Şimdi Ara

ORIS Telekom Bahar Kampanyası.50 Mbps, Limitsiz İnternet 79.90₺ Yerine 59.90₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm altyapı sorgulama sistemleri için; altyapı kontrolünde verilen bilgiler yaklaşık değerlerdir. Tecrübe edeceğiniz internet hız değerleri şebeke altyapısı, bina/hane içi kablolama, hatların yoğunluğu, sunucuların veya bilgisayarınızın performansı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir.

Özetle reel olarak hizmet aktif hale gelmeden önce tam olarak alınabilecek hız bilinememektedir.
    İlk sorgulama ekranı için bizim önerebileceğimiz tarife, Bahar Kampanyası kapsamında ilk 6 ay boyunca indirimli olarak kullanabileceğiniz Süper İnternet 50 tarifesidir. Şu an fiyatı Süper İnternet 16 ( 16 Mbps'e kadar limitsiz ) tarifesi ile aynı fiyattır.
    Dilerseniz 6 ay sonrasında reel hızınıza göre Süper İnternet 16 ya da Süper İnternet 24 paketlerini tercih edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • Ben mevcutda oris telekom abonesiyim 100 mb ve faturam 99 tl ,
    Şimdi yeni abone olacaklara 100 mb 69 tl den verilcek,benim suçum ne bu durumda,aynı imdirimi isyiyorum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ORIS Telekom kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

TT tarafından hız tanımlamaları ne zaman çözülecek bir bilginiz var mı acaba? 88 Mbit download'a 2 Mbit upload tanımlıyorlar, üstünü tanımlamıyorlar. Uploadı da 4 olması gerekirken 2 tanımlıyorlar. ISS'lerin TT ile iletişimde olduğunu biliyorum ama bir gelişme var mı bu konuda?
  • Hızı merak edenlere test koyayım. Fiber hattımda uzun süredir oris kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.

ORIS Telekom Bahar Kampanyası.50 Mbps, Limitsiz İnternet 79.90₺ Yerine 59.90₺
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi fiberalt yapısı
  • f1rıncı F kullanıcısına yanıt
    Oris telekom fttb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 6 Nisan 2019; 16:40:56 >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    kablolumu bu hız
  • Ben de ayni durumdayim. 2 ay once abone oldum. Bu indirimi bugun gordum.

@OrisTelekom bunun icin bir bilgi alabilir miyiz?

Sonucta taahhut yok. Iptal edip baska servis saglayiciya gecilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Nisan 2019; 17:14:10 >
  • ORIS Telekom kullanıcısına yanıt
    oris müşteri hizmetleri hafta sonu çalışmıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarx6

kablolumu bu hız
    Hayır kablosuz ipad den test yaptım.
  • Önce beni bi cgn havuzundan çıkartın. 2 haftadır uğraşıyorum ama anlamazlıktan gelen bir teknik ekibiniz var. 12-14 ping aldığım hizmetten şuan 40-50 ping alıyorum sayenizde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru soruyorsun, tenezzul edip cevap yazmiyor. Boyle bir anlayisa sahip sirket calisanlariyla dolu bir teknik servisi hayal edebiliyor musunuz ?

Cok kolay bir soruydu halbuki...

Oris telekommus... Memleketteki herseyde bir kalite dususu var, tesaduf degil, trend olmus bu durum.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    bende ya bunun bilgilendirilmesi yapılması lazım. keşke bizede indirim uygulasalar
  • Orisin yurt dışı çıkışlarını hangi firma sağlıyor.

Oris kullanan 217.12.202.7 Birisi tracert atabilir mi ?
  • altyapı olsa da kullansak hala 8mbps ile sürünüyoruz.
  • Haftasonu calismiyor galiba forum yetkilisi. Bu konuda bir geri besleme geldi. Hos diyebilecek bir seyleri de yok. Musteri memnuniyeti kapsaminda isterse Oris o indirimi uygulayabilir ama zaten teknik olarak yeni musteri cekmek icin yaptigi bir kampanya. Eski musteri olarak taahhut olmadi icin iptal sansimiz var.

Ben netspeed ile millenicom tarifelerine de bakacagim bir.
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bahar Kampanyası sadece Nisan Ayında kayıt Aboneler için geçerlidir. Fakat ilerleyen dönemlerde mevcut Abonelerimiz için de farklı kampanyalarımız olacaktır.
    Saygılarımızla,
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    İlgili Bahar Kampanyası Nisan ayında kayıt olacak Aboneler için geçerlidir. İlerleyen dönemlerde mevcut Abonelerimiz için de farklı kampanyalarımız olacaktır.
    Saygılarımızla,
  • Merhabalar,
    Ne yazık ki altyapı sorunu günümüzde hala büyük bir sorun olarak devam etmektedir. Burada Superonline ile de altyapı anlaşması görüşmelerimiz devam etmektedir.
    8 Mbps hız için de limitsiz veya kullanım ihtiyacınıza göre kotalı tarifelerimize göz atabilirsiniz.
    Saygılarımızla,
  • osmanliaskeri kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bahar kampanyası yalnızca Nisan ayından kayır olan Aboneler için geçerlidir. Mevcut Abonelerimiz için de ilerleyen dönemlerde kampanyalarımız olacaktır.
    Saygılarımızla,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.