Şimdi Ara

türksat kablonet ping latency problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son aylarda kıştan bu yana wowu yüksek ping sebebiyle oynayamıyorum. insanların yoğun internet kullandığı zamanlarda akşamları ve haftasonları bazende gündüzleri çok yüksek ping sorunu yaşıyorum. 2000-4000 lere çıkıyor pingim. geçen sene aynı türksat kullanıyordum ama 10mbitlik tarife hiçbir sıkıntı yaşamadım ki kota sınırı dolayısıyla 1mbite düşüyordu internet. şu an 50mbit/5mbitlik tarifedeyim ve wow oynayamıyorum şaka gibi, bir de yayın yapacaktık göya.
    türksat kablonet kullanıyorum
    win 7 64 bit güncel
    driverlar güncel
    wow güncel oyun dosyaları herşeyi yeniledim format attım
    modem yazılımı güncel
    cpu gpu ısınma sorunu yok.
    ethernet kullanıyorum, interneti başka kullanan yok.

blizzard dan her türlü desteği aldım. en sonunda isp yı değiştir dediler. e haliyle kontrat var. ama çok kötü aylarda doğru düzgün oynanmıyor. 1 gün iyiyse internet 2 gün kötü.

türksata şikayet açtım adam geldi hard reset attı modeme speedtest yaptı gitti normal dedi. bende güldüm haliyle. milyon dolarlık firma bunları yaşatıyor bana.türksat kablonet ping latency problemi

• Modem değerlerini at hangi sunucu da oynuyorsun başka oyunda ping var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var bu sorun cagırdım sinyal değerlerini düzelttik dediler değişen bişey olmadı ne denediysem düzelmedi bir oyun keyfim vardı ondan da olduk 70 geçmeyen pingim xbox one'da 160 ın altına düşmez oldu 2 gündür
  • Ping sorunu Türk Telekomda da var. Wow'da 240 300 arasi ping alıyorum dotada 240 üstü kafayı yiyeceğim...
  • 2 gündür ping sorunum var cs:go'da benimde. Gündüzleri 180nin altına düşmüyor gece 2'den sabah 10'a kdar normal. Diğer saatler hep aynı. Nedir acaba çözümü ? Ya da genel bir sıkıntı mı var ?
  • IP değişikliği talep edin.

• CurtisHype kullanıcısına yanıt
    Ben 4-5 kere değiştirdim hep 46.bloktan geliyor ip aynı bloktan ip gelip de ping sorunu düzelen var mı yoksa ip bloğu değişincemi ping düzeliyor bende hiç bir değişiklik olmadı.Açık açık farklı bloğa geçmek istiyorum diyorum onuda yapamıyoruz diyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İftardan sonra benim ping düzeldi hayret.Şuan 70 ping alıyorum.
    Darısı sizin başınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 28 Mayıs 2017; 21:2:10 >
  • değiştirmeyi düsünüyordum diger firmalarda sıkıntılysa fena durum
  • kelberTh kullanıcısına yanıt
    Onu ayarlayamadıklarını söylüyorlar. Sürekli değiştirerek denemekten başka bir çaresi yok. Ben de ilk bağlattığım dönem sıkıntı yaşadım 94 ile başlayan IPlerde pingler düşük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.