Şimdi Ara

Türksat çanak anten ebatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya merkezde oturuyorum,türksat uydusunu net almak için kaç cm lik çanağa ihtiyaç vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

Konya merkezde oturuyorum,türksat uydusunu net almak için kaç cm lik çanağa ihtiyaç vardır?

Ne kadar bulabilirsen her turlu ceker. 60 cm yeter cok bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk ün çanağını alın gayet iyi + kablo suda...
  • 60 c.m ile yağışlı havalarda sorun yaşanabilir 90 c.m almak daha sağlıklı olur..
  • şu anda kullandığım çanaklar paslandı,yanılmıyorsam 85 veya 90 cm ler,hangi model paslanmaz çanakları önerirsiniz?
  • Modelleri pek bilmem ama Alüminyum yapıdaki çanak antenler pas tutmaz diye biliyorum.. Şuan kullandığın Çanağın odak noktası pastan dolayı çok pürüzlü değilse paslanmanın sinyal seviyesine etki etmediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 7 Kasım 2014; 3:24:21 >
  • Türksat için 60 cm yeterli ama açık havalarda durum böyle. Yağmurlu bulutlu kar yağışlı havalarda 60 cm sorun çıkartabiliyor, yada 60 cm çanak için çok kaliteli lnb kullanmak gerekir. Ben 110 cm çanak ve invacom lnb kullandım zor hava şartlarında dahi kesiklik donma mümkün değil tabiki
    paslanmasın diye de boyadım oto fırın boya birde ay yıldız sticker aldım reklam tabelası yapan yerden, bu çanaklar ömürlük oldu yani. (Not: resimdeki kablolar toplandı ve izole edildi daha sonra)

Türksat çanak anten ebatları Türksat çanak anten ebatları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    Çanak anten ve lnb tavsite
    7 yıl önce açıldı
    KABLO TV UYDU YAYINI AYIRAÇ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Türksat için 60 cm yeterli ama açık havalarda durum böyle. Yağmurlu bulutlu kar yağışlı havalarda 60 cm sorun çıkartabiliyor, yada 60 cm çanak için çok kaliteli lnb kullanmak gerekir. Ben 110 cm çanak ve invacom lnb kullandım zor hava şartlarında dahi kesiklik donma mümkün değil tabiki
    paslanmasın diye de boyadım oto fırın boya birde ay yıldız sticker aldım reklam tabelası yapan yerden, bu çanaklar ömürlük oldu yani. (Not: resimdeki kablolar toplandı ve izole edildi daha sonra)

Türksat çanak anten ebatları Türksat çanak anten ebatları

Çanaklar çok iyi olmuş 10 numara :)

• 60lık çanak çok rahat yeter çok yağmurda çanak çapı çok büyük olmalı 100 lük olmalıki çok yağmurda sinyal gitmesin.
    60lık gayet yeterli. uyducuym

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.