Şimdi Ara

Türksat Turkcell in altyapısını kullanırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evimde gpon altyapısi var turkcellin birde kablo netin altyapisi var bu altyapiları güzel ama ben Türksat kullanirken modem çöp olduğu için docsis modem kulanmak istemiyorum kablonet yeni modem çıkarmış gördüğünüz gibi huawei EG8247W bu modem gpon sistem çalışıyor ve evde gpon altyapısıda var acaba Türksat bu turkcellin altyapiyisini kullanip bana hizmet verebilirmi veya turkcell turksat altyapisini kullanip farkli bir modem ile bana hizmet verebilirmi

Şimdiden cevaplarınız icin teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında çözüm çok basit bir tane router alın tenda ac5 ya da xiaomi 4a kablo modemin kablosuzunu kapatın tamamen router kullanın

• Router almak istemiyorum hemde bu modeme aylık 6 tl ödüyorum
  • İki sorum var simdi birisi evimde iki altyapı var biri ftth yani gpon turkcelle ait biri ise turksatin cat6 altyapısı acaba Türksat bu gpon altyapıyı kullanirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELL0WİN -- 29 Ocak 2021; 13:46:8 >
  • Diğer sorum ise evde vodofone ve Turkcell de cat5 kablo kullanip internet verebiliyor acaba bunlarda modemler farklımıdır netmaster ubee disinda modem varmıdır
  • Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.