Şimdi Ara

Digiturk çanak anten farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DIGIBAYRAM kampanyası ile digiturk almak istiyorum. Oturduğum apartmanda mevcut bir kablo sistemi var ve çanak Turksata bakıyor.

Kampanya içerisinde çanak anten kurulumu da var ve bildiğim kadarı ile digiturk eutelsat tan görüntü alıyor. Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda eğer mevcut kablo sisteminiz var ise oda olur dedi. (Anten kurulumu olmadığında aylık 9.99 TL, anten kurarlarsa 12.99 TL oluyor fiyat.)

Bilmek istediğim, Turksat tanda Eutelsat tanda aynı sinyaller mi geliyor? Digiturk ün kendi çanağının kurulması ne gibi bir avantaj sağlar?

• Tek bildiğim birşey var, geçenlerde Digiturk kanalları şifrede değildi ve ben evden normal kullandığımız Turksat için ayarlı olan çanak ile Lig TV i izleyebilmiştim. Diğerlerini bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar selamlar.

DIGIBAYRAM kampanyası ile digiturk almak istiyorum. Oturduğum apartmanda mevcut bir kablo sistemi var ve çanak Turksata bakıyor.

Kampanya içerisinde çanak anten kurulumu da var ve bildiğim kadarı ile digiturk eutelsat tan görüntü alıyor. Ancak müşteri hizmetlerini aradığımda eğer mevcut kablo sisteminiz var ise oda olur dedi. (Anten kurulumu olmadığında aylık 9.99 TL, anten kurarlarsa 12.99 TL oluyor fiyat.)

Bilmek istediğim, Turksat tanda Eutelsat tanda aynı sinyaller mi geliyor? Digiturk ün kendi çanağının kurulması ne gibi bir avantaj sağlar?

Türksat içindede digitürkün yayın paketi var ancak kanal sayısı sınırlı lig tv, actionmax,jojo, intimacy, türkmax ve 1-2 kanal daha vardı. Ama eutelsatta digitürkteki tüm kanallar var yaklaşık 150-200 kanal. Eğer hotbird çanağınız var ise multifeed aparat ile hotbirdin yanına eutelsat uydusunuda ekleyebilirsiniz biraz detay isteyen bir konu ama oldukça fazla makale var internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Kasım 2009; 19:48:13 >

• Turksattan ve eultesattan aynı sinyaller mi geliyor bilmiyorum ama,

Bizim Digitürk Turksat 3a üzerinden yayım yapıyor, Lig tv, türkmax vs artı bir kaç kanal daha var.

Ntvspor daki bazı maçlar şifreye giriyor ve izleyemiyoruz Turksat olduğu için, cihaz da biss key girme de yoktur.

Ama Eultesatta bir çok artı kanal var ve ntv ntv spor vs gibi kanallar şifreye girmiyor, çözülüyor otomatikmen..

Bizim aylık ödememiz aylık 39 lira.

Eultesat a geçmek istedik aylık 60 liraya çıkıyor dediler, vazgeçtik. böyle bir durum var, sizin dediğiniz konu ile alakası pek yok ama yazdım yinede
  • Biraz garip olacak ama benim asıl digiturk alma amacım TRT1. Evet yanlış okumadınız TRT1. Şöyleki, Formula 1 yayınları halen TRT1 de. Bu sene ilk yarışları izleyemedim, daha sonra TRT ikinci bir sinyal ile yarışları şifresiz verdi. Son yarışlara doğru şifresiz yayın kapandı. Yayın anahtarı filan heryerde yayınlandı ancak ben çözdüremedim. TV de en büyük keyfim Formula 1 dir. Ve yarışları sorunsuz izlemek adına digiturk almayı planlıyorum. Şu anda bayram kampanyası var. Ha olurda ileride paket değiştirmek istersem ve buda çanak farkından dolayı olmaz ise o zaman şimdiden çanaklı alabilirim diye düşünüyorum.
  • Digitürkte trt açık mı bilmiyorum. Ama dediğim gibi eutelsat uydusu üzerinde digitürkün kendi paketinden trt yayını var eğer şifresiz yayınlanıyorsa f1 eutelsat çanağı taktırmanız şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu çanak la internet ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.