Bildirim
Türksat Dijital
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sen onların söylediğine inandın mı yoksa?? -
quote:
Orjinalden alıntı: cocobongo
sen onların söylediğine inandın mı yoksa??
yoo inanmadım yani boşuna bekliyorum diyosun öyle mi?
çünkü d-smart almayı düşünüyorum. hem yakında maçlar başlıcak,hem de gs tv var. -
up -
evet arkadaşın sorusunun cevabını bilenler var mı hakkaten,ne oldu o iş? -
tek bilinen yıllardır geççekleri hatta şuan düğmeye basılsa geçilcek diyorlar da bekliyip görücez yaz bitmeden geçecekler ama bu sefer inanıyorum.
NOT:Siz genede türksata inanmayın sözde 2007 nin ilk çeyreğinde geçiliyodu biz 4 te 3 üne girdik daha geçildiği yokama umutluyum bu sefer geçecekler -
türksat ile kablo tv firmaları arasındaki davalar bitmeden dijital yayın açılmaz gibi geliyor. bence 2008 başı en erken. -
Türksatta şu an altyapı çalışmaları tamamlanıyor, hatta bir bölgede test yayınına dahi geçildi diye biliyorum, merak etmeyin arkadaşlar, bu iş daha da fazla uzamadan halledileek ve kablo tv çok daha güzel hizmet verecek... -
quote:
Orjinalden alıntı: engineer_erc
Türksatta şu an altyapı çalışmaları tamamlanıyor, hatta bir bölgede test yayınına dahi geçildi diye biliyorum, merak etmeyin arkadaşlar, bu iş daha da fazla uzamadan halledileek ve kablo tv çok daha güzel hizmet verecek...
keşke daha da yaygınlaşsa... -
mail attın bu sene bitmeden geçmeyi düşünüyorlarmış ayrıca türksat sitesinde sinema kanalı ihalesi verdi zengin içerikli falan diyor yani paketler olucak bi sürüde o paket içerikleri daha doldurulmuş değil sinema paketi alcak lar için sinema ihalesi veriliyor o işte hayır olsa başka kanallarda verir di o ihaleyi en kralından getirirdi kanalını dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 17 Temmuz 2007; 19:47:13 > -
Külliyen yalan, inanmayın. Güya 2007 başında geçiyorlardı. Başka alternatifleri değerlendiriyorum.
Saygılar... -
hocam sende haklısında bi yerdede haksızsın digitürk geçiyor hd ye dsmart gelmiş maçları almış hergün yeni bi kanal ekliyor e türkiyenin uydu devi olarak türksat bu pazarda yer edinmek istiyorsa geçecek artık digitale kablolu kesmiyor bizi ama oda normal digital gibi olursa yazık digitürk gibi bişi yapmaları lazım artık bu saatten sonra dimi -
katılıyorum merlin,kablo öldü bence
yıllardır kablodan başka hiçbişey kullanmadım,belki de kabloyu alan ilk kişilerden biriyim,yeni çıktığında alınmıştı çünkü bu eve,ama dün gittim d-smart aldım.. Çünkü artık buramıza kadar geldi,yapıcak bişey kalmadı.. -
kablou çok müşteri kaybeder bu gidişle dijitale geçince ekstra bi hizmet sunmazsada kimse her ay para vermez o dijitale enayi gibi türksat iyi bi atılım yapmalı sitesindeki o sinema kanalı ihalesi düzgün bi şekilde tamamlansa onun gibi kanallar gelse süper olcakta zor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X