Şimdi Ara

Türksat'ta ki Kaliteli Kanallar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam gibi tv izleyemiyoruz ki habire reklam giriyor kanallar. rtük'ün acilen şu reklam olayı bir çözüm bulması lazım. bir de bant reklam uygulamasını kaldırsalar çok iyi olur maç izliyorsun oradan reklam çıkıyor reklam zamanı reklam ver ama program sırasında bari reklam vermeyin. maç izlerken çok kötü oluyor.
  • bende 1 .sırada tgrt haber 2 trt haber
  • Arkadaşlar uydumda nat geo ve discovery channel çıkmıyor nasıl ayarlayabilirim ?
  • Evet arkadaşlar,

Turksat 4a'ya geçtik. Konuyu açan arkadaşın verdiği listedeki FOG TV kapanmış.

Kaliteli/izlenmeye değer kanalları paylaşmaya devam edelim.
  • allah aşkına türksatta kaliteli kanal varmıki çöplük dolu birsürü ilaç,bal,gergedan,ot,çakma telefon,chat kanalları var %80i çöp kanallarla dolu ondan sonra vay efendim şifresiz HD kanallar gelmiyor vay efendim kaliteli kanal gelmiyor. Türksat ve RTÜK bunlara el atması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliann34
    allah aşkına türksatta kaliteli kanal varmıki çöplük dolu birsürü ilaç,bal,gergedan,ot,çakma telefon,chat kanalları var %80i çöp kanallarla dolu ondan sonra vay efendim şifresiz HD kanallar gelmiyor vay efendim kaliteli kanal gelmiyor. Türksat ve RTÜK bunlara el atması lazım.

Tamamiyle katılıyorum. 300-400 kanal var ama izlemeye değer kanal...

Ben birkaç tane yazayım:

Dünyadan biraz haberimiz olsun:

Euronews
    NHK World
    El Cezire (Al Jazeerah International)

Biraz farklı Şeyler izleyelim:

TRT Belgesel
    TRT Türk (bazen)
    Yaban TV
    Planet Mutfak
    World Travel Channel (Türkçesi: "Dünya Seyahat Kanalı", Türkçe yayın yapan bir kanal ama ismi İngilizce...)

Biraz sinema izleyelim:

Planet Türk
    Sinemafon

Bunlar haricinde Kıbrıs kanalları da fena değil Bayrak (BRT), Kanal T vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 31 Ekim 2014; 22:10:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.