Şimdi Ara

Türksat voip hizmetine resmen başladı.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fakasupi

simdi bu voip icin taahhüt istenmiyor demi?

Kampanyalı-taahhütlü de başvuru yapılabiliyor, kampanyasız da başvuru yapılabilir. Ama kampanyasız başvuru biraz sıkıntılı, çağrı merkezindeki herkesin kampanyasız abonelikten haberi yok direkt olarak sadece kampanya dahilinde verilebiliyor deyip isteğinizi geri çevirebiliyorlar. Bana ilk bu şekilde söylediler, ben şikayet edince genel merkezden aradılar o şekilde kampanyasız yaptırdım Ama kampanyasız olunca 5TL aktivasyon ücreti alacaklar mı ondan emin değilim, o kısımda biraz karışıklık oldu, ilk kesilecek faturayı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 28 Temmuz 2011; 9:51:29 >

• biraz önce kontrol ettim. voip hizmeti başvuru'dan açık'a terfi etmiş gözüküyor. Akşam eve gidince bakıcam bakalım voip ışığı yanıyor mu modemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

biraz önce kontrol ettim. voip hizmeti başvuru'dan açık'a terfi etmiş gözüküyor. Akşam eve gidince bakıcam bakalım voip ışığı yanıyor mu modemde.

eve geldim. sonuç yine hüsran. çağrı merkezini aradım. sistemlerimiz arızalı sonra arayın dediler.
  • Ben birazdan Turksata mail atıp Voip ile 126 müşteri hizmetlerini arayabilmeyi isteyeceğim. Bari 126 için işe yarasın nasıl olsa çağrı merkeziyle işimiz hiç bitmiyor, hep ihtiyaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihTR

Ben birazdan Turksata mail atıp Voip ile 126 müşteri hizmetlerini arayabilmeyi isteyeceğim. Bari 126 için işe yarasın nasıl olsa çağrı merkeziyle işimiz hiç bitmiyor, hep ihtiyaç

+1

ben daha önce aranabiliyor mu diye sormuştum. aranamıyor demişlerdi ama bunu ne kadar çok kişi isterse yapma ihtimalleri artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 29 Temmuz 2011; 8:47:10 >
  • Bu hizmeti kullanabilmek için illaki voip destekli kablo modem gerekiyor mu ? Voip yazılımlarıyla hesabımı kullansam ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Bu hizmeti kullanabilmek için illaki voip destekli kablo modem gerekiyor mu ? Voip yazılımlarıyla hesabımı kullansam ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.

Voip destekli modem gerekiyor.
  • Arkadaşlar tek şart abone olmanız ayda bir lira başka da bir ücret yok net ve kesin
    açıklama linkte

http://www.turksatkablo.com.tr/tel-sss.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURUR06

Arkadaşlar tek şart abone olmanız ayda bir lira başka da bir ücret yok net ve kesin
    açıklama linkte

http://www.turksatkablo.com.tr/tel-sss.aspx

Yıl sonuna kadar 1 lirayı da almıyorlar. Ama zaten voip'le konuşmak şu an mümkün olmadığı için 1 lira bile fazla bence.

Başvuruyu yapalı 2 hafta oldu ama daha alo diyemedim.

• Aynı problem bende de devam ediyor. Arkadaşlar bence hiç Voip olayıyla uğraşıp da canlarını boşu boşuna sıkmasınlar. Tam servisi başlattık tamam diyoruz başka bir aşama önümüze geliyor. Çağrı merkezini kaç kere aradım sayısını hatırlamıyorum. Bakalım arama yapabilmek için kaç aşama daha atlatmak gerekecek Tahminim şu sırayla gider numara servise verilmedi, servisten çıkmadı, servis çıkışı merkez onaylamadı, merkez onayı sonrası sistemden açılmadı, açıldı ama sistem yenileniyor... yaklaşık bu yıl sonunu buluruz herhalde
  • Nihayet uydunet voip'te çalan bir telefon sesi duydum. Arkadaşım benden sonra başvurmasına rağmen voip'i aktive oldu ve telefon görüşmesi yapabilir hale geldi. Ama bende hala "Hattınız servise verilmemiştir" mesajını dinliyorum.
  • Voip hizmeti sınırlı sayıdadır belli bir sayıya ulaştıkdan sonra hizmet durdurulacaktır bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Nihayet uydunet voip'te çalan bir telefon sesi duydum. Arkadaşım benden sonra başvurmasına rağmen voip'i aktive oldu ve telefon görüşmesi yapabilir hale geldi. Ama bende hala "Hattınız servise verilmemiştir" mesajını dinliyorum.

+1
    Bizim hizmet daha başlamadan durdu
  • VoIP hizmeti veren firmaların aldığı 0850 ile başlayan numaraların dağılımı bu sayfada listelenmiş. Ama bu listede ne Türksat'ın ne de Uydunet'in adı geçiyor.
    http://www.btk.gov.tr/elektronik_haberlesme_sektoru/yetkilendirme/numaralandirma/konumdan_bagimsiz_numaralar.php
    Uydunet'in numara taşıma işine pek niyeti yok sanırım
  • Uydunet VoIP hatlarını herhangi bir SIP hesabı üzerinden aramak mümkün müdür acaba? 234567@voip.turksat.com.tr gibi adres ile aranabilir isterlerse ama açmışlar mı bu özelliği acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TARDIS

Hayırlı olsun hepimize.

Beni bu hizmet için aradılar ve abone olmak isteyip istemediğimi sordular. Şu an için sadece Uydunet içi aranıyormuş ama verecekleri 0850 ile başlayan numara ile bizi dışarıdan arayabileceklermiş. Yani biz diğer operatörleri arayamıyormuşuz ama onlar bizi arayabiliyormuş.

Gerçekten durum böyle ise ben hizmeti aktif etmeyi düşünüyorum.

Bu hizmeti kullananlar yorum yaparsa epey iyi olacak.

İlk kurulum sırasında çok sorun çıkmıştı ama şimdi sorunsuz kullanabiliyorum. Ama arayacak fazla kimse yok maalesef. Ayrıca diğer VoIP hatlarından aranabiliyor muyum diye sormuştum. Aranamıyorsunuz demişlerdi. 850 ile aranabilmek olayı yeni mi çıkmış?
  • 850'li li numaralar kendi aralarında ücretsiz konuşuyor diye biliyorum. Şimdi superonline'dan turksat'ı aramak ücretsiz mi ? İkisi de 850 çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

850'li li numaralar kendi aralarında ücretsiz konuşuyor diye biliyorum. Şimdi superonline'dan turksat'ı aramak ücretsiz mi ? İkisi de 850 çünkü

daha 850'li numara vermediler ki. uydunet'ten 850'li numara alabilen varsa buraya yazarsa bizim de haberimiz olur.
  • Ben bu Voip hizmeti için aradım bana 6'dan eski abone olmanız gerekiyor dediler. Bir arkadaş var o da aradı 2 aylık üye ama ona VOIP verdiler. Bende arayıp durumu anlattım ancak öyle bir şey yok diyorlar.

VOIP kullanmak için 6 aydan eski abonelik şartı var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTR

Ben bu Voip hizmeti için aradım bana 6'dan eski abone olmanız gerekiyor dediler. Bir arkadaş var o da aradı 2 aylık üye ama ona VOIP verdiler. Bende arayıp durumu anlattım ancak öyle bir şey yok diyorlar.

VOIP kullanmak için 6 aydan eski abonelik şartı var mı gerçekten?

ilk defa böyle birşey duydum. sallamışlar bence. kampanyalar var: yeni abone oluyorsun, voip de yanında hediye diye reklam yapıyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.