Şimdi Ara

TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
4.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm iyi paketler yeni müşteriler için. Kullanım sözü vermeden faturasız veya faturalı güzel bir internet ağırlıklı paketi var mı? Taahhüt bittiği için 8gb konuşma smsli pakete şuan 55 lira veriyorum, çalıştığım ortamda da en iyi telekom çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadasim 2 hafta once turk telekomdan vodafone gecti fakat vodafone daha kötü durumdays cekım kalıtesi olarak
    2 ay ücretsiz cayma hakkı var. Suan tekrar telekoma tasıyabilirmiyiz bu kampanya icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: muslumcu54

Banada gelmiş bu. Selfy’nin 27 lik paketini kullanıyorum. Karar veremedim ne yapsam?

Alıntıları Göster
    Ben Selfy’nin 27 lik paketini kullanıyorum. Aynı teklif (15 gb + 1000 dk)bana da gelmiş çok kararsız kaldım.Aslında 15 gb cacip gibi..
  • Keşke biraz çekse. Bulunduğunuz ortamlarda çekiyorsa şanslısınız :)

• Bence bulunduğunuz bölge ve hat yoğunluğuyla ilgili hattın kalitesi. Yıllardır turktelekom, bimcell, pttcell şeklinde çok ucuza yüksek hızlı internete ulaşıyorum. depremden sonraki mağduriyetten sonra hattın birisini vodafona geçirdim acaba değişmiş midir diye ama malesef. Turk telekom 40 mps iken vodafone 4 ile 15 mps arası hız veriyor. Turkcel macerasını yıllar önce kapattığım için yorum yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eşimin hattı pttcell taahhüt bitti ve iyi bir teklif gelmedi. Turkcel faturasıza geçip türk teleloma geri dönmek düşüncesindeyim. Kaç gün kalmalıyım Turkcell de ? Ve nasıl bir yol izleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

19 TL'ye 10GB + 500 DK (faturasız) diye mesaj geldi kabul ettim şu an kullanıyorum. Sil süpür de sağolsun gbsiz bırakmıyor.

aynı mesaj bana da geldi teklifi kabul ettikten sonra eski tarife iptal mi oluyor yoksa bizim mi iptal etmemiz lazım?

• @cun kullanıcısına yanıt
    Ben kabul ettim TL yükledim otomatik yaptı paketi.
  • Bu paket sarı adında daha önce vardı 29 liradan 39 liraya çıkardılar ben de başka operatöre gidip geri geldim dönüşen 15 gb kullanıyorum 39 liraya. Ama bana kıtı kıtına yetiyor. Bu paketi daha önce kullanırken hep gündüz 10 gb alırdım 19tl verirdim şuanda o paketi almadan ayı grçiriyorum. Sağolsun belediye de her yere free 15 mbps internet koydu idare ediyorum. Demekki artık kaçan üyeleri arttı ki indirimli paket çıkardılar. Şuanda türk telekoma geçen birisi olsaydım yine de bu paketi almazdım çünkü dakika kullanmıyorum. Dakika kullananlar için ideal.

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    *124# yazıp taahhüt menüsünden bakabilirsiniz hocam iptal ücretine

• 10 aydır faturasız hattayım. Şimdi böyle bir teklif gelmiş. (10 gb internet, 1000 dk konuşma 1000 SMS) Direniyorum geçmemek için çünkü birde vadafon hattım var. İyi mi tarife?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Su sil süpür çıktı çıkalı bir kez bile 5gb gormedim max 2gb gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.