Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sivaslı5841 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.944
Cevap
321
Favori
705.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasızlara teklif geliyor o şekilde geçiş sağlanıyor

Yeni yıl 4gb tarifesi müşteri hizmetlerini arayın sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık beni de arayıp böyle bir teklif yapsalardı
  • valla beni de çok güzel bir teklifle aradılar 2letmeden kabul ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ Selfy Yaz Fırsatı 8 GB 27 TL'ye kullanıyorum yani benim için bi gereği yok biraz daha uygun sunsa kabul edebilirdim. 17-18-19 TL civarı.
    selfy 8gb 35 lira olmuş bunu yolladım kabul etti 24 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

selfy 8gb 35 lira olmuş bunu yolladım kabul etti 24 liraya

Alıntıları Göster
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Üstad Aynı teklif banada geldi. Ben fırsat 7 paketi kullanