Şimdi Ara

Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam. Parayı verip karşılığını alıyorsan zaten ver o parayı yani
  • Eh ferrariyide eledigimize göre ne Alacağiz beyler bi voltran oluşturalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilemiyorum hocam. Aslında çelikelin ürünü olan porsche da çok hoşuma gdiyor üstelik kullananda çok. Ankarada bulabilirsem bir gidip inceleyeceğim. Ayrıca sadece ferrari modelini değil ben kalan tüm türksit ürünlerini elemiş bulunmaktayım. Böylede insafsız, vicdansız bir insanım
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Porsche de mantıklı aslında ama denemediğim için bilemiyorum onu. Yorumlarda pek de olumsuz bir şeyle karşılaşmadım ama. Siz alın bir test edin olmazsa
  • iLsrt kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra hiç bir koltuğu denemeden almam
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Bilemiyorum hocam. Aslında çelikelin ürünü olan porsche da çok hoşuma gdiyor üstelik kullananda çok. Ankarada bulabilirsem bir gidip inceleyeceğim. Ayrıca sadece ferrari modelini değil ben kalan tüm türksit ürünlerini elemiş bulunmaktayım. Böylede insafsız, vicdansız bir insanım

tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz hocam :)
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Birkaç yere baktım ama bulamadım. Araştırmaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

benim koltuğum da bugün geldi. fazla haksızlık etmişsin bence koltuğa. ben memnun kaldım. bu paraya başka da alternatifi yok gibi. 182 boy. 77 kilo. çok rahatsız oluyorsan altına minder atabilirsin.

gerçekten de haksızlık edilmiş diyebilirim :) bende aynı koltuğun incelemesini yapıp paylaştım... Halen kullanıyorum hiçbir sorun yok ben çok beğendim tam bir f/p ürünü yani... ben sandalye kullanırken buna geçtim acaba ondan mı iyi geldi bilmiyorum çok rahat geldi bana yani. Masaya ayaklarımı uzatıp yatırıyorum koltuğu arkaya. Bide sabitliyorum süper film izliyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonrada karşılaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

benim koltuğum da bugün geldi. fazla haksızlık etmişsin bence koltuğa. ben memnun kaldım. bu paraya başka da alternatifi yok gibi. 182 boy. 77 kilo. çok rahatsız oluyorsan altına minder atabilirsin.

gerçekten de haksızlık edilmiş diyebilirim :) bende aynı koltuğun incelemesini yapıp paylaştım... Halen kullanıyorum hiçbir sorun yok ben çok beğendim tam bir f/p ürünü yani... ben sandalye kullanırken buna geçtim acaba ondan mı iyi geldi bilmiyorum çok rahat geldi bana yani. Masaya ayaklarımı uzatıp yatırıyorum koltuğu arkaya. Bide sabitliyorum süper film izliyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonrada karşılaşmam

hocam bende bu koltuğu düşünüyorum 1 yıllık kullanımdan sonra ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı ?

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben hala memnunun herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bi ara çok gucırdamaya başladı meğersem vidalar gevşemiş :-D sonuç olarak memnunum. Başka bir sorun olursa burdan yazmanız yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam birkaç yerde bir süre sonra ayaklarında kırılma ve deri parçalanıyormuş diye okudum sizde böyle bir sorun yok mu ?
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    Hocam günlük 3-4 saatim koltuğun üzerinde geçiyor haftasonları daha fazla ama çok şükür böyle bir sorunla karşılaşmadım zaten 1 senede öyle bişey olursa kimse bir daha bu markaya yönelmezki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.