Şimdi Ara

Türksat Kabloda adil kullanım kalkacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya isterse BİN TL yapsınlar aylık sınırsız tarifeleri müşteriler belirler fiyati kimse anlaşma yapmasın firmalarla 1 ay kimse internet kulanmasin bakayım elindeki telefonla internet le herkes 1ay idare etsin bak bakayım nasıl tutusuyorlar firmalar bizde birlik olmadığı icin bindirmeye devam yapıyorlar malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 12 Aralık 2018; 13:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_heat

100 mbit 100 gb akk mi alsam diye düşünüyorum kalkarsa akk bu paket üzerinden çok güzel olur
    ben denedim zaten şartlar değişirse cayma bedelsiz iptal olur 100mbps 126tl (mevcut müşteriler için 100 güldüren) ye ye 2020 aralığa kadar uzattım. 2021 'de ne olacak orası büyük beklenti asıl (gönül ister 2 sene sonra docsis 3.1 ( 500mbps/5gbps filan kullanalım)

31Martta bitecekti 80tl'lik sözleşme,yılbaşından sonra bir daha bu fiyata bulunmaz, direk 2 sene şansımı denedim :D.
    Aylık kullanımım evde 200 ila 350gb arasında (4k netflix + bein sports web)
    Şöyle düşünün bunu düşünecek,bu olayları takip edecek abone sayısı toplam aboneler arasında %0.01 düzeyindedir.

630.000 adonede işte 63-100kişi bunu düşünür, onlarda bu forumdadır :D.

• Şuanda turkcell superonline ve ttnet akn yi kaldırdı resmi sitelerinden görebilirsiniz, mevcut üyelere hız düşümü ve kota olmayacak. Ama devlete ait olan turksat hala sessizliğini koruyor.
    Enteresan...
  • hayret bir şey arkadaş kaldı geriye sadece turksat :)
    kazığın babası mı gelecek acaba.
  • Hala ses yok mu bu konuda?
  • Beni de aradılar 50 mbit 100 gb kota vision tv her şey dahil 86 TL dediler kota kalkar mı kabul edeyim mi? Mevcut müşterilere özel yüz güldüren kampanyaymış

• dj.ferhat D kullanıcısına yanıt
    Kota belli değil ama AKN kalkacak. Bahsettiğiniz tarife de AKN'li zaten. Ben de dahil olmak üzere çoğu Kablonet kullanıcısı bu tarifeye taahhüt verdik pusuda bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 25 Aralık 2018; 16:55:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben de bugün 50 / 100 yüz güldüren için taaahhüt verdim. İki aydır taahhütsüz kullanıyordum 25/25.

Görüştüğüm görevli Akn nni kalkacağını düşündüğünü söyledi.

• Bende 100 mbit 250 GB duran kotalı kullanıyordum 101 TL'ye (100güldüren), 126 TL'ye 100 Mbit 100 GB ekosınırsız tarifeye geçtim.
    Bana denilen yazılı olarak bir karar gelmediği ama zaten TT ve Superonline sınırsız tarifeleri açıkladılar, kablonet de aksini açıklayamaz diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ne dersiniz ben de 50 mbit hız olan bir pakete geçsem daha avantajlı olur mu acaba ?
  • Şubede görüştüğüm kişi akn ile kesin birşey diyemedi. Net cevap verseydi 24 mbit bir paket alacaktım. Kararsız kaldım ne yapsam ki?

• YellowBase kullanıcısına yanıt
    Kota ve akn aynı şey değil mi?

• ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. AKN dolunca hızın düşüyor ve düşük hızda ek ücret ödemeden kullanmaya devam ediyorsun. Kota dolunca internetin kesiliyor (duran kotalı) veya dolduktan sonra kullandığın GB başına faturana fazladan ücret yansıyor.(kotalı)

O zaman aknli tarife almak daha mı mantıklı?

• Türksat Kabloda adil kullanım kalkacak mı?

Bu paketi tavsiye eder misiniz beyler?

Evet, kotalı kullanan çok az zaten.

Sağolun yardımınız için

Siz de sağolun.

• Benim 100 mgbit hız 500 gb kota(duran) 115 TL ödüyorum. 3 ay falan oldu pketi yeniletmem. Yetmemeye başladı. Şiödi yılda bitiyor. Kota kalkacak. Ozaman bizim durum ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.