Şimdi Ara

Türksat'a tepki maili atalım erteleme kararını iptal etsinler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir aydır gece gündüz haber sitelerinde 14 temmuz gecesi frekanslar değişecek diyerek son dakikada erteleme kararı veren Türksat yönetimine tepki için mail atalım arkadaşlar.

Bu olayı öğrenmeyen ve hazırlığı yapmayan kalmadı vatandaş başının çaresine bakacak bir şekilde çünkü bu güne kadar defalarca TV kanallarının frekanslar değişti zaten.

info@turksat.com.tr adresine ben tepki için mail attım sizde atın böyle maç başlamasına 5 dakka kala maç ertelenmez.

• Ben zaten olayı duyduktan sonra hemen tepki mailimi attım yazıklar olsun diye olayın siniriyle biraz da abartmış olabilirim halen.
  • Bildiklerini yapıyorlar bu kadar rahat olmasalar 6 saat kala erteleyemezlerdi.
  • Bende bunu dusundum,soyle bir mail atacam uyduyu uzaylilar kacirdi bu yuzden herhalde iptal ettiniz diyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Bende bunu dusundum,soyle bir mail atacam uyduyu uzaylilar kacirdi bu yuzden herhalde iptal ettiniz diyecem.
    hükümetin bir kuruluşu bu kadar basit bahanelere sığınmamalı dedim ve gönderdim bende
  • Bende mail attım
  • Herkez atsın
  • Herkez yollasın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Bende mail attım
    izleyicilerimizden gelen yoğun talepler diyorlar yalan söylüyorlar, Twitter, facebook, internet sitelerinde hiç kimse iyi oldu demiyor. O kadar hazırlık yapıldı TV ler bile küfretmiştir onlar bile kaç gündür frekansları döndürüyorlar ekranlarda.

Böyle saçma rezil bir şey ancak bizde olur. Kesinlikle izleyicilerden talep falan yok yalan. Kim inanırki bunlara şimdi. Bu forumu okusunlar, twitter da aynı millet veryansında. Hangi izleyici acaba. Uyduya bir şey mi oldu yoksa kaybettilermiki uyduyu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: compuman

izleyicilerimizden gelen yoğun talepler diyorlar yalan söylüyorlar, Twitter, facebook, internet sitelerinde hiç kimse iyi oldu demiyor. O kadar hazırlık yapıldı TV ler bile küfretmiştir onlar bile kaç gündür frekansları döndürüyorlar ekranlarda.

Böyle saçma rezil bir şey ancak bizde olur. Kesinlikle izleyicilerden talep falan yok yalan. Kim inanırki bunlara şimdi. Bu forumu okusunlar, twitter da aynı millet veryansında. Hangi izleyici acaba. Uyduya bir şey mi oldu yoksa kaybettilermiki uyduyu..

Alıntıları Göster
    Ben iyi hakaret ettim hem turksatada hemde tuyad'a gönderdim maili. Turksat'a mail gönderimi yapılamıyor biliyolar eleştiri alacaklarını kapatmışlar email servisini.

Bu adresede gönderin maillerinizi

info@tuyad.org

• quote:

Orijinalden alıntı: mymaxmy

Ben iyi hakaret ettim hem turksatada hemde tuyad'a gönderdim maili. Turksat'a mail gönderimi yapılamıyor biliyolar eleştiri alacaklarını kapatmışlar email servisini.

info@tuyad.org

Alıntıları Göster
    bende yazdım bişeyler yahu bu kadar bastimi yaa artık halkı kandırmak sosyal medya denen bir şey var söyledikleri yalana kim inanır ki varmı böyle bir şey yaa herkes neyin neden olduğunu az çok anladı zaten ayrıca herkesin kafasında soru işaretide vardı digi ve dsmart engeli nasıl aşılır diye aşılamadı işde ramazan kurban cuma falan derken yalan olur gider demedi demeyin

• Umarım 20 sinde kayıpsız 4A ya geçeriz
  • Insallah uydu duser
  • Yazıklar olsun.Başka diyecek bir şey bulamıyorum.Bir iş yapacaklar,ellerine yüzlerine bulaştırdılar.bende hemen mail atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ylmz

Yazıklar olsun.Başka diyecek bir şey bulamıyorum.Bir iş yapacaklar,ellerine yüzlerine bulaştırdılar.bende hemen mail atacağım.
    kullanıcıların yoğun talebi demezlerli uyuz olurum. ben yoğun talep uydurmaca. Dhdeki herkes merakla bekliyordu.
  • Aradim sebebini sordum kufrettim kapadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

info@tuyad.org

Okuyacaklarini sanmam arayin
  • Yanlişlikla 2 defa yoladim mail :)
  • bence bu kanal d nin işi. adamlari vardır orada. boyle sacma mazeret mi olur. asil ramazanda daha rahat geçilir. mubarek ayı musallat ediyorlar olaya.
  • Yok ramazanmiş Ramazanin olduğunu 1 gün önceden mi öğreniyorlar?Yok seyirci tepkisi kim hd kanallari ücretsiz izleyecek diye şikayet etsin ki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.