Şimdi Ara

TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
4.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle başlamış güzel fırsat gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep olduğu gibi yine olduğu gibi bıkmadan usanmadan hat taşiyarak ve yeni hat alarak gelenlere yapilmiş kampanya...
    Eh be turktelekom

• T.telekom faturasıza özel teklif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 7 Kasım 2019; 17:22:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat taşıma ve yeni hat alımı ile diyor ve zaten aynı koşullar da mevcutta 12GB 35 TL olarak veriyordu.
  • 19 TL'ye 10GB + 500 DK (faturasız) diye mesaj geldi kabul ettim şu an kullanıyorum. Sil süpür de sağolsun gbsiz bırakmıyor.

TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺) TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺) TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

19 TL'ye 10GB + 500 DK (faturasız) diye mesaj geldi kabul ettim şu an kullanıyorum. Sil süpür de sağolsun gbsiz bırakmıyor.

Yuh yani, ayrımcılığa bak Bana da 250 dk 250 sms 2gb 17 TL diye online işlem merkezinden teklif gelmiş. 6 aydır falan adam akıllı teklif gelmiyor bana, bende inadına faturasız da bıraktım hattı bir kenara. İkinci bir hat lazım diye Turkcell'den başka numara alıp devam ettim.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Bende bu teklifi bekliyorum ama vermiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedava verseler TT almam cekmeyi birak İNTERNETi aşırı yavaş
  • Bol keseden internet dağıtıyır dağıtmasına ama keşke birde altyapı çalışmalarına önem verseler. Çekmedikten sonra bedava verseler ne yazar.

• Depremden sonra sürekli kampanya yapmaya başladılar.
    Bana da 19TL'ye 500DK+500SMS+10GB paket mesajı gelmişti.

TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 7 Kasım 2019; 21:6:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

T.telekom faturasıza özel teklif
    Banada gelmiş bu. Selfy’nin 27 lik paketini kullanıyorum. Karar veremedim ne yapsam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp.

7 GB 27 vdfn varken tt çöpüne 1 lira bile verilmez.Suanda 18 tl ye 4 gb kullaniyorum fakat hediyesi mediyesi ile her ay 15+gb oluyor fakat fiyat yukselirse falan direk vdfn gecicem tt ye 20 ustu kesinlikle vermem zaten verilmez çöp.

• Sana verilen teklif çok cazip bedavadan biraz pahalı...

• Selfy 27 TL lik dediğin paket nedir

• 29 du 32 olmus

• arkadaşlar taahhütlü paket kullanıyorum. selfy li olup bu tarifelere geçsem ceza ödermiyim
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    turk telekomu 15 yıl kullandım gecenlerde vodafoneye geçtim telefonda volte geldi görusme mukemmeldi ama internet yerlerde geziyor istanbuda beylerbeyinden bahsediyorum sana sonra turkcele geçtim telekomun çekimine birsey demem ama mobil hız vodafonu 10 kere katlar
  • cakalll kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom gerek ses hizmetinde gerekse internet hizmetinde kat be kat vodafonedan iyidir. Yeni teklif cazip gelmeyince mecburen vodafone şebekesine geçtim. Türk Telekoma yakında geri döneceğim. İstanbul gibi bir şehirde vodafone hizmet veremiyor.

• 8 gb a 17 tl veriyorum bende vergiler dahil. Hiç ellemiyorum şuan için epey uygun.

• Hız olarak da gayet memnunum. Telekomdan önce Turkcell'deydim, bunun 3 katı civarı hız alıyordum. Kota 2-3 gb olunca hiçbir anlamı yok.

TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)TurkTelekom 10GB Fırsat Paketi (32 ₺)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.