları verdiğinde kanal şifrelenmeyicek mi?

Türkiye sınırları içerisinde biss şifreli yayınlar biss şifresi girmeden yeni uydu Türksat 4A ile birlikte normal kanal izler gibi izlenebilecektir.

hocam burası yeri degil biliyorum ancak bende next 17500 cihaz var. Şuan kanallardan ses gelmiyor. Bunu ben tamir mi etmeliyim yoksa yazılım falan yuklesem olurmu.

ayrıca nextdestek sitesine girdim güncell yazılım diye biryer var cihazı pc'ye hangi kabloyla baglayıp baglanmasını saglıcam ? orda resimli anlatmış ancak bilgisayardan işlem yapılıyor. Usb'den güncel sürüm yükleyebilirmiym belki ses sorunu bu şekilde hallolur yoksa uyduculara para vermek istemiyorum artık. teşekkrler

yazılım ne için atacaksınız?
    Ses olayını anlamadım?
    Bu gece 12den sonra
    11844 v 2222 veya 02222 3/4 yazıp taratma yapınız yeni kanallar gelecektir.

Uydu alicimda ses sorunu cikti ses gelmiyo icine yazilim falan kendim atabilirmiyim pcden? Belki yeni yazilim atarsam duzebilir die sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Bu tür uydular uzaya atıldığında bazı frekansların olduğu aynalar (teknik ismini bilmiyorum) bozuluyor. Yedek yerlere aktarım yapılıyor. Düzensiz sinyal veren ayna sayısı çoksa ertelemiş olabilirler.

Ben platformlar ve kanallar teknik nedenlerle erteleme istedi derdim. Hiç olay çıkmazdı. Ramazan diye erteledik ne demek yahu?
  • tv em 20 temmuza ertelendi diye haberlerde söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Bu kadar komik ve dengesiz bir bahane olamaz. Sanki "Ramazan ayında uydu frekanslarını değiştirmek günahtır" diye bir ayet veya fetva var. Bir önceki mesajımda "yorumsuz" yazdım, ama insanı şu mübarek günlerde kötü konuşturmaya zorluyorlar resmen... Becereksizliklerinin hepsini de dine yormazlar mı, ona uyuz oluyorum, kadermiş, fıtratmış, Ramazan'mış vs. vs.

• İyi tercih bu işleri bilen var bilmeyen var, ramazan ramazan uğraşmasın kimse. Zaten fazla bir değişiklik yok bir kaç gün daha hd seyretmeyi verin ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Frekanslar değişirse bittim ben halamlar, amcamlar, dayım ve evdeki 3 televizyonun frekanslarını değiştirmek zorunda kalacağım

+1 yiğen gel bakayım yav şu mereti yap bakayım vol 131414125
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

Seçime yakın devreye alırlar, reklam yapacaklar ya hızlı treni de bunun gibi habire ertelediler.

kimileriniz,kanal geçişlerini yapamayanlar, mitingleri izleyemezler ve seçim reklamlarını izleyemezler diye t.erdoğan seçime kadar erteletmiştir der....kimileriniz de reklam olacağı için seçime yakın devreye alırlar der....seneryo kurmaya devam edin...
  • Rezillik resmen yaa bu gece başlasın olsun bitsin yeter artık! İlk önce 50 derece konumu yüzünden hazirana kadar boşladılar uyduyu sonra dünya kupası saçmalığı var diye yine ertelediler şimdide ramazan diyolar! Allahım sen bu beyinsizlere akıl fikir ver. Şuanki Turksat müdürü yerinde koyun var herhalde!? Ramazanda olduğumuzu bugün mü öğrenmiş? Değişime 6 saat kala iptal mi edilir bu ne saçmalık. Şimdide ramazan bayramı kurban bayramı seçimler diye sallarlar. Boşa gönderdiler turksat 4A'yı. YAZIKLAR OLSUN!!!!
  • Geçilmedi dendi haberde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

tv em 20 temmuza ertelendi diye haberlerde söyledi

cok etlenenmemıs ıyıkı :D
  • 20 Temmuz felan hikaye en az 1 ayı var
  • digiturkten şaşmam
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.