Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ctrlshft , GuardofAngel Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
13.874
Cevap
317
Favori
701.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50 lira yükleyene 10 gb teklifi vardı, onu nasıl çıkartabilirim uygulamadan, kayboldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RmznKvcr R kullanıcısına yanıt
    Bu haliyle bile çok uygun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statist

Bana tekrardan faturalı 4 gb 19 tl teklifi geldi
    Hocam nası aldın bu teklifi güzelmiş bu

Edit: bana bu tarifenin duran versiyonu lazım interneti geçince fatura şişiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 22 Ocak 2020; 13:47:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahütüm bitti numaramı faturasıza tasımak istediğimi söyledim faturasız hatta taşıma ücreti yansır diyor faturaya 30 TL la dedim siz şaka mısınız? böyle bir saçmalık mı olurmuş yaptıkları yasal mı?
  • Bu tarifelere geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü istediğim teklifi vermiyor tt sağolsun.

• dvl35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir paket kullanıp 1 ay beklediniz mi?
    Eğer bunları yaptıysanız gelmesi lazım, olmadı müşteri hizmetlerini arayın teklif sunmalarını isteyin, oda olmadı operatör değiştirin, diğer operatörler'de yeni müşterilere özel çok güzel kampanyalar oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekmi Şarraki

Arkadaşlar 50 lira yükleyene 10 gb teklifi vardı, onu nasıl çıkartabilirim uygulamadan, kayboldu.
    mrb bende de var bu teklif ben bekletiyorum ama kayboldu demişsin ne zaman hangi süreyle kayboldu?

• Şöyle 30-40 gblik internet paketi yokmu aylik veya youtuba instgram twitch ucretsiz olan?

• Hattımı turkcelle taşımayı düşünüyorum. Israrla uygun bi teklif vermiyorlar.

Fakat az önce görüştüğüm arkadaş şöyle bi bilgi verdi. Son aya girdiğiniz için herhangi bi cayma bedeli çıkmaz. Fakat şu saatten sonra yapacağım herhangi bi taşımada ayı doldurmadığım için gün bazında son faturam hesaplanır ve bu hesap indirimsiz fiyat üzerinden yapılır dedi. Ay sonunu beklersenizde son ayı indirimli kullanıp bi sonraki ay taahhütünüz olmadığı için yine indirimsiz fiyat üzerinden günlük bazda faturalandırılırsınız dedi.

İndirimli son faturam 26 şubatta kesileceğinden taşıma işlemini 24 şubatta vs başlatsam son faturamı indirimli öder ve artan 1-2 gün içinde indirimsiz fiyat üzerinden ufak bi faturalama olur gibi duruyor.

Hem son güne kadar beklersem belki düzgün bi teklifte gelebilir diye düşünüyorum. 1 ay daha beklemekte fayda var sanırım ne dersiniz?

• 21 inde taşıma başvurusunda bulur gelirse zaten o güne kadar gelmiş olur 27 sinde hat açılırsa boşuna bir fatura daha ödemek zorunda kalırsın

son ay tüm haklarını bitirmediğin sürece gün bazlı fatura çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

21 inde taşıma başvurusunda bulur gelirse zaten o güne kadar gelmiş olur 27 sinde hat açılırsa boşuna bir fatura daha ödemek zorunda kalırsın

son ay tüm haklarını bitirmediğin sürece gün bazlı fatura çıkar
    Şubattan bahsediyoruz değil mi?

Peki 26sından önce taşımış olursam telefondaki elemanın dediği gibi atıyorum 25 günlük faturalama indirimli fiyattan mı hesaplanır indirimsiz mi?

2.si olduda 27 şubatta oldu geçiş. 1 günlük faturalama olması gerekmiyor mu? Tam fatura mı alırlar?
  • İndirimsiz diyorlar ama hesaplarıma göre indirimli olarak gün bazlı yansıdı.

27 sinde olursa 2. bir fatura çıkar 1 günlük kullanım haklarını bitirmezsen indirimsiz fiyattan gün bazlı çıkar
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman en güzeli 25 şubatta başvuruyu yapmak. 1-2 günlük indirimsiz tutar gelir en kötü.

Yada bugün başvursam mı bilemedim. O zamanda senin dediğin gibi indirimli tutardan 2-3 günlük öderim gibi görünüyor. 38tl ödeyene kadar turkcelle geçip 34 ödemek daha mantıklı aslında. Ben en iyisi bugün başvurayım :)

• Karar sizin
  • quote:

Karar sizin
    Keşke düzgün bi teklifte bulunsalardı hatta aynı fiyattan devam etmeye bile razıyım ama pek mümkün görünmüyor.

Madem son ay içerisinde indirimli tutar üzerinden günlük hesaplanıyor ben bugün başvurumu yapiyim geçiş için.
  • quote:

İndirimsiz diyorlar ama hesaplarıma göre indirimli olarak gün bazlı yansıdı.

27 sinde olursa 2. bir fatura çıkar 1 günlük kullanım haklarını bitirmezsen indirimsiz fiyattan gün bazlı çıkar
    Şimdi tekrar aradılar. Yine teklif aynı. Ve tekrar sordum son ay içerisinde taşırsanız indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır kullandığınız günler dediler. Yani (38/31) * kullandığım gün sayısı yerine (90/31) * kullanılan gün sayısı olacakmış. Saçma geldi söyledikleri ama ısrarla 2 farklı kişi aynı yanıtı verdi.

Ben en iyisi 24 şubatta yapiyim başvurumu. 3 gün sürüyor geçiş. 27 şubatta tamamlanır gibi. Telekomda eğer fatura keserse son aya ait en fazla 5-6 saatlik fatura keser :)
  • Telekom çakallık peşinde ayın 23 ünde mobil uygulamadan size özel teklif diye 19 tl ye bir teklif sundular, kabul ettim. 2 gün sonra hattım faturasızdan faturalıya taşındı. Bugün uygulamada gezerken faturamın 51 tl olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda tahattut vetmediğimi versem bile 19 değil 32 tl den kulllanabileceğimi söylediler. Çağrı merkezindeki kişiye laf anlatamadım, sırf bu yüzden faturasızdan faturalıya geçtim elimde görseli var diyorum yok diyor. Ne yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır

• Statist kullanıcısına yanıt
    görsel ile beraber twiter destekten yazın

arayıp onay almadılar mı faturalıya geçirmek için ?

Hangi tarifeye geçtiniz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Arayan falan olmadı hiç, uygulama üzerinden kabul ettim sadece, tarifemde bu hocam TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• Statist kullanıcısına yanıt
    Yeni Yıl 4gb tarifesi tarifenin adı
    dediğim gibi durumu yazın btk ya da yazın alırsınız kesin ekstra indirim tanımlarlar sana
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.