Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM BİLİNÇLİ İNTERNET YAVAŞLATMA REZALETİ [SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hat değerlerinizden görüldüğü gibi hızınız düşürülmüş doğru, 8/0.6 yapılmış. 15-16 yı da belirttiğiniz gibi rahat alır.

Ama bunu yapan genelde saha elemanları, sorsanız biz işlem yapamıyoruz işletmecinizle/ttnet ile görüşün derler. Fiber olmayan sahalarda kapasite sorunu yaşandığında hızları aşağıya çekiyorlar. Bunu yapan yine acemi, bizim buradaki tanıdık elemanlar bakır sahalarda direk gücü düşürüyor. Tabi bizim şeref... pardon çakallar kendi müşterileri yerine alternatiflerden başlıyor.

Sizin sadece paket hızınız düşürülmüş, 444 0 375 ile çözemiyorsanız açık kalan iletişim kanallarından Twitter/@TTDestek tavsiye ederim. Hızınızı paket hızınıza (16Mbps'e) yükseltmelerini talep edin.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 22 Eylül 2020; 23:24:55 >
  • TÜRKTELEKOM BİLİNÇLİ İNTERNET YAVAŞLATMA REZALETİ [SS'Lİ]

Hemen hemen aynı sorunu yaşadığım için görüştüğünüz müşteri temsilcisinin konuya hakim olmadığını söyleyebilirim.

Aynı şekilde ilk görüşmemde bana da arıza kaydı oluşturulmuş 48 saat içerisinde sonuçlanacağı vs yazılmıştı. Gelen smsler , 444 0 375 ten aramalar falan hep hikaye ...

Hiç ama hiç gerek yokmuş 48 saat bekledikten sonra yine müşt. temsilcisine bağlandım . 2 dk içinde hızımı tahmini 11 mbps e çıkardı. Benim için kafi , zaten netspeed te 12-13 Mbps verebiliyordu . ( netspeed ile de aynı görüşmeyi yapmıştım saat 00:00 dan yükseltileceği söylenmişti öyle de oldu.)

• Sizin yine iyiymiş en azından sadece ayın belli bir bölümü yavaşlamış. Ben türkcel süperonline kullandım 2 yıl. Alırken 16 diye almıştım 80 tl ye ,süre bitmeye doğru aradılar internetinizi isterseniz 8 mbps ye yükseltip aynı fiyatla devam edebiliriz dediler. Benim zaten 16tıydı ne yükseltmesi dedim dalga geçer gibi 6 mbps diyor sizinki. Kimden ne kadar çarpabilirlerse yanlarına kar kalıyor bunların

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu durumunun aynısını bende yaşadım, hatta benim netimi komple kesmişler di ve ödeme yapınca hemen açıldı anında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar ama o kadar şerefsizler ki. Altyapı yalan. Fiber kablo var. Verdikleri hız 4 mbps indirme. Fiyat 50 tl. Şerefsizler ahlaksızlar. Bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür der. Para için anasını babasını kızını kötü yollara sev eder bunlar.(şahit olmuşluğum da vardıeir.) Haysiyet nerde ?!
    Gelen mesaja bak. İnternet kullanıyorum zaten sırf meraktan aradım ama bunlara tırnağını kaptır kolunu kopartırlar.

Ev Interneti Aylik 49.90 TL
    Sınırsız Kotasız, Türk Telekom Güvencesiyle
    INTERNETSIZ EV KALMASIN

Hemen Ara: 08504809366

sms iptal bit.ly/SmSil
    B141

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.