Şimdi Ara

TÜRKSAT 4B ile internet yarı yarıya ucuzlayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydunet için geçerli, yani ttnet ucuzlayacak sanmayın sakın :)
  • Zannetmiyorum ama insan umutlanıyor işte
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Roket fırlatmak için her yere üs kuramazsın, bunun için stratejik noktalar var, Çin, Hindistan, Abd,Rusya gibi. Ancak ben umuyorum ki yüzde yüz yerli uydumuzu yapalım.
  • bu uydunet için geçerli o yüzden baksan baksan 20 tl indirirler hocam bu tarife 50 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 100 GB 79 TL / Ay tahminimce 59TL yapacaklardır fazla inmez.
  • Türkiyeden bahsediyoruz hani küçümsemeyeyim diyorum da halimiz ortada burda internet ucuzlayamaz mümkünatı yok
  • Keşke ucuzlasa. Ama hiç sanmıyorum.
  • Son kullanıcının alacağı hizmet önemli. Kim için ucuzlayacak? Sağlayıcının masrafı mı azalacak, yoksa o uydu İnternet'i kullanan bireysel şahısların ödediği mi?
    Bu ülkede telekom sektöründe olan şudur; bir karar alınır bir şeyler ucuzlar; telekom şirketlerinin kar oranları artar; son kullanıcı bir şey hissetmez. Yine böyle olacak herhalde...
  • BTK ordan burdan yemlenmeyi bırakıp Adil rekabete izin verse fiyatlarda ucuzlar hızlarda kotalarda yükselir.
  • su guney koreyi gorduce kahrimdan oluyorum. bizim gerimizden basladilar bize tur bindirdiler. samsung, lg, hyundai, kia bile yeter adamlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet okyanus dibindeki fiberlerle gelmiyor mu uyduyla ne alakası var.
  • Bilip bilmeden yorum yazanlara da hasta oluyorum.
    uyduyu Ankara'dan fırlatmalıydık değil mi? Biraz araştırın bakalım neden O bölgelerden fırlatılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

internet okyanus dibindeki fiberlerle gelmiyor mu uyduyla ne alakası var.

köpekbalıkları kabloları yiyormuş, bundan sonra uydudan devam edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

su guney koreyi gorduce kahrimdan oluyorum. bizim gerimizden basladilar bize tur bindirdiler. samsung, lg, hyundai, kia bile yeter adamlara.

evet katılıyorum.aynı duyggularla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

internet okyanus dibindeki fiberlerle gelmiyor mu uyduyla ne alakası var.

evet internetın uydularla hiç bir alakası yok.dunyada fiber kablo hızla yayılıyor.
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    daha çok çöpçüler kıralı oluruz..bu zihniyetlerle..
    yoksa"KİNDAR VE DİNDAR"nesillerle bilimi ve teknolojiyi çözeceğinizimi zannediyorsunuz...Osmanlı bu düşüncelerden başkasını üretemediği için tozu bile kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

"Hepsi size bu şekilde batar"
    kullanılan üslup seviyeni belirliyor..yanlışları eksikleri söylemekte bu furyadan nemalananlara BATIYOR anlaşılan..

Hiç.ihtiyacım yok,

Atıp/tutmak sizin işiniz,

Uslubum sana ! Hükümet/ülke düşmanlarına..

• quote:

daha çok çöpçüler kıralı oluruz..bu zihniyetlerle..
    yoksa"KİNDAR VE DİNDAR"nesillerle bilimi ve teknolojiyi çözeceğinizimi zannediyorsunuz...Osmanlı bu düşüncelerden başkasını üretemediği için tozu bile kalmadı..

Size kin duymak ülkem için benim adıma gurur,

Siz dış ülkelerin çığırtkanı bir avuç sokak teröristinden başka bir kitle olamamışsınız.

Ülkem için zararlı bir nesilsiniz.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    hangi ülken adına..sonunuz Osmanlıdan beter olacak...taşıma su ile %50 lerle övünmek zavallıların işidir...cumhuriyet düşmanlarının işidir..
    bana ve benim düşüncemdekilere kin duymanız gayet doğaldır..
  • haha yine başladılar ' dış güçler ' diye madem dünya liderisin çok güçlüsün git hesap sor o '' dış güçler '' e bir de ''Size kin duymak ülkem için benim adıma gurur, '' demiş unutma ki o kin duyduğun adamlar bu ülkeye vergi veriyo bu ülkede çalışıyo sen kimsin ki bu ülkeyi sahipleniyosun sana mı kaldı bu ülkeyi sahiplenmek benim babam her ay bilmem kaç lira vergi verirken sen kimsin ki kendin ve kitlen haricindeki insanları dışlıyosun ayrıca bu haberde insanların karşı çıktığı olay belli gerçekten bizim yaptığımız bir uydu isteniliyo yani para verip yaptırma değil yani kendi mühendislerimiz üretsin içindeki bütün teknolojiyi , %50 imiş gün gelir devran döner o zaman da kimse kabul etmez o %50den biri olduğunu aynı kenan evren in %92 lik oranında olduğu gibi hadi iyi akşamlar
  • quote:

hangi ülken adına..sonunuz Osmanlıdan beter olacak...taşıma su ile %50 lerle övünmek zavallıların işidir...cumhuriyet düşmanlarının işidir..
    bana ve benim düşüncemdekilere kin duymanız gayet doğaldır..

Hangi cumhuriyet ?

Vatansızlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.