Şimdi Ara

Banka'dan gelen bilgi mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar canım çok sıkkın banka tarafından bana böyle bir mesaj gönderildi o andan itibaren çok kaygılandım şu an en kötü günümü yaşıyorum banka hesabı bilgilerim ele geçirilmiş olabilir mi? Bu mesajı hesabımı ele geçirenler göndermiş olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

Degerli musterimiz, Cihazinizda zararli yazilim bulundugu istihbaratina istinaden; kullanici bilgilerinizin siber saldirganlar tarafindan ele gecirilme ihtimaline karsilik guvenlik amacli internet bankaciligi kullaniminiz kapatilmistir. Cihazinizi kontrol ettirerek zararli yazilimlardan temizletmenizi onemle belirtiriz. B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Aralık 2020; 16:27:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arasana bankayı burda konu açacağanesa,hesabimi komple bloke edin,ben bankaya gelmeden kimse bisey yapamasin de te allam ya

• Telefonun rootlu falanda ondanda olabilir ara bankayı msj nedenini sor sonrada telefona hard format at
  • bankayı ara hocam hemen

• Arkadaşlar, Korona arkası siber saldırı var diyerek Yeni Dünya Düzenini kurmaya çalışacaklar muhabbetleri dönüyordu, bu konuyu görünce aklıma bu geldi.

• Telefonda custom rom,root,twrp vs varsabondan demiştir ama bende kullanıyorum herhangi bir mesaj veya internet bankacılığına girme konusunda bir sorun olmadı en iyisi m.h ata veya zamanın vatsa şubeye git
  • Telefon rootlu değil,
    böyle bir şeye hazırlıksız yakalandım mobil tarife paketimi yenilememiştim o yüzden tl yükledikten sonra banka müşteri hizmetlerini arayabilirim bunu da ancak hafta içi yapabilirim pazartesi gününe kadar beklemekten başka çarem yok gibi görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank’tan Bir İlk
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teb bankası'nın müşteri hizmetlerini aradım ve internet bankacılığı hizmetimin güvenlik sebebiyle kapatıldığını söylediler sizce bu endişeli bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Aralık 2020; 16:25:39 >
  • LocalizedTR kullanıcısına yanıt
    Kaç k paran vardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.