Şimdi Ara

Türksat Kablo'dan Eski Müşterilerine 29 TL Bitmesin Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
3.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @newrophat hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim , bizim Ankara'da 2 ayrı ev var birinde malesef TT var ve dediğiniz gibi soyguncu diğeri lojman olduğu için uydunet aşırı cazip geldi şimdide superonline kapımı aşındırıyor gel benim abonem ol diye ama uydunet kadar iyi fiyat vermese de internetine laf edemem. O zaman gidip yüz yüze görüşmekte yarar var taahhüt işi için.
  • defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt
    Bende 2 yıl 29 TL den kullandim,taahhut bittikten sonra gecen hafta 42 liraya yeni taahhut verdim fakat bana 29.99 luk kampanyaya gecis olmuyor cevabini verdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Bende şu an 39.9 tl den bi paketlerini kullanıyorum 6 ay falan kaldı taahhüd bitmesine, arayıp soran olursa taahhüd bitmeden değişiklik yapılabiliniyor muymuş öğrenip buraya yazarsa biz de değiştirelim

İlk mesajda linkini verdiğim kampanya koşullarına dikkatli bakın hocam. 2014 yılındaki ilgili kampanyayla abone olmadıysanız bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de dün geçtik. Taahhüt yeni bitmişti her gün arayıp taciz ettikten sonra böyle güzel bir kampanyayla geldiler. I'm not even mad.

49.98 TL: 25 Mbit 125 gb Akn + Kablo Tv. Bedavadan biraz pahalı. (100 gb akn paketi alınıyor ek.)

• Yeni abonelere gecersiz galiba birde bu uydunet binamızda varmi yokmu nasıl ogrencez

• Intensifier kullanıcısına yanıt
    Taahhudu dolmus uydunet ve taahhutlu teledunya hizmeti aliyorum. Uydunet taahhut verip 10mbit 75gb yapacaktim. Aradilar ve 10mbit 75gb teledunya hepsi dahil 44 tl yapabilirlermis 2 sene taahhut verirsem. Hiz 25mbit de olabilir tam hatirlamiyorum orasini. Arayip bu tarifeye taahhut ile gecmek istedigimi soyleyecegim bakalim olacak mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 27 Ağustos 2016; 7:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

Bende 2 yıl 29 TL den kullandim,taahhut bittikten sonra gecen hafta 42 liraya yeni taahhut verdim fakat bana 29.99 luk kampanyaya gecis olmuyor cevabini verdiler

14 gün içerisinde yasal olarak taahhütünüzü iptal ettirebilirsiniz.

• İstanbul'da 28-11-2016 tarihine kadar taahhütlü, 29 TL aylık ücretli internet ve TV aboneliği:
    -Teledünya (Temel Paket)
    -Uydunet (10 Mbps 25 GB Ekosınırsız)
    DEVREDİLECEKTİR. İlgilenenler pm atsın.
    Taahhüt bitiminden sonra 29 bitmesin kampanyasına geçiş yapabiliyorsunuz.

• Bu kampanya 23.08.2016 da baslamis
    Benim eski taahhut 21.08.2016 da bittigi icin ve yeni taahhut verdigim icin gecis yapamiyormusum boyle sacma birsey iste

• yeni abonelere yokmu böyle bir kampanya
  • Ben UYKU Yok aldım ama 25 GB AKK bıtınce o da gece 3megabıte dusuyor SACMA degıl mı ? Veya bende mı sorun var?
  • teacher1983 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Akk'yi geçsenizde gece yine normal hızda indirme yapabiliyorsunuz.

• Bu Türksat altyapısını neden hiç genişletmiyor? 1998'de ilk internet bağlattığımız zamandan beri fiber bile geldi, hâlâ kablodan eser yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Analog Kablo TV hizmeti 01.07.2017 tarihinde sona erecektir." yazıyor sitesinde.. bu ne anlama geliyor acaba hiç soran oldu mu? ben iki odada kablo tv, bi yerde de teledünya kullanıyorum.. sırf teledünya kalacaksa kötü
  • byakrep B kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler ama ben yapamıyorum...3gb...Arıyorum bılmıyor temsılcı
  • kayigit K kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi, teledünya kalacak kablo tv gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

14 gün içerisinde yasal olarak taahhütünüzü iptal ettirebilirsiniz.

Iptal ettirsem bile yine bu kampanyadan faydalanamiyormusum bana garezleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

"Analog Kablo TV hizmeti 01.07.2017 tarihinde sona erecektir." yazıyor sitesinde.. bu ne anlama geliyor acaba hiç soran oldu mu? ben iki odada kablo tv, bi yerde de teledünya kullanıyorum.. sırf teledünya kalacaksa kötü

Aylardır kanal çıkara çıkara kuşa çevirdiler zaten Kablo TV'yi. İnsanları Teledünya'ya yönlendirmek temel amaç. 1 Temmuz 2017'de de tamamen kapatacaklar. Teledünya'da Kablo TV'nin muadili olarak da Giriş Paketi diye bir paket getirdiler ve İkinci Oda kampanyasıyla 4,99 TL'ye vermeye başladılar.

Türksat Kablo'dan Eski Müşterilerine 29 TL Bitmesin Kampanyası

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Yeniler için bu var: TD Temel Paket + 10 Mbps’ye kadar 50 GB Ekosınırsız + Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dk --> 31,99TL

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,416,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Bu taahhüt varken tarife değiştirememe olayı çok saçma. 59.90lık tarifedeyim bi senedir, ben alırken 29 liraya da paket vardı bunu aldım; şu an ihtiyacım o kadar yok düşüreyim dedim kabul etmediler, dedim peki yüksek pakete geçsem geçirir misin evet dedi, yani bu ne saçmalık o zaman... Yine şükür ki bizi ttnetten d smarttan kurtardı ama bu tür konularda esnek olabilirler

Alırken böyle bir şartları var ilk aldığınız paketten daha düşük olana geçişe izin vermiyor ancak daha üst paketlere geçiş yapılabiliyor. Ben de mesela alırken en düşük olanı seçtim bu yüzden. Ihtiyacınıza göre aydan aya değiştirebiliyorsunuz daha sonra.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.