Şimdi Ara

TÜRKSAT 4B ile internet yarı yarıya ucuzlayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Seçtiğim lider 12 yıldır iktidarda

Sen hayal kur,

10 Yıl daha zorla bu ülkeye vergi vereceksin ve düşüncülerin hiç sayılacak.

Almanya/ingiltere maşası....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki artık ne desem bilemiyorum ama provokatör diyeyim en iyisi, cevap verip beslemeyin daha çok.Kendini konu dışında zannetmiş sanırım burada terbiyesizce konuşup syaset ve provokasyon yapıyor.Şikayet edip boşverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Şubat 2014; 21:20:48 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    benim Türk olmakla ilgili hiçbir sıkıntım yok hatta lisede ingiliz hoca laf arasında bize laf koyduğunda gerekli cevabı da verdik okuldan attırdık emin ol en az senin kadar Türk'üm bu ülkeyi de seviyorum benim sıkıntım politik ama lafı oraya buraya çekme yani yazdığımdan bunu mu çıkardın ''zorla bu ülkeye vergi vereceksin '' peki 10 yıl sonra ne olucak onu sordun mu kendine hiç günü gününe yaşamayı bırak bence Almanya İngiltere maşasıysam , onlar bu ülkeyi karıştırıyosa git hesap sor tırı vırı yapmanın manası yok
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    hocam yazını sonradan gördüm de dayanamadım ama lafı nereden nereye çekiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

hangi ülken adına..sonunuz Osmanlıdan beter olacak...taşıma su ile %50 lerle övünmek zavallıların işidir...cumhuriyet düşmanlarının işidir..
    bana ve benim düşüncemdekilere kin duymanız gayet doğaldır..

Hangi cumhuriyet ?

Vatansızlar.

doğrudur hangi cumhuriyet??takunyalı zat eklemiş:vatansızlar buda doğrudur..malum odakların emirleri ile "sata sata VATANMI BIRAKTINIZ".....
    MİLLETE BİLMEM HANGİ ÜLKE ajanı YAFTASINI YAPIŞTIRIRKEN,yoksa;mossaddan-cıadan-pkkden aldığın emirlerimi gizlemek istiyorsun...
  • Yabancı sermaye elinde olan ttnet'ten fiyatlarında indirim biraz hayalcilik olur.Yarı yarıya denilen olay sadece yeni çıkan tarifelerde olucak daha düşük hızlı ve yüksek hızlı tarifeler gelicek yanlış anlaşılma var ortada bunu söylemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Yukarıdaki artık ne desem bilemiyorum ama provokatör diyeyim en iyisi, cevap verip beslemeyin daha çok.Kendini konu dışında zannetmiş sanırım burada terbiyesizce konuşup syaset ve provokasyon yapıyor.Şikayet edip boşverin

Tt net başlığında hükümeti kötülemek siyaset ve provokasyon depil mi?

Cahil insanlara da aynı çerçevede cvp yazabilirim merak etmeyin,

Yerinaltında yeriniz hazır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

hocam yazını sonradan gördüm de dayanamadım ama lafı nereden nereye çekiyolar

Ttnet başlığında hükümeti kötüleyene anlat derdini !

Konuyu buraya getiren İLK MESAJI ile kendi vatan hainliği ve teknolojşk özürlülüğünü zaten göstermiş !

Sen başkasına çığırtkanlık yapacağına OKU!

türk telekomu ben özelleştirip bu kadar insanı bu serefsizlerin eline ben düşürmedim devlet yatırım yapıp o kadar ücrete adam gibi hizmet verseydi el üstünde tutarlardı türk telekomu insanlar bundan sonra yaz istediğin kadar nasılsa herşeye var bir cevabın hadi iyi forumlar boşuna da cevap yazıp kendini yoma bizim gibi vatan hainleri için
  • quote:

türk telekomu ben özelleştirip bu kadar insanı bu serefsizlerin eline ben düşürmedim devlet yatırım yapıp o kadar ücrete adam gibi hizmet verseydi el üstünde tutarlardı türk telekomu insanlar bundan sonra yaz istediğin kadar nasılsa herşeye var bir cevabın hadi iyi forumlar boşuna da cevap yazıp kendini yoma bizim gibi vatan hainleri için

Türk Telekom dan ' vatanı sattılara getirdiniz '

Vatan haini olmakta koymamalı !

600Bin tableti öğrencilere kim dağıtıyor? Eğitim kurumları daha iyi oldu ve 10binlerce öğrenmen nasıl kadroya alındı peki?

+1 yıl fazla görev yapmak istemeyen çakal pilotlarla mı? Övüneyim ? Para nerde bu çakallar orada ... sonrada hersey vatan için derler...

