hepsi türksatta nasıl özel olarak zayıf çekebilir ki. anten deseniz en çok verici trt'de zaten. şahsa özel bir sıkıntıdır. yağmurda benim de bein 1-2-3-4 gidiyor bazen |
Türksat 6A bu hafta ABD'ye gönderiliyor (2. sayfa)
-
-
Kafanızda ne yaşadığınızı bilemiyorum TRT yüzünden kimseye laf ettiğim yok, memleket sizin gibi alakaya musakka tiplerler dolu allahım sen bizleri koru, şu yukarıdaki yorumu yazacak ne yaşadınız merak etmiyorum kendinizi sevin iyi beslenin mutlu olmaya çalışın sevdiklerinizle hayatınızda başarılar.
özel sektör kadar zor olan memuriyet ancak akıma kapılmayanlar için geçerli olabilir akımda olmayanı kimse sevmez, siz belliki tipik memur profilinde olup sıkılmadan birde baştakilere laf edin diyen çoğunluk memur yüzdesi içindesiniz, hani şu yakında duyurulacak %25'lık zamma wp gruplarında zamma çemkiren yüzdenin içindesiniz, bu ülke siz ve sizin gibilerden 250 yıldır çekiyor çekmeyede devam edecek, amerikanın bizi ele geçirmesine gerek yok ki sizin gibiler varken. T.C. ama altında hiç bir bağı yok, avrupalıyı seven onun gibi yaşayan kültürüne düşman + rezillikleri kültürü sana safiyane bilgiden yoksun yüzde, birde baştakilere laf ediyor diyor sanki ahbabım, siz önce tarafınızı belli edin haktan yana durmayın, tipik muhalefet bağı olup siyasi tecavüzleri hiçe sayan muhalefete sözünün nedir , pkk 'nın arka kolu gibi çalışan partiye ve o partiye oy için destek veren oy verdiğiniz tipleri tuttuğunuzu yazsanıza, ben hayatım boyunca sizin gibileri sözlerimle yerin dibine geçirsemde hiç birinizde sözlerime karşılık verecek ne bilgi gördüm nede bir çaba ve 34 yıldır yıldan sizin gibiler hala yazabiliyor, bir kısmınız kaba kuvvete başvurma eğiliminde bir kısmınızda yassı adaya gönderme eğiliminde oldu, bu dünya siz ve sizin gibilerin oyun ve eğlence alanı şimdi eğlenmeye devam edin nasılsa mizan'da karşılaşacağız kimin son gülüşü atacağını göreceğiz elbet. anlamayacağınız şeyleri kısa kesip alt satırdan devam ediyorum.
Memurlara masa başı diyen kim emek olarak sadece özel sektörün çok gerisinde ama oralarda da sizin gibiler çok malesef, ayaklarına kara sular dolan memur görmedim bir şey diyemem bilgim yok, bakanlıkların umursamadığı filan yok belki bir organisazyon eksikliği vardır belki de bir şeylerin önü kapatılıyordur biz çaresi vardır buradan sallamanıza gerek yok gidin cimer'e yazın, kimsenin hakkına girmem ama samimiyetsizlik ortada, baştakilere laf atın diyenler iki cümle kuramayan ele geçirdikleri yerde b. halt etmeden oy isteyen tiplere oy verenlen olur niyeyse, istanbulda olmadık saçmalık kalmadı hala sıkılmadan baştakilere laf ediyorsunuz, ankara öyle izmiri konuşmaya gerek yok, daha düşük verene değil istediğimi veririm deyip verdikleri metro ihalesine kimsenin sesi çıkmadı, amerika bile biliyorki Türkiyeyi yıkamayız ama etkisiz saçma sapan ilkelere sahip muhalefeti destekleriz işimize bakarız diyor, sizin gibiler nasılsınız biliyormusunuz 1 gr filistin destekçisi olmayıp aşama aşama hukuki yolları deneyip öyle ticaret yasağı koyan ampulcülere laf atan insanlarsınız, bir kısmınızın sesi çıkınca azılı olanlarınız hemen onları sindirir ezer iş vermez, Amerika sizi gibileri dünyadaki tüm ülkelerde destekliyor onlarda ülkelerinin başına bela oluyorlar ülkeleri yerinde seyrediyor, hani şu nusret demirağın fabrikasını kapatan adamın fikri size ne kadar yakın hiç düşündünüz mü? sizin gibiler şuan eğitim müfredatına uyuz oluyor oysa 1945'te dayatılan müfredatın Türkiyeyi ne kadar asilime ettiği umurunuzda olmadığı gibi değişimine de tam karşı durumda oluyorsunuz, israil her sıkıştığında Hizbullahın silindirik füzelerini atıp israil'e can suyu siperi olması gibi Türkiye'de de size can suyu olan sapık tarikat'lar olmasa son 17 yılda ne konuşabilecektiniz ki? sizin desteklediğiniz siyasilerin vaatlerini untumasına insan zekasına hakaret eder gibi saçma cevaplar vermesine nedense hiç bozulmuyorsunuz ne kadar dürüstsünüz dimi, neyse siz yazdıklarımı sindirin sonra bir şeyler yazarsınız.
-
Selamlar, Bu arkadaşın yazdığın yoruma sebep olan alıntıya baktınız mı? klasik bakmadan etmeden yazmışsınız ve de çok sade yazmışsınız ne desem bilemedim.
-
Sizin gibi hayatsızca paragraf yazmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkeye dair en ufak pozitif bir şeyde karalama çabasına girişen vatansızlar yine şaşırmıyor.
