Şimdi Ara

ORIS Telekom Bahar Kampanyası.50 Mbps, Limitsiz İnternet 79.90₺ Yerine 59.90₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya Nisan Ayı boyunca geçerlidir. Yeni bireysel aboneler, 30.04.2019 tarihine kadar başvuru yaparak yararlanabilirler. Abonelerimiz ilk 6 Ay boyunca aşağıdaki indirimlerden yaralanacaktır.

Kampanya kapsamında, Süper İnternet 100 (100 Mbps'e kadar yüksek hız, taahhütsüz, limitsiz internet) Tarifesi 99,90₺ yerine 69,90₺ olarak ücretlendirilir. İlgili fiyatlar internet paket ücretleridir, dilenirse ayrıca yalın hat (+10₺) ya da sabit telefon hizmeti (internet fiyatına ek + 20₺) satın alınabilir.

Süper İnternet 50 (50 Mbps'e kadar yüksek hız, taahhütsüz, limitsiz internet) Tarifesi 79,90₺ yerine 59,90₺ olarak ücretlendirilir. İlgili fiyatlar internet paket ücretleridir, dilenirse ayrıca yalın hat (+10₺) ya da sabit telefon hizmeti (internet fiyatına ek + 20₺) satın alınabilir.

Gerçek, Koşulsuz İndirim !
    Süper İnternet tarifeleri taahhütsüz olup, ilk 6 Ay içerisinde hizmet almaktan vazgeçen Aboneler'imize yapılan indirim için herhangi bir fiyat farkı talep edilmez. 6 Ay sonrasında ilgili tarifelerin geçerli olan liste fiyatlarından ücretlendirilme yapılır.

Detaylı bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak için hemen tıklayın.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fiyatlar fena değil ancak 59 değil 69 a geliyir yalın internet almadan telefon da yoksa evde internet kullanabilecek miyiz hayır? O zaman fiyat doğal olarak 69 a cikiyor.
    Forum DH de 2 şeyi sevmeyiz 1. Kargo ücreti 2. İsmi konulmamış zamcik/fiyat eklemeleri.
    Direk 69 yazsaniz gene kötü demezdim ayrı mesele.
    Saygılar
  • Fiyatlar fena değil ancak 59 değil 69 a geliyir yalın internet almadan telefon da yoksa evde internet kullanabilecek miyiz hayır? O zaman fiyat doğal olarak 69 a cikiyor.
    Forum DH de 2 şeyi sevmeyiz 1. Kargo ücreti 2. İsmi konulmamış zamcik/fiyat eklemeleri.
    Direk 69 yazsaniz gene kötü demezdim ayrı mesele.
    Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Yorumlarınız için teşekkürler...

Evinizde kullandığınız bir telefonunuz yoksa evet 69₺'ye geliyor. Bu sebeple açıklama kısmında, kafa karışıklığına neden olmaması adına ayrıca belirtme ihtiyacı duyduk.
    Fakat evinde telefon hattı olup, sadece internet hizmeti almak isteyen Abonelerimizin sayısı da epeyce fazla. Bu sebeple bu farklı hizmet kalemleri için, Abonelerin kullanım ihtiyaçlarına uygun olarak hizmet sunmaktayız.

Saygılarımızla,
  • Merhaba

Yeni taşındığım bina 7 8 aylık yeni yapım bir bina ve altyapı yok.Altyapı için başvuru ve takibi siz yapıyor musunuz ? Teşekkürler.
  • ORIS Telekom kullanıcısına yanıt
    Altyapi kontrol de 75 MBps cikiyor Turk Telekom o hizlari veremiyor ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Mevcut durumda bulunduğunuz adresin altyapı olanaklarına göre değişmekle birlikte 100 Mbps'e hıza kadar hizmet verilebilmektedir.
    Özel mesajla ya da telefon ile bize ulaşabilirseniz, biz de kontrol edebiliriz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORIS Telekom

Merhabalar,

Mevcut durumda bulunduğunuz adresin altyapı olanaklarına göre değişmekle birlikte 100 Mbps'e hıza kadar hizmet verilebilmektedir.
    Özel mesajla ya da telefon ile bize ulaşabilirseniz, biz de kontrol edebiliriz.

Saygılarımızla,
    Merhaba bağlantı fiber mi hiper mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk 6 ay falan filan..

• 49.90 eko3 aldım ilk ay80tl fatura geldi. Zorla düzelttirdim damga vergisi dahil 60 ödedim. 2. Ay yine 60 geldi. Benim bildiğim damga vergisi 1 ay alınır her ay değil, ne olack bilmiyorum daha 10 ay taahhüt var. 4mbs internet ama kullanamıyorum mobil veri açık hep

• quote:

Orijinalden alıntı: ardak1

49.90 eko3 aldım ilk ay80tl fatura geldi. Zorla düzelttirdim damga vergisi dahil 60 ödedim. 2. Ay yine 60 geldi. Benim bildiğim damga vergisi 1 ay alınır her ay değil, ne olack bilmiyorum daha 10 ay taahhüt var. 4mbs internet ama kullanamıyorum mobil veri açık hep
    Burada bile kelime oyunu yapiyorlar ne bekliyorsunuz ki..

