Şimdi Ara

Türksat'ta ki Kaliteli Kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 - TRT 1
    2 - ATV
    3 - KANAL D
    4 - SHOW TV
    5 - STAR TV
    6 - FOX
    7 - KANAL 7
    8 - SAMANYOLU TV
    9 - BEYAZ TV
    10 - KANALTÜRK
    11 - TV 8
    12 - CINE5
    13 - KANAL A
    14 - FLASH TV
    15 - e2
    16 - CNBC-e

Malumunuz Türksat çöplük durumda, kanallar birbirine karışmış vaziyette, aslında aralarında birçok kaliteli kanal var, demek istediğim hiç bir kanalda adamakıllı bir şey yokken (büyük kanallar evlilik,şiddet,kadın,programları,yayınlarken) hiç yoktan bu kanalları açtığımızda yeşilçam filmi, yabancı film oynuyorsa güzel bi alternatif. Bu kanalları bu konu altında paylaşmanız ümidiyle...

- PLANET TÜRK
    - FOG TV
    - TV 2
    - TV EM
    - KANAL T
    - Tr1
    - DURU TV
    - OLAY TV
    - BAHAR TV
    - ASU TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULUĞBEY_ -- 15 Kasım 2013; 14:46:49 >

• O kanal 7 illa 7. Sirada olacak degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

O kanal 7 illa 7. Sirada olacak degilmi

Trt 1 birinci kanalda olurmu hiç dimi

• quote:

sende kacta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Digiturk var bende olmasa bende 7. Siraya koyardim

• quote:

quote:

quote:

Digiturk var bende olmasa bende 7. Siraya koyardim

tvem ne onu anlamadim kanal mi ki o ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _ULUĞBEY_

Türksat 20 Kaliteli Kanal Sıralaması

0 - PLANET TÜRK
    1 - TRT 1
    2 - ATV
    3 - KANAL D
    4 - SHOW TV
    5 - STAR TV
    6 - FOX
    7 - KANAL 7
    8 - SAMANYOLU TV
    9 - BEYAZ TV
    10 - KANALTÜRK
    11 - TV 8
    12 - CINE5
    13 - FOG TV
    14 - TV 2
    15 - TV EM
    16 - DURU TV
    17 - KANAL A
    18 - FLASH TV
    19 - e2
    20 - CNBC-e

Benim evde çanağı bağlamadım fakat bende kaliteli tek kanal vardı TV5,KanalD(yalan dünyayadan başka bakmıyorum.),Star(maç saatinde bakarım),Trt1(80 ler dizi için bu sırada ve 2.lig maçları ve teletex için burda) bu kanallar kanal7,samanyolu,showtv,reklam kanalların tamamı yok bende onları tv olarak görmüyorum. Benimde kalite anlayışım bu napiymm elimde değil....

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    tvem emzik kanalı diyeceğim fakat alınacaklar.Neymiş Egemenlik Milletin böyle isimmi olur yahu.Bir kez kediyi canlı canlı kesip pişirdiğini gördüm filmde bu kanalda hemen sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 14 Kasım 2013; 10:43:05 >
  • arkadaşlar...türksat üzerinden yayın yapan kaliteli 20 özel kanal:...1-sinema tv...2-show tv...3-kanal-d...4-star tv...5-atv...6-fox tv...7-kanaltürk...8-tv-8...9-beyaz tv...10-tv-2...11-cine-5...12-tr-1...13-kanal-35...14-planet pembe...15-shoppping tv...16-e-2...17-discovery channel...18-national geographic...19-kral...20-eurosport...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...
  • bende en iyi giruntu veren kanallar atv,trt1, e2, cnbc-e , 24 ve fox, uydu neta 6400 hd tv lg47 ls5600...

• e2,cnbce,trt turk,ntvspor harici benim için çöptür.TV lerde izlenecek kanal kalmayacak yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...türksat üzerinden yayın yapan kaliteli 20 özel kanal:...1-sinema tv...2-show tv...3-kanal-d...4-star tv...5-atv...6-fox tv...7-kanaltürk...8-tv-8...9-beyaz tv...10-tv-2...11-cine-5...12-tr-1...13-kanal-35...14-planet pembe...15-shoppping tv...16-e-2...17-discovery channel...18-national geographic...19-kral...20-eurosport...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...

aralarda şifreli kanallar var galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

e2,cnbce,trt turk,ntvspor harici benim için çöptür.TV lerde izlenecek kanal kalmayacak yakında.

16:9 formatinda yayin yapan kanallar zaten bir derece iyigosteriyor , bahsettigimiz kanallar zaten 16:9 yayin yapiyor ama arada istisnalar da yok segil mesela cnn turk de 16:9 yayinda ama kalite cok kotu...

• quote:

e2,cnbce,trt turk,ntvspor harici benim için çöptür.TV lerde izlenecek kanal kalmayacak yakında.

Sizin izlediginiz kanallar baskasina gore cop olabilir genel konusmayin

• quote:

quote:

Zaten benim için çöptür dedim.Başkalarını karıştırmadım.Biraz Türkçe öğrenin.
  • quote:

quote:

quote:

Sizde okudugunuzu anlamayi ogrenin tv kalmayacak diyorsunuz zamanla bal gibide kalacak Turkiyede tv isi hic bir zaman bitmeyecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde okudugunuzu anlamayi ogrenin tv kalmayacak diyorsunuz zamanla bal gibide kalacak Turkiyede tv isi hic bir zaman bitmeyecektir.

o benim şahsi görüşümdür.Ama yazının size batan tarafı var galiba hararetli bir şekilde savunmanıza göre ya tiryakisiniz yada bu işten ekmek yiyorsunuz ! neyse ben nickinize göre 2.şık tır diye düşünüyorum... merak etmeyin söz türkiyede tv sonsuza kadar yaşayacak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o benim şahsi görüşümdür.Ama yazının size batan tarafı var galiba hararetli bir şekilde savunmanıza göre ya tiryakisiniz yada bu işten ekmek yiyorsunuz ! neyse ben nickinize göre 2.şık tır diye düşünüyorum... merak etmeyin söz türkiyede tv sonsuza kadar yaşayacak...

Tv izlenme oranlarindan satislarindan haberinizin olmadigi belli Turkiye gibi gelisememis ulkelerde sadece tv izlenir.

• Konu Güncellendi...!
  • TV5 ailenizin televizyonu....Başkası yalan gerçek olan TV5.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.