-
rüya görüyorsun. güzel rüya o kabul ama maalesef rüya...
-
kontrol merkezi var lan, sallama. ortamı boş buldun galiba.
-
Dik ol önce yazdığıma cevap ver topu taca atma, Bak mahlasın bile ecnebi maldonado'dan alıntı, klasik yurduım profilindensin ruhu avrupalı-amerikalı ama kendisi T.C. vatandaşı olan şahsiyet, önce yazdıklarını arkasında durmayı öğren. yazmayı bilmiyorsan da yazma oku öğren araştır. :)))))
-
Aslından tamamen haklısınız da devlet kurumları zaman zaman bölgesel skandal türüden işleri geç görüyor insanlar mağdur oluyor, ayyuka çıkmadan kimse bir önlem almıyor, misal 25 gündür oturduğum lokasyonda günde 30 kere int. kopup geliyor yazacak derdime çözüm bulacak yer yok, bu muhterem'de benzer bir saçmalıkla başbaşa kalmış olabilir. insan bu ülke'de gerçek mana'da arafta kalabiliyor. Turksat'la zamanından istanbul-üsküdar-bulgurluda garip olaylar yaşamıştım sorun yok diye ısrar ettiler durduk yere kendiliğinden 2 aylık sorun herşey aynıyken bir anda çözüldü yine çözüldü demediler.
TV Anten kurulumlarından saçmalıklar olabildiği gibi sistemsel ayarsızlıklarda olabiliyor, bahsettiğiniz şeyler bizim binada da oluyor ve dediğim gibi peşin hükümlü olmak sıkıntılı.
-
Çok çalışan memurlar da var - aynen bence polisler.
Kullanıcı adımın ağabeyimle bir bağı var.
sizle alakam bile yok. ufak meselelerde uzun uzun konuşacak vaktim yok. aranızda muhabbete taraf bile değilim. iyi forumlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C822A4E21 -- 5 Haziran 2024; 15:49:7 > -
herşey Allah'a emanet ilerliyor çünkü. randevum olan doktorum doğum izni almış, bilgi veren yok. sistemde randevuları açık halen. özel sektör, özel hastane. kamusu özeli yok. herkes boş beleş iş yapıyor
-
yok. ama frekans bi şeyi değiştirir mi? kanal var zaten sonuçta
-
Evet haklısınız, sistemde eksiklik çok, sistemin işlemesi birilerinin zorlamasıyla oluyor, özel sektör'de inişte olan şirketler hariç aksine hiç rastlamadım fakat devlet dairelerinde malesef durum bu, e-devletin kapsamının genişletilmesi ve zorunluluğun artırılması lazım, misal rapor izin orada gözüksün, kurumlar arası rapor taşıma aktarma sorunsalına çözüm bulunması lazım, yapılacak çok iş var.
Turksat 6A gibi işler zaten iyi yönetiliyor fakat bu alanda kimse size 30-40x para vermeden teknolojiyi vermiyor yılların ıkınmasıyla gelinen bir noktadayız, Çin ve Kore bunun tarihi örneğidir. onlar yüzünden fabrikalarda foto çekim yasağı çıkarılmış :))
Devletin bazı işleri malesef şirketler üzerinden yapması yada (ateş topu zorluğunda olan) bir kurum teşekkül edip kamu formatında idare etmesi gerekiyor, Tubitak, Üniversiteler, aselsan havelsan tusaş gibi şirketler kurması gerekiyor, uzaya çıkış iniş mevzularında maliyetleri ve riskleri düşürecek çalışmalar ciddi sermaye istiyor, siyasi irade doğru kişileri bulamadımı IETT'nin tamir sorunsalı gibi saçmalıklar yaşarız, memlekette iş yapmanın zorluğu kadar toplumu'da idaret etmenin türlü türlü zorlukları var maalesef.
Çok uzattım şu bahsettiğiniz doktor izin almış yerine kim bakıyor durumuna iki kez rastladım bakanlığa şikayet ettim "doktorun yok sonra gel sana kimse bakamaz yetkimiz yok" diyen hırtlar bir bakmışsın numaramı buldular sizi bekliyoruz kusura bakmayın yanlış falan diye geçiştirdiler çağırdılar gittim raporumu aldım. benzeri durumu diş randevusunda da yaşamıştım ki bunlar universite okumuş doktor olmuş güya seçkin adamlar. bir şekilde bıkmışlar insan paketliyorlar, ya şikayet etmesem izin günüm tümüyle çöpe gitmişti.
Neyse işte bakalım zamanında fırlatılacak mı?
-
özelde durum farksız, bireysel iş yerlerini kenara koyun orada al gülüm ver gülüm aile yeri çalışan çok var daha relax yani, kurumsal ve kurumsal olmaya çalışan yerlerde işler çok karmaşık aynı memurluk sisteminde olduğu gibi, genel olarak tamamen ter akıtan kısma zorluk sunuluyor bunun sonunda ışık var deniyor ama onu kim görebilir cevap yok keyifleri kimi isterse bu da haksızlık adaletsizliğin dibi oluyor zaten, yinede bence güzel iştir memurluk, ufak bir çakal kesim sadece rahat içinde onlarda belasını bulacaktır, şanlı Türklerin(avrupa kökenli,balkan kökenli, kürt kökenli,arap kökenli, asya kökenli) canıyla, kanıyla ayakta tutmak için çırpındığı bir ülkedir türkiye cumhuriyeti, anca bu kadar oluyor işte, yaşamak için sebebimiz yok ama yaşamak gerekiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X