Şimdi Ara

turksat'tan gelen SMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Abonemiz; Türksat KTV Hizmetlerinize ait imzalamış olduğunuz Taahhütnamenin "TÜRKSAT A.Ş. abonelere önceden duyuru (Sms, fatura, Conax mesaj, e-mail, TÜRKSAT’a ait web siteleri, çağrı merkezleri, basılı ve görsel medya vb. mecralarının bir veya birkaçı vasıtasıyla) yapmak şartı ile kampanya süresince (Kazanılmış haklar saklı kalarak) tarifelerinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir." maddesi kaldırılmıştır. Hizmetlerinizde hak kaybınız olmayacaktır. Detaylı bilgi içinhttps://www.turksatkablo.com.tr/userUpload/sayfa/formlar/abonelik_taahhutnamesi.pdf ve 08508044444 çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.TURKSAT B349 B016

böyle bir sms geldi. 2 yıllık taahhüdüm vardı. Taahhüt bitmeden fiyat artıracağız mı demek oluyor anlamadım ben bunu mesajdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da geldi. Tüketici aleyhine bir madde olduğu açık. Mahkeme yolu ile kaldırılmış olması muhtemeldir.

• Eski sözleşmede 7 numaralı maddeydi. Ben de o maddeyi görünce bi işkillenmiştim ama "kazanılmış haklar saklı kalmak sureti ile" dediği için sadece pozitif yöndeki değişikliklerden bahsediyor heralde demiştim. Birileri şikayet etmiş olacak ki kaldırmışlar. İyi olmuş çünkü saçma bir maddeydi.

• Kazanılmış haklar saklı olmak kaydıyla dediği için bir sorun yok şu an için tüketici açısından. İlerleyen zamanlarda görürüz daha detaylı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Şubat 2023; 17:45:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.