Netspeed yalin internet komple

Turknet telefonla birlikte.

Bu firmadan ucuza geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avu-Tr A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ne yazık ki bu başvuruyu kullanıcıların kendileri gerçekleştirmesi gerekiyor. Daha hızlı sonuç alabilmek adına hakim altyapı operatörü Türk Telekom A.Ş.'nin bağlı olduğunuz müdürlüğünün planlama bölümüne başvuru yapmanızı öneririz.

Saygılarımızla,
  • ardak1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bahsetmiş olduğunuz Eko3 tarifesi, doğrudan satış kanalımızın tarifeleri içerisinde yer almaktadır.
    Özel mesaj yolu ile bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz lütfen, ayrıca bilgi incelemek ve bilgi vermek isteriz.

Saygılarımızla,
  • Turknet ten aldığımız hız hali hazırda 80 mpbs. hız sorgulatma yaptığımda tahmini 50 alabileceğim rakam 35 gözüküyor ?
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Hiper adında bir hizmet türü bulunmamaktadır. Hipernet, ultranet vb. ifadeler, VDSL altyapısı olan Abonelere sunulmuş bir "hızlı internet" ifadesidir. Hızlara göre hizmet çeşitleri aşağıdaki gibidir.

8 ve 16 - ADSL
    16, 35, 50, 100 - VDSL
    24, 34, 50 100 - Fiber (Altyapının fiber olduğu lokasyonlarda geçerlidir.)

VDSL, santralden saha dolabına kadar hattın fiber olarak gelip, saha dolabından binaya bakır kabloyla taşınan altyapılar için ifade edilmektedir. VDSL modem ile (binaiçi kablolama, santrale olan mesafe gibi detayların da etkisiyle) 100 Mbps'e kadar hizmet alabileceğiniz bir hizmet türüdür.

Bizim sunduğumuz hizmet ise altyapınıza göre VDSL veya fiberdir. Özel mesaj yolu ile iletişim kurabilirseniz, altyapı sorgulaması konusunda yardımcı olup detayı bilgi verebiliriz.

Saygılarımızla,
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Firmalar sundukları tarife paketlerini stratejilerine uygun olarak, yalın hat hizmeti ile ayrı ya da sabit telefon hizmeti dahil gibi paketler halinde sunmaktadırlar.

Bizim buradaki stratejimiz ise sadece internet hizmetine ihtiyacı olan Abonelerimiz için ayrıca sabit telefon ya da yalın hat alma zorunluluğu sunmamak şeklindedir. Bu şekilde sadece internet hizmeti almak isteyen Abonelerimizin oranı da oldukça yüksektir.

Kullanıcı olarak diğer firmalarla fiyat karşılaştırma yapmanız çok normal.Fakat biz firma olarak, sunduğumuz hizmetin tek kıyaslama kriterinin fiyat olmadığı kanısındayız. Abonelerimizin hizmet öncesi ve sonrası tam memnuniyeti bizim için çok kıymetli bir kriterdir.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Tüm altyapı sorgulama sistemleri için; altyapı kontrolünde verilen bilgiler yaklaşık değerlerdir. Tecrübe edeceğiniz internet hız değerleri şebeke altyapısı, bina/hane içi kablolama, hatların yoğunluğu, sunucuların veya bilgisayarınızın performansı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir.

Anladığımız kadarı ile şu an var olan aktif bir hattınız var. Bizim önerimiz gerçeğe en yakın değerleri görebilmeniz adına adres bilgisinden ziyade aktif telefon numaranızdan sorgulama gerçekleştirmenizdir.

Saygılarımızla,
  • Vdsl hat mevcut modem temin ediyor musunuz? Eğer veriyorsanız fiber gibi ücretsiz mi yoksa ücretli mi? Fiber tariferlerde TT tarafından ücretsiz veriliyor diye biliyorum.
  • ORIS Telekom kullanıcısına yanıt
    https://onlineabone.oristelekom.com/HizSorgula/Index

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Mevcut durumda ücretsiz modem hizmetimiz, kampanyamız bulunmamaktadır.
    VDSL modem ihtiyacınız için dilerseniz bizden peşin (260₺) ya da 24 ay taksitle (Aylık faturanıza ek 12₺) karşılığında temin edebilirsiniz. Ya da dışarıdan temin ettiğiniz bir VDSL modemi de kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • Telefon ve internet benim uzerime degil, sadece internet almak ve onu da uzerime almak evdeki diger interneti de kapattirmak istiyorum ama once mesela sizden internet alsam, evdeki normal internet kapatilana kadar siz nasil bagliyorsunuz ?

Hiz durumu soyle cikiyor sorgulamada

Bulunduğunuz konumda alabileceğiniz

Tahmini Hız :35 Mbps

Maksimum Hız : 50 Mbps

Mevcut Altyapı : Bakır

Buna gore fiber mi vdsl mi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.