Şimdi Ara

türksat 4a da ulusal kanal ve halk tv sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çanağın ince ayarından dolayı izleyemiyoruz. Halk tv & Ulusal tv, izlenilmek istiyorsa güçlü bir frekansa geçsinler.
  • Aynı durum bende de mevcut. Aynı antenden (binada merkezi uydu sitemi var) farklı receiverlara gelen yayında halk-ulusal-bengütürk bir odada çıkarken diğer odadaki tvde çıkmıyor. Çıkan odadaki yayın sorunsuz olmasına rağmen son birkaç gündür o da izlenemeyecek seviyede kare kare olup ses takılıp duruyor. Bir türlü duruma çözüm bulamadım. Ayrıca Habertürk kanalı da her iki televizyonda 2 gün çıkıyor bir ay çıkmıyor. (sinyal yok durumu) Binaya gelen uyducuya sorduk, o kanalların frekansları zayıf kalıyor dedi. Sinyal bizde mi zayıf yoksa herkeste durum böyle mi merak ediyorum. İşin ilginci bu kanalar dışında yayında sorun olan tv kanalı yok. Eğer sorun frekanstaysa o kanallar frekanslarını yayını güçlendirmeli.
  • yine gitti
  • HD kanallar çok iyi çekiyor. Hatta Turkmen HD diye bir kanal var o da iyi çekiyor ama lalegül tv, kardelen tv kanallar çekmiyor. Sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart, ulusal kanal tv 89. kanalda ki yayını bir kaç gündür kesidi. Sebebini bilen var mı?
  • Bu iki kanala frekans tahsisinde kasten hassas frekanslar veriliyor diye düşünmeye başladım ben. Ulusal kanalın frekansı degismesine ragmen sinyal alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.