|
2022 Skoda Fabia Monte Carlo tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Uzun Monte Carlo bu TR koşullarında.....
-
Güzel olmuş.
Tr'ye gelsin de alamayalım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Monte Carlo'su da olsa, fiyatından dolayı alamayacak da olsak Fabia, Fabia'dır ve kalitesiz üretilir, kendiliğinden dökülür...
-
-
Skoda scala gibi bişey olmuş gereksiz modeller sürekli ve sıradan birbirine çok benzeyen bir sürü model oldu arabalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ibiza da fabia gibi dökülür mü?
-
Yarım milyon liraya satılmaya başlanır süpergüç ülkemizde (!) Çıkarın telefonları çıkarınnn !!1!1
Ibiza da Fabia ile aynı sınıfta ama işin doğrusu daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Yine de çok bir şey beklenmesin. Belki Fabia bu son kasada biraz daha toplamıştır ama bundan önceki kasa ve ondan öncekiler maalesef dökülüyorlar.
-
hayatında fabia kullanmayan gelmiş dökülüyor yazmış..fabia b sınıfının en kaliteli araçlarından biridir. mk3 kasa efsanedir. 2015 yılında b sınıfında yılın otomobili seçilmiştir.
-
En az 7-8 arkadaşta, akrabada vs son 3 kasa Fabia'ya denk geldim, bindim. Hep beğendim dönemine göre
Hatta TR'deki son kasayı epeyce kullandım. B sınıfı böyleyse, Octi Superb bize yeter de artar diyip, aileme Superb aldım.
Dökülüyor görüşüne katılmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınıfının lideri Fabia'dır. 2016 modelini sıfır alıp 5 sene kullandım tık demedi. Fabia'dan da Scala'ya geçtim. Sınıfının yine lideri Scaladır. Ayrıca merak etmeyin dökülmüyor, döktürüyor.
-
Skoda da en çok stop lambası dizaynı gözüme batardı bu sefer başarılı olmuş. Konsol da gayet şık.
-
böyle bir araba manuel seçenekli de olmalı. çok güzel bir tasarım. fabia efsanedir. ferrari ile bile kapışmışlığı vardır.
-
Çok hoş ve estetik duruyor olması onu alabileceğim anlamına gelmiyor :(
-
Stopları da ön tamponu da çok kötü olmuş. Tasarımcıya para vermiyor galiba cimri VW
840 bin renk opsiyonu vs ile 860 bin oluyor. Yarış arabası motoru ile premium vardı şimdi içini de yarış arabası gibi yapmışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güzel olmuş.
Tr'ye gelsin de alamayalım... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X