Bildirim
TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hep olduğu gibi yine olduğu gibi bıkmadan usanmadan hat taşiyarak ve yeni hat alarak gelenlere yapilmiş kampanya...
Eh be turktelekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hat taşıma ve yeni hat alımı ile diyor ve zaten aynı koşullar da mevcutta 12GB 35 TL olarak veriyordu. -
-
-
Bende bu teklifi bekliyorum ama vermiyorlar.
Bedava verseler TT almam cekmeyi birak İNTERNETi aşırı yavaş -
Bol keseden internet dağıtıyır dağıtmasına ama keşke birde altyapı çalışmalarına önem verseler. Çekmedikten sonra bedava verseler ne yazar.
-
-
Çöp.
7 GB 27 vdfn varken tt çöpüne 1 lira bile verilmez.Suanda 18 tl ye 4 gb kullaniyorum fakat hediyesi mediyesi ile her ay 15+gb oluyor fakat fiyat yukselirse falan direk vdfn gecicem tt ye 20 ustu kesinlikle vermem zaten verilmez çöp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana verilen teklif çok cazip bedavadan biraz pahalı...
Selfy 27 TL lik dediğin paket nedir
29 du 32 olmus
arkadaşlar taahhütlü paket kullanıyorum. selfy li olup bu tarifelere geçsem ceza ödermiyim -
turk telekomu 15 yıl kullandım gecenlerde vodafoneye geçtim telefonda volte geldi görusme mukemmeldi ama internet yerlerde geziyor istanbuda beylerbeyinden bahsediyorum sana sonra turkcele geçtim telekomun çekimine birsey demem ama mobil hız vodafonu 10 kere katlar -
Türk Telekom gerek ses hizmetinde gerekse internet hizmetinde kat be kat vodafonedan iyidir. Yeni teklif cazip gelmeyince mecburen vodafone şebekesine geçtim. Türk Telekoma yakında geri döneceğim. İstanbul gibi bir şehirde vodafone hizmet veremiyor.
8 gb a 17 tl veriyorum bende vergiler dahil. Hiç ellemiyorum şuan için epey uygun.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- bimcell hediye internet kazanma
- bimcell yeni hat ücreti
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X