• Galpath G kullanıcısına yanıt
    hocam kablolu internetle alakası yok sanırım olay uydu yoluyla internete bağlanma ki zaten kablo varken uyduya gerek yok gerek hız gerek ping süreleri çok kötü daha çok profesyoneller için gibi geliyo sahada çalışanlar için
    600 bin tabletle mi eğitim daha iyi olucak elin abd lisi japonu almanı dağıtmıyo da biz daha akllıyız biz mi dağıtıyoruz ayrıca eğitim seviyesi üniversitelerin durumu ortada kahkaha attım bundan sonra da küfür etsen de karşılık vermem
  • Mode03 kullanıcısına yanıt
    İnternetle alakası var ama daha çok dediğin gibi daha çok radyo,tv gibi profesyonel işler için kullanılıcak indirim haberini yayanlar seçim amaçlı yapılan bir çalışma ama işin aslı öyle değil maalesef ayrıca ttnet gibi özel yabancı şirketlerin birinci amacı kar sağlamak. Fiyat indirimi onların karlarında azalmaya yol açar bu özel şirketlerin hiç istemediği bir durum. Bundan dolayı böyle bir fiyat indirimi imkansız.
  • quote:

600 bin tabletle mi eğitim daha iyi olucak elin abd lisi japonu almanı dağıtmıyo da biz daha akllıyız biz mi dağıtıyoruz ayrıca eğitim seviyesi üniversitelerin durumu ortada kahkaha attım bundan sonra da küfür etsen de karşılık vermem

Toplam 10 milyon planlanıyor,

Ben küfürü hem sanal hem de günlük yaşam da kullanmam,

Türk telekom için iyi bir ADSL paketi bakıyorum arkadaşıma,

Başlık ve konuya bakıp , hükümet odaklı olumsuz eleştiri varsa görüşümü paylaştım.

Siz bana cevap yaptınız ( ben ilgili kişiye yazdığım halde ), ancak konu ve başlıkla alakasız KÖTÜLEME yapan üye ye cvp yazamadınız,!

Bir şeyler çok iyi iken, buna bilerek inanmayıp sonrada kötülüyorsanız TARAF olursunuz ve ben karşınızda 24 saat olurum.

Küfür edecek kadar küçük değilim, bunu bekleyecek kadar da (ima etmene gerek yok) konudan uzak değilim. Burası bilgi paylaşım forumu.

Umarım uydu_rma yapmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 18 Şubat 2014; 23:00:53 >

• Şu Bukalemun denen kişiliğin bloğunu kaldırayım çok yazmış başlıkta dedim ama yine zırvalamış neyse.

Konuya gelirsek bu kan emicilerin indirim yapacağına hiç inanmıyorum. İnternet ücreti düşer vergi eklerler, dengelerler yine bir şekilde.
  • konu çöp
    turksat 4a fırlatılırken
    saçma saçma haberler yapıyorlar
    internet ucuzlayacakmış :)
    sanki tüm internet kullanıcıları uydu internet kullanıyor.

daha karasal interneti doğru düzgün veremiyor firmalara

turksatın uydu internet hızlarına ve fiyatlarına bakın sonra tooway , yahsata bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Şu Bukalemun denen kişiliğin bloğunu kaldırayım çok yazmış başlıkta dedim ama yine zırvalamış neyse.

Konuya gelirsek bu kan emicilerin indirim yapacağına hiç inanmıyorum. İnternet ücreti düşer vergi eklerler, dengelerler yine bir şekilde.

Kişilik sizde tapulu sanırım?

Blok gerektirecek bir durum varsa ve halen bir şeyler peşinde iseniz kasıtlı MESAJ yazdığınız anlamına gelir,

Korkup haber et diyemediğin ve ALINTI yapamadığın için (2012 üyesi/88 mesaj) senin çocukça sitemini görmezden geleceğim.

Siz den çok var Türk telekom ile ilgili bir konuda başkalarının fikirlerini ÇIĞIRTKANLIK yapmaktansa çok konuşup kendi irademin seçtiği şeyleri her zaman savunurum.

Sen böyle paşa paşa sadece vergi öder , sanal da bebek gibi ağlarsın !

Blok ))) muş ! Burada aynı fikirde olmadığın 10binlerce üye var biliyon mu?

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    Güney amerika ülkeleri ile kıyaslamak doğru olmaz avrupa yada japonya gibi gelişmiş ülkelere göre kıyaslama olmalı senin mantığın 3 . Dünya ülkesi olarak görmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi mesajlar nedeniyle konu kilitlidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.