Şimdi Ara

ORIS Telekom Bahar Kampanyası.50 Mbps, Limitsiz İnternet 79.90₺ Yerine 59.90₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,
    Memnuniyetiniz bizim için büyük bir mutluluktur. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORIS Telekom

Merhabalar,
    Ne yazık ki altyapı sorunu günümüzde hala büyük bir sorun olarak devam etmektedir. Burada Superonline ile de altyapı anlaşması görüşmelerimiz devam etmektedir.
    8 Mbps hız için de limitsiz veya kullanım ihtiyacınıza göre kotalı tarifelerimize göz atabilirsiniz.
    Saygılarımızla,
    bölgemde superonline'da yok kaldık böyle. aslında SOL fiber 30m yakınımdan geçiyor ama bizim mahalleye vermiyorlar.nedendir bilinmez. 8 mbps adsl bu çağda yakışmıyor

• mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İlgili hizmetler sizin üzerinize kayıtlı değilse var olan hizmeti iptal ettirerek (Kimin üzerine kayıtlı ise iptal işlemini de o kişi yapabilir.) yeni bir hizmet tanımlaması talep etmeniz gerekmektedir. Dilerseniz hizmet için bize başvurup, hizmet aktif hale geldikten sonra var olan hizmetinizi iptal ettirebilirsiniz.

Hız sorgulama sonuçlarına göre altyapınız fiber değil VDSL'dir.

Saygılarımızla,
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    Oris bana 8-10 mbps civarında veriyordu turknete geçtim 35 e yükseldi

Oris düşük hız veriyor mümkünse bulaşmayın

Edit :şimdi hız kaç yazıyor diye bakayım dedim
    Telefonla:Lütfen adres bilgisi ile sorgulama yapınız
    Adresle:Bulunduğunuz konumda altyapı bulunmamaktadır !

Altyapı bilgisi için lütfen 0 850 470 07 24 arayınız.

Mevcut Altyapı : Yok

Telefon numarası birde onlardan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 8 Nisan 2019; 11:4:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oscarx6 O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Müşteri temsilciniz ile sabah 8:00 akşam 19:00 arasında canlı olarak görüşebilirsiniz.
    Bu saatler dışında tüm taleplerinizi otomatik IVR üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • G.SHDSL hizmeti için bireysel aboneler yararlanabilirler mi acaba.Yoksa sadece kurumsala mı veriliyor.

ORIS Telekom Bahar Kampanyası.50 Mbps, Limitsiz İnternet 79.90₺ Yerine 59.90₺
  • quote:

Orijinalden alıntı: habib_723

G.SHDSL hizmeti için bireysel aboneler yararlanabilirler mi acaba.Yoksa sadece kurumsala mı veriliyor.

çok komik hızlar,onun yerine şirketi turknet YAPA olan yere taşımak daha ucuza gelir. alabildiğin kadar upload hızı veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

çok komik hızlar,onun yerine şirketi turknet YAPA olan yere taşımak daha ucuza gelir. alabildiğin kadar upload hızı veriyorlar.

Alıntıları Göster
    Hızları bence iyi doğrusu ama bireysellere verilmiyor diye biliyorum. Fiyatlarına gelecek olursak biraz tuzlu gibi geldi...

Aşağıda hızları convert ettim.

= 256 Mbps = 32 MB/s ile dosya indirebilir veya yüklenebilir.

= 512 Mbps = 64 MB/s ile dosya indirebilir veya yüklenebilir.

= 1.02 Gbps(1024 Mbps) = 128 MB/s ile dosya indirebilir veya yüklenebilir.

= 2.05 Gbps (2048 Mbps) = 256 MB/s ile dosya indirebilir veya yüklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 10 Nisan 2019; 9:48:55 >

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Mbps değil kbps olması gerekiyor, oris telekomun tablosu hatalı. Diğer firmaların gshdsl hizmetlerine bakarsanız TT vb. hatayı anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 10 Nisan 2019; 15:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim birşey var .Ben hattımı kapattırmadan Oris Telekom'a taşıyabiliyormuyuz.Sanırım bu konuda bir bilgi yok.
  • sistemtasarim S kullanıcısına yanıt
    Hattı kapatmadan başvurabiliyorsunuz hocam.Direk mevcut operatörünüzden geçiş yapabiliyorsunuz.
  • Turk.netten geçiş yaptım. 75 mbit alt yapım olmasına rağmen, 50 mbit abonelik tercih ettim. Modemden baktığımda alabileceğim maximum hız 31 mbit olarak gözüküyor. Turk.nette ip tv de olan takılmalar olmuyor. Fakat 50 mbit hız alamıyorum.
  • Oris telekom Upload hızının artması için Türk Telekoma baskı yapıyormu acaba? Millenicom upload için istekte bulunduk cevap bekliyoruz demişti. Oris telekomda istekte bulunursa değerlendirebilirler.
  • Başka ne gibi kampanyalariniz olacak

• Upload limitiniz nedir acaba 50Mbit olanda? fiber
  • Alt yapı sorgulamanız hatalı gibi? diğerlerinin 12mbps hız verdikleri adrese 50mbps diyor?
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Telefon ile iletişime geçersen sistemden daha kolay bakabilirler. Diğerlerinin 16 verip, ORIS'in 50 verdiği çok müşteri var.
  • F,iyasko...
  • Oris Telekoma üye olmak istiyorum. .nasıl memnunmusunuz. . Birde davet kodunuzu 30 tl karşılığı kullanabilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.