Şimdi Ara

Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltuk bugün elime geçmiş bulunmakta. Gerçi şubede bekliyordu ben gidip aldım. Aldığımada pişman oldum o koca kutuyu arabaya sığdırmak bayağı bir zor oldu. Kullandığım eski çalışma koltuğum kırılınca yeni bir koltuk arayışına girdim. İlk önce normal modeller dışında pek fazla seçenek bulamadım. Daha sonra türksit in bu modelini gördüm. Almak istediğimde ise aralarında pek bir fark olmayan speed modeli gözüme çarptı ferrari modelinden daha ucuzdu ama bunun kollarında da kaplama olması beni kendine çekti. Nihayetinde aldım.Pazar akşamı aldığım koltuk çarşamba elimdeydi. Kargo dahil 214 tl ye aldım.

Ürün yarı demonte olarak geliyor kurulum çok kolay. 10 dakika almıyor. Oturma kısmı, kol dayama kısmı ve sırt kısmı birbirine monte olarak diğer kısımlar ise tamamen demonte şekilde. Koltuğu ters çevirip mekanizma bağlantısının olduğu yerlerdeki vidaları gönderilen alyanla söküyorsunuz daha sonra mekanizmayı koyup tekrar monte ediyorsunuz. Ayak kısmına tekerleri ve amortisörü monte edip koltuğu kaldırıp amortisörün üzerine uygun yere denk gelecek şekilde bastırıyorsunuz. En sonda koldaki kalan 2 vidayı sıkıyorsunuz. Bunları yapmak 10 dk sürmüyor.

Ürün ile ilgili yorumlarıma gelecek olursak ben beğenmediğimi söyleyebilirim. Oturma kısmının süngeri yok gibi birşey. İlk oturduğumda acaba koymayımı unuttular diye düşünmedim değil. Bu arada 85 kiloyum öyle fazla kilomda yok yani. Uzun süre oturacakların kalçaları ağrıyacak. Çünkü oturmanızla alttaki suntayı hissetmeniz bir oluyor. Sırt kısmıda aynı şekilde. Ancak sırt kısmına çok yük binmediği için sorun olmuyor.Koltuk geniş ve rahat.

Bel desteği var gibi birşey , benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bir süre sonra o varla yok arası olan bel desteği belimi ağrıtmaya başladı :) Sağlamlık konusuna gelecek olursak bunu zaman gösterecek diyorum :) Ama şunu söyleyebilirim koltuğa otururken aşırı sallanma var. Kendinizi sağa sola iterken dükkat edin amortisör bağlantı kısmından kırılabilir Koltuğun geri yatma özellği var ama sadece sırt kısmı değil komple geri yatıyor. Bu sevdiğim bir özellik. ve istediğiniz yerden kityebiliyorsunuz.

Genel olarak bakacak olursak alınabilir bir koltuk. Ama imkanınız varsa ax office racing gibi modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Yada gidin 80 tl ye normal bir çalışma koltuğu alın

Edit: Ürünü Hepsiburada'dan satın aldım :http://www.hepsiburada.com/turksit-ferrari-makam-koltugu-siyah-p-OFISTURKFERS

Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme  Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme  Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme
     Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme  Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme  Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme
     Türksit Ferrari Model Yönetici / Çalışma Koltuğu İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 13 Ocak 2016; 21:19:32 >

• Hocam öncelikle hayırlısı olsun. Koltuk görünüş olarak pekte hoşuma gitmedi. Emanet gibi duruyor. Sizde pek beğenmemişsiniz zaten. Bunu istek listemden çıkarıyorum malesef
  • hocam oturma kısmında sünger yok gibiyse alınmaz bu yaw, insanın kıçı yamulur bir süre sonra.
  • iLsrt kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hocam. Bende şuanda düşünmekteyim acaba iade etsem mi diye.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam oturduğum anda altına yerleştirilmiş olan tahtayı hissediyorum. Burdan şu sonucada vardım ama bir yandan iyi oldu benim için türksitin hiçbir ürününü almamak lazımmış. O kadar abartılı yazılar vardı üstelik açıklama kısmında.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    hocam iade edin memnun kalmadıysanız ben aynı tarz bir koltuk kullanıyorum şuan uzun süreli kullanımda sorun oluşturuyor. minderle kullanıyorum ama o da rahat değil pek.

koltuk almak mesele oldu fiyatlar uçmuş tam kepazelik
    Hocam yaklaşık seninle aynı kilodayım. Boyum da 181 . Yani alsam aynı şeyleri bende yaşayacağım demekki. Uzun süre oturupta totom uyuşacağına daha fazla para verip sağlıklı koltuk almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Şuan düz bir sandalye kullanıyorum pek bir farkı yok o halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:27:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sünger kalın ama aşırı yumuşak. Yani yüksek dansite sünger diyorlar ama değil. Evdeki koltukların süngerlerini aşırı yumuşak bulduğum için değiştirmiştim. Ama yakşalık 2 saattir oturyorum üzerinde bir rahatsızlık yapmadı şuan için. Yani normalde eski koltugumda 1 saatden sonra ağrı yapıyordu bunda yok.Bakalım birkaç gün kullanayım. Eğer memnun kalmazsam iade ederim. yada etmem ileride oturak kısmına döşemecide sert bir sünger attırırım.
  • Merhaba inceleme için teşekkürler elinize sağlık, koltuk seçimimde belirleyici olacak.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu arada kendimi kobay gibi hissediyorum hiçbir yerde incelemesi filan yok koltuğun ilk kurban ben oldum sanırım
    Hocam sanırım fiyat eklemişsiniz, bu ileride bu konuyu okuyanlara bu ürünün fiyat değişimi hakkında bilgi verecektir. Birde aldığınız linki eklemenizi tavsiye ederim
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hocam konuya teşekkürler
  • benim koltuğum da bugün geldi. fazla haksızlık etmişsin bence koltuğa. ben memnun kaldım. bu paraya başka da alternatifi yok gibi. 182 boy. 77 kilo. çok rahatsız oluyorsan altına minder atabilirsin.
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    Zaten belirttim hocam " Genel olarak bakacak olursak alınabilir bir koltuk. Ama imkanınız varsa ax office racing gibi modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Yada gidin 80 tl ye normal bir çalışma koltuğu alın " diye yazmışım. Haksızlık yok. Ne gördüysem onu yazdım. " Aman sakın almayın, çok kötü , malzeme kalitesi berbat " gibi kelimelerde kullanmadım. Minderle çözülecek bir olay değil minder kayıyor. Biraz kullanıp döşemecide kendi süngeri yerine daha sert bir sünger yaptırmayı düşünüyorum. Ama şöylede bir durum var 80 tl lik bir koltuktan farkı tasarım + daha geniş bir oturma alanına sahip olması.
  • Koltuğu iade etmek için geri göndermiş bulunmaktayım. Daha kaliteli ürünlerde görüşmek üzere
    En iyisini yaptın hocam bence. Sağlık için biraz parayı gözden çıkarmak lazım senin incelemeden sonra buna kanaat getirdim
    Baktım olacak gibi değil gönderdim hocam. Sonuçta 200 tl az parada değil yani. İade kabul olursa önümüzdeki ay daha kaliteli birşeyler alacağım.
    Önümüzdeki ay bi 200 tl daha bağlarsın
    Bu çok beğendiğim bir koltuktur. Şirkette uzun süre kullandım. Vücudu çok güzel sarıyor. İnsanın uykusunu getiriyor. Sadece Tekzende bulabildim. Adore'nin kendi sitesinde bile yok. Bir bakın isterseniz.

https://www.tekzen.com.tr/adore_manager_elite_yonetici_koltugu_ha_/836549
    Aynen hocam bunu bende görmüştüm ama fiyat fazla diye bakmamıştım. Demek ki neymiş para+iyi koltuk = Huzur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.