İnsanların tepkisini lütfen iyi anlayin ve öyle cevap verin bu kadar kişi son anda ve çocuğun inanmayacagi bir bahane ile iptal olmasından ve aptal yerine konmaya tepki gösteriyor
şimdi anladım tepkileri. tamam siz haklısınız. aptal yerine koyuldunuz, turksat yatıp kalkıp sizleri nasıl aptal yerine koyarım diye düşünüyormuş ama kimse sizi aptal yerine koyamaz ve bu olanlar adeta dünyanın sonunun gelmesi gibi bir şey. daha kötüsü olamaz. aldığınız nefesden, yediğiniz ekmekden bile önemli bir şey bu
türksatın avukatı mısın lan seni ilgilendiren tarafı ne gereksiz herif. isteyen istediği tepkiyi koyar sana hesap mı verecek
isteyen elbette tepkisini koyar, ellerinden tutan mı var ? burası forum, ben de fikrimi yazıyorum, eleştiriyorum. sana mı soracağım yazarken ? herif ! (bu senin kelimen, seviyen)
tepki maili atacagimiza para toplayip bizde satin alalim. bu arada nereye sikayet ediliyor turksat RTÜKe mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: wakara
tepki maili atacagimiza para toplayip bizde satin alalim. bu arada nereye sikayet ediliyor turksat RTÜKe mi.
evet...yani devleti devlete şikayet ediyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme