Şimdi Ara

Türksat Kabloda adil kullanım kalkacak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Durmaya devam edecek cezası varsa ödeyip akkli paketlere geçin veya Kablonet üzerinden hizmet veren firmalar var örneğin Superonline 24 mbps'e kadar, Vodafone 50 mbps'e kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Durmaya devam edecek cezası varsa ödeyip akkli paketlere geçin veya Kablonet üzerinden hizmet veren firmalar var örneğin Superonline 24 mbps'e kadar, Vodafone 50 mbps'e kadar
    Şimdi sordum 100 Mgbit hız 100 GB AKN olana geçebiliyorum oda 130 TL. Hız 100 gb sonrası 24mgbite düşüyor. Hem pahalı hemde işimi görüyorum. Durunca artık ek paket alacağım. Yada umarım kaldırırlar aknyi.
  • eski tarifelerimizi (devam eden ) 1 -2 yıl daha uzatma sansimiz var mi ? yada daha ust ama gene yakın akn 'li tarifelere gecip uzatamaz miyiz ? ..agustos 2019 'da bitecek de 1-2 yıl daha uzatsam harika olurdu ..
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Eğer paket akkli ise hız düşümü olmaz 2019'da Telekom bile kaldırdı kaldırmak zorundalar ayrıca sitelerinde böyle bir paket göremedim linki var mı?

Türksat Kabloda adil kullanım kalkacak mı?
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar kısmında var. linkte ücretlendirmeye tıklarsanız görürsünüz. bende 50 ya da 100 mbit hızlı bir pakete geçsem mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 26 Aralık 2018; 16:54:20 >

• haacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel kampanya olmuş müşterilerin bu pakete geçmek için son şansları
  • quote:

Eğer paket akkli ise hız düşümü olmaz 2019'da Telekom bile kaldırdı kaldırmak zorundalar ayrıca sitelerinde böyle bir paket göremedim linki var mı?

Ben 100 güldüren kampanyasında aldım. 500 gb olunca duruyor. Fakat AKN ile KOTALI arasında fark nedir onu anlamadım. Sonuçta ikisindede indirme sonrası ya duruyor ya hız düşüyor. Anladığım kadarıyla sizin bana dediğiniz şu. Eğer paketi değiştirmez isen yeni yılda mevcut kotan dolunca tekrar yükseltmek için para vermen lazım. Zaten şimdide öyle. Ama bende diyorum ki sonuçta kota kalkınca bizimkinide kaldırmayacaklarmı hocam.

Müşteri temsilcisi söyledi. Eski kampanyalardan 100 güldürene bakarsan ayeıntılar kısmında gözüküyor.

Kota kalkmıyor adil kullanım kotası/noktası kalkıyor

Akkli olan pakette 2019'da hız düşümü olmayacak siz eğer kotalı olarak devam ederseniz şimdi nasılsa 2019' da aynı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Aralık 2018; 19:16:23 >
  • quote:

Kota kalkmıyor adil kullanım kotası/noktası kalkıyor

Akkli olan pakette 2019'da hız düşümü olmayacak siz eğer kotalı olarak devam ederseniz şimdi nasılsa 2019' da aynı olacak
    Hımm anladım. Müşteri hizmetlerini aradım daha bilmiyoruz diyor. Sence ne zaman belli olur. Belki 1 ocakta o pakete geçerim. Karar vermedim çünkü taahatüt var diye aknde kalksa komple kaldıracaklarmı
    Bahsettğim ücretlendirme sayfasında. En altta bakarsan 100 mgbit 100 gb akn 130 tl

1 ocakta geçiş yapamazsınız Türksat akkyi kaldırmadı diyelim mevcut müşteriler için ama akkli paket satamaz.

Paketin sayfasındada belirtiyor zaten

quote:

Son Başvuru : 31.12.2018

Anladım. Sen olsan ne yapardın bir yerde 110 tlye 100 mgbit hız 500 gb kota, diğer tarafta 130 tlye 100 gb hız 100 gb akn eko sınırsız. İşte 1 ocakta skn komple kalırsa bu pakette sınırsızın sınırsızı oluyor
    Ben olsam 1 TB kota verseler bile kotalı kullanmam

Niçin. Hız düşmesine rağzımısın hocam
    X GB geçtikten sonra para vereceğime veya kullanımın durmasından iyidir veya ay sonu 500₺ gibi bir fatura bulmaktan iyidir ayrıca verilen hız az değil 24 mbps akk zaten kalkacak Telekom kaldırdıktan sonra diğerlerinin şansı yok

• şimdi duran kotalı ve kotalılar neyse de bu akk ne oluyor ? o da mi akn gibi sınırsız olacak ? .bir de eski devam eden tarifemizi yeniletebiliyor muyuz ? 24 mbit 50 gb akn 'li tarifeyi bir 5 yıl uzatalım diyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.