Arkadaslar merhaba, Asadıga saydıgım ozellikleri destekleyecek bir reciever arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Simdiden tesekkuler. - Fiyat aralıgı 50-100YTL - Kanal gecis hızlı - Yazılım guncellemesi yapabileceğim seri port uzerinden - Guncel yazılım destegi - Kart girisi olmasada olur - Sadece turksat yayınları icin - Uygun fiyat yuksek performans
Arkadaslar merhaba, Asadıga saydıgım ozellikleri destekleyecek bir reciever arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Simdiden tesekkuler. - Fiyat aralıgı 50-100YTL - Kanal gecis hızlı - Yazılım guncellemesi yapabileceğim seri port uzerinden - Guncel yazılım destegi - Kart girisi olmasada olur - Sadece turksat yayınları icin - Uygun fiyat yuksek performans
kabus_34 bilgi icin tesekkurler. peki bu verdigin markalar pek duyulmus markalar değil ve yumatu dısındakilerin fiyatı 100 YTL uzeri. bu paranın uzerini versem sence daha baska markaları tercih etmek daha mantıklı değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: benevolent
sadece turksat için düşünüyosan - Yazılım guncellemesi yapabileceğim seri port uzerinden - Guncel yazılım destegi
bunlara pek gerek yok çünkü turksatta bu özellikleri kullanabileceğin kanal yok yumatu iq yu kullanmiyorum ama fiyat ve istediin özellikler dolayısıyla önerebilirim
fakat turksattan yayın yapanlar arasında sifreli kanallar var ve zamanlada bunların sayısı artıyor sanırım. Ondan yazılım yuklemek, olurda ileride 2. canak olursa ileride ihtiyac duyarım diye dusundum. yumatu iq'da sanırım yazılım guncelleyebiliyoruz? Yazılım destegi nası internette? urunu kullanan birisi olarak begenmedigin yonlerini kısaca anlatırmısın?Tsk