Şimdi Ara

Türksat Kablo'dan Eski Müşterilerine 29 TL Bitmesin Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
3.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefon hizmetini kullanan var mı? voip hizmeti mi bu ?
  • ben de bugün geçiş yapacaktım, taahhüt yarın bitiyor.. yarım saat telefonda bekledik ama beceremediler.. sistem kabul etmemiş abone merkezine gidin dediler.. abonelik dayımın adına, o da rahatsız gidemez.. kayıt açtırdım bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

telefon hizmetini kullanan var mı? voip hizmeti mi bu ?

Kullanmıyorum ama VoIP diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Turksat da telefon numarası taşınabilen bir operatör artık. Normal telefon hizmetleri vermektedir. Ben Türk Telekom Numaramı netgsm şirketine taşıdım. 1 tl bile sabit ücret odemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH aradım mevcut müşteriyim taahhüdüm yok geçeyim dedim. linkte de yazıyormuş bilseydim aramazdım. dediğine göre sadece 2014 yılında bu kampanya ile müşteri olanlara özelmiş kampanya. ben daha eski müşteriyim, uydunetin berbat hizmet verdiği akşamları ve pazar günleri yoğunluktan internete zor girdiğimiz zırt pırt kesinti yaşadığımız 2000li yıllardan beri aboneyim bana 42 tl çektiler :) madem yapıyorsun cefasını çeken eski müşterine de yap, saçmalamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

Valla bende taahut vermemistim, iyi oldu bu, ama bana kelime oyunu yaparak ilave ust paket kitlediler, 34,99 yaptilar, sonra arayip iptal ettirdim, 5tl farkla ust paket almak zorunda degilsiniz.

benim de kampanyadan haberim yoktu.
    42 liradan yenileyecektim, sonra aradılar sizin gibi 34.99 dan yenilemek zorunda kaldım.
    17 kanal için üst paket almış olduk, bu sefer de böyle olsun dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Sanıyorum ilk defa mevcut müşteriye yeni müşteriden daha uygun bir fiyat veriliyor.

benim bildiğim bu kampanya yeni abonelere 29 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

Valla bende taahut vermemistim, iyi oldu bu, ama bana kelime oyunu yaparak ilave ust paket kitlediler, 34,99 yaptilar, sonra arayip iptal ettirdim, 5tl farkla ust paket almak zorunda degilsiniz.

benim de kampanyadan haberim yoktu.
    42 liradan yenileyecektim, sonra aradılar sizin gibi 34.99 dan yenilemek zorunda kaldım.
    17 kanal için üst paket almış olduk, bu sefer de böyle olsun dedim.

Normalde bende ust paket satin alacaktim, belgesellerr icin, ama boyle bir katakulli yaptiklari icin vazgectim,ayrica bana sormadan 25 mbit 25gb akk ye gecirmisler, onuda 10mbit 50gb akk olarak degistirttim.

• Şikayetimi dikkate aldılar bende geçtim
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    konu biraz eski ama sormak istedim, ben de sizinle aynı paketi kullanıyorum, gelecek ay taahhüt bitiyor. ben uygun paket bulamadım. siz naptınız uygun bir paket bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

konu biraz eski ama sormak istedim, ben de sizinle aynı paketi kullanıyorum, gelecek ay taahhüt bitiyor. ben uygun paket bulamadım. siz naptınız uygun bir paket bulabildiniz mi?

Hocam benimde 30 gün kaldı. 10 mb 25 akk sınırsız internet + kablotv + 100 tel 39 lira gibi bir ücret dediler.

Fakat benim netim şuan 30 lira + kablo tv 13 lira olmuş. 2 yıl sözleşmeye %20 indirim yapıyorlar, telefon hizmetide 2 yıl sözleşme karşılığı ücretsiz 100 dk veriliyor.

39 lira yerine 34-35 liraya mal ediliyor. internet + kablo tv + tel

ucuza alıştık biraz pahalı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Hocam benimde 30 gün kaldı. 10 mb 25 akk sınırsız internet + kablotv + 100 tel 39 lira gibi bir ücret dediler.

Fakat benim netim şuan 30 lira + kablo tv 13 lira olmuş. 2 yıl sözleşmeye %20 indirim yapıyorlar, telefon hizmetide 2 yıl sözleşme karşılığı ücretsiz 100 dk veriliyor.

39 lira yerine 34-35 liraya mal ediliyor. internet + kablo tv + tel

ucuza alıştık biraz pahalı geldi

Ben teledunya ust paket de kullandigim icin bana pek uygun olmuyor, alternatif olmasi acisindan paylastiginiz icin tesekkur ederim.

Sanirim bana en uygunu 45 liralik konusturan hd sinirsiz paketi 25 mbit 50 gb olur. O da sadece yeni abonelere ozel degilse tabi.

• Arkadaşlar benimde 4 gün önce taahhutum bitti. 2014 de taahhüt vermiştim . Bu 29 TL bitmesin kampanyasını kaçırdım. Yenilenir mi acaba tekrar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.