|
Türksat 6A bu hafta ABD'ye gönderiliyor
-
-
İstanbulda TRT çekmiyo hocam, tüm kanallar %90 ama TRT, özellikle TRT1 yok, çekmiyo. şu vergilerin de hakkını verseniz?
-
15 Temmuz da fırlatılsın. Uygun hava şartları diye ...
-
ülke'de memur kalitesizliği zirve'de, dokunsan herkes can havliyle zırlayacak ama aldığı paranın hakkını vermek isteyen insan çok az, sağlık alanında eğitim alanında yerin dibindeyiz, memur'lar özel sektördekilerin emeğinin 4/1 ile maaşlarını beğenmiyor yakında gelecek %20'ye sövüyor.
Şu haberdeki işleri yapanlar laf sokanlar dalga geçenler acaba hayatın içinde ülkesine ne vermek için çabalamış merak ediyorum.
Üniverstiler'de görev almak neredeyse ahbap çavuş ilişkisinde dayalı dokunsan yanarsın ama burada çüp üretemiyoruz diye yaygara koparanlar hiç bu kısımlara girmiyorlar, bu ülke'deki en iyi üniversiteleri mali işler'den araştırsan hukuki işlem yapmaya kalksan yine salya sümük saldıran düdük makarnaları çıkar ülke elde gidiyor diye, memleket bir satır bilgisi olmadan sağcı kesilen molozlarla yada atatürkü kalkan yapan türk düşmanı memleket düşmanlarıyla çevrili, bu insanlar varken kurumlara yerleşmişken bu ülke nasıl gelişsin olana şürketmek lazım, en azından çalışan birileri varken çemkirmek sıra bekleyenler var.
TRT'nin istanbul'da zayıf çekmesi meselesini ilk defa duyuyorum bu niye seslendirilmiyor, bu işte eksik olan kurum niye afişe edilmiyor, başarısızlıkta kurumlarda yönetimlere soruşturma olması lazım ama nerede tabiki hayallerdeki Türkiye'de
-
Konya’dan fırlatsaydınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memurlara kalitesiz diyeceğine nasıl bir cehennem içinde çalışıyorlar yakınında varsa sor. Gerçi korkudan anlatmakta çekinirler ama ben söyleyeyim. Hiçbir parti veya ideolojiye sahip değilim lütfen aklı başında insanlar olarak dinleyin. Chp, Mhp, Dem kim gelirse gelsin aynı şeyin laciverti. Bunlardan farklı değil. Ciddi bir ahlak sorunu var siyasetin tamamında. Hepsi sadece ve sadece cebini doldurma peşinde.
O kadar fikir proje iş sundum sonuç ne biliyor musun? Karışma, dokunma, elleme, mesaiye git gel sadece, sana fikrini sormuyoruz vs... Şikayet ettim, şikayeti araştıran ekiplerde aynı elemanlar bana ceza olarak döndü. Siz önce nazi mantığıyla hareket eden insanları seçtirmeyin biz canımızı veririz. Her yere kendi adamlarını yerleştirmişler hakkını arayamıyorsun. Başımıza getirdiğiniz insanları uzaktan tarafsız bir gözle takip edin amaçları ne, ne yapmaya çalışıyor bunlar diye. Milletvekili trafik suçu işler polis görevini yapar sürülür, savcı vekil tanıdığına ceza verir sürülür bir dünya örnek var. Şu an tam tersi işini doğru dürüst yasalara göre yapmaya çalışan memurlar üzerindeki baskıyı bilmiyorsunuz ortama sokmuyorlar, iş yapmaları engelleniyor. Resmen gayrimeşru iş yapın diyorlar direniyoruz. Ama siz gözünüzü açıp bu insanların nasıl bir şebeke olduğunu görmüyorsunuz. Halen halen halen devasa bir güç veriyorsunuz ellerine, onlarda memurları ve devleti yıkmaya hak görüyor kendilerinde. Çok ciddi bir propaganda ve yanıltma yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selamlar,
Hangi dünya'da yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu dünyanın birde öbür tarafı var, dileyen bunu hesaba katar dileyen katmaz, şimdi memurlara kalitesiz diyorum çünkü devletin tüm kademelerinde tanıdık akraba eş dost var, kimisi sıkıntıda çünkü doğru ve düzene uymadığı için sindiriliyor kimisi'de bir şekilde şansa bu düzenden kaçabiliyor, siz herhangi bir devlet dairesine gittiniz mi? muhtemelen böyle bir tespit umurunuzda olmadı ama peşinen bir noktada duruyorsunuz ve olanı anlamak yerine emek sarfedip araştıracağınız yerde akıma katılıp kağıt üstündekini yani doğru olanın varolduğunu sanıyorsunz, eğer kağıt üstünde olması gerekenler olsaydı memleket bu halde olmazdı.
Devlet dairelerine memurların giriş çıkış tespitine bakın ama farkında değilsiniz muhtemelen, bu ülke'de devlet kurumları belediyeler üniversiteler'de (devlet-özel) yapılan yönetimsel eksiklikler üzerinde bir soruşturma açılsa neler olurdu neler, size göre siyaset kirli eme bu tespit değil ki topu taca atmak, siyasetçileri kim seçiyor ? uzaydan mı geliyorlar, rezilliklerin üstünü kim örtüyor kimin ak kimin pak?
Tabi tabi kesin öyledir biz zaten başka bir ülke'de yaşıyoruz, bak ben lafı çevirmeden yazayım siz ve buradaki çoğu yorumcu bilmeden etmeden haybeden yazıyorsunuz, memleketin değerlerinde kopuksunuz aynen kızdığınız güruh gibi sadece tarafınız farklı hepsi o başka bir fark yok.
Memlekette proje filan çok önemli değil nasılsa birileri yapıyor, siyasi yönü farklı olsa da doğruya evet diyemeyen siyasileri değerlendirecek bilgiyi öğrenmeyip sonra da kandırılan halk sorgulamazsa düzen değişmez.
Olan biten tüm olaylardan sonra hala araştırmak doğruları bulmamakta ısrar etmek işte kötüsü o ve bizim insanımızda bulunan bir hastalık.
Siyaseti eleştirmek en kolayı oysa alternatif siyasilerin tavırları daha önemli, çünkü bu iktidar'ın yanlışlarını söylemek yerine şunu yapmanız lazımdı diyebilecek bir muhalefet olsa işte o zaman bir şeyler olmaya başlar.
89'dan beri siyaseti takip ederim öyle bir şeye rast gelmedim sadece RTE gelmeden önce önce yapabileceğini gösterdi halk'ta bıktığı için seçti iktidara koydu, ya adamın alternatifinin olmamasının saçmalığıyla boşa yaşadığımız yıllar için yazık bize, muhalefete bak daha cümle kurmaktan aciz inanılmaz saçmalıkların tam adresi, sanmayın siyasetleri doğru demiyorum seçim bitti hala değişmemek için direniyorlar, tıpkı dalga geçtikleri muhalefet gibi, sanıyorlar ki gitmeyecekler ama buna gerçekten inanmış haytolar o yüzden değişemiyorlar, kadrolar aynı muhalefet gibi biri gidince aynı kafada boşta olanlar geliyor aynı sazı dinliyoruz.
Birde sizin şebeke dediğiniz şeyler bilinmeyen şeyler değil sadece siz olaya kendi tarafınızdan bakıyorsunuz, her güruh eline fırsat geçince kendine çekiştiriyor diğer güruhu fırsat buldukça devlete sızıyor, öyle demişti mehmet moğoltay CHP kongresinde eleştirilince "ee bizimkileri yapmıcam da mhp'lilerimi seçicektim" demişti, sorun memlekette herkes safi nokta durmuyor akıma kapılıp bir yol seçiyor zarar veren bir tarafta duruyor. siz'de sabı kendinize göre çalıyorsunuz.
Bu memlekette hala birşeyler yapılıyorsa teşekkür etmeyi borç bilmek lazım, yapılan yanlışıda alternatif gösterip eleştirmekte bir borçtur. yazdıklarımın sizin nazarınızda bir önemi olduğunu düşünmüyorum. sadece tanıdığım memleket düşmanı dik duran insanlar gibi yapıp cevap vermeyi borç biliyorum.
-
Eeyyy amerigaaa......
-
Dostum memurum. İçerideki sıkıntıları söylüyorum. Eskiden de böyleydi, şimdi de böyle. Muhtemelen yarın da başa geçen kendi adamlarını doldurup işini düzgün yapanlara çökecek. Genel olarak tüm ülke siyaseti çürük. Neden her konuda dünyada geriye gidiyoruz bilgili tecrübeli insanlar kaçıyor. Ayrıca mesleğini merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yolu açık olsun ayağına göktaşı değmesin
-
Bizim fırlatma rampamız şu an inşaat halinde, yapılıyor.
Türkiyenin uyduları 3 - 4 sene sonra somaliden Türkiye'ye ait fırlatma rampasında fırlatılacak artık (inş).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanahmet -- 3 Haziran 2024; 12:14:39 >
-
İstanbulda TRT çekmemesime sevindim.İnşallah yandaş tüm kanallar çekmez de bu halk biraz uyanır
roket yok ki... kontrol merkezi yok... yok oğlu yok...
-
Gezeravcı giderken neden yanında götürmemiş ki. Bir 150 milyon dolar dahamı vereceğiz şimdi.
-
Cihaz nedir hangi frekanstandan deniyorsunuz
next kanky. frekansı bilmiyorum. son güncellemesini de yıllar önce yapmıştım ama yeni yazılım desteği verdiklerini sanmam
-
bi trt yüzünden memurlara laf atamazsın. özel sektör kadar zor hatta ondan zor şartlarda çalışan memurlar var. her memur masabaşı iş yapmıyor. akşama kadar ayaklarına kara sular dolan ve bakanlığının zerre kadar umursamadığı hakkının yendiği memurlar var. çıkıp en baştakilere laf yapamıyorsun, emir erlerine laf yapıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 4 Haziran 2024; 23:34:16 > -
polis de memur hocam çok ciddi mesai yapıyorlar
-
elle güncel frekansı eklemeyi denediniz mi
Memurlara kalitesiz diyeceğine nasıl bir cehennem içinde çalışıyorlar yakınında varsa sor. Gerçi korkudan anlatmakta çekinirler ama ben söyleyeyim. Hiçbir parti veya ideolojiye sahip değilim lütfen aklı başında insanlar olarak dinleyin. Chp, Mhp, Dem kim gelirse gelsin aynı şeyin laciverti. Bunlardan farklı değil. Ciddi bir ahlak sorunu var siyasetin tamamında. Hepsi sadece ve sadece cebini doldurma peşinde.
O kadar fikir proje iş sundum sonuç ne biliyor musun? Karışma, dokunma, elleme, mesaiye git gel sadece, sana fikrini sormuyoruz vs... Şikayet ettim, şikayeti araştıran ekiplerde aynı elemanlar bana ceza olarak döndü. Siz önce nazi mantığıyla hareket eden insanları seçtirmeyin biz canımızı veririz. Her yere kendi adamlarını yerleştirmişler hakkını arayamıyorsun. Başımıza getirdiğiniz insanları uzaktan tarafsız bir gözle takip edin amaçları ne, ne yapmaya çalışıyor bunlar diye. Milletvekili trafik suçu işler polis görevini yapar sürülür, savcı vekil tanıdığına ceza verir sürülür bir dünya örnek var. Şu an tam tersi işini doğru dürüst yasalara göre yapmaya çalışan memurlar üzerindeki baskıyı bilmiyorsunuz ortama sokmuyorlar, iş yapmaları engelleniyor. Resmen gayrimeşru iş yapın diyorlar direniyoruz. Ama siz gözünüzü açıp bu insanların nasıl bir şebeke olduğunu görmüyorsunuz. Halen halen halen devasa bir güç veriyorsunuz ellerine, onlarda memurları ve devleti yıkmaya hak görüyor kendilerinde. Çok ciddi bir propaganda ve yanıltma yapılıyor. |
İstanbulda TRT çekmiyo hocam, tüm kanallar %90 ama TRT, özellikle TRT1 yok, çekmiyo. şu vergilerin de hakkını verseniz? |
Dostum memurum. İçerideki sıkıntıları söylüyorum. Eskiden de böyleydi, şimdi de böyle. Muhtemelen yarın da başa geçen kendi adamlarını doldurup işini düzgün yapanlara çökecek. Genel olarak tüm ülke siyaseti çürük. Neden her konuda dünyada geriye gidiyoruz bilgili tecrübeli insanlar kaçıyor. Ayrıca mesleğini merak ettim.
|
15 Temmuz da fırlatılsın. Uygun hava şartları diye ...
|
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram takip etmeyenler
- en çok abonesi olan youtuber
- internet tarayıcıları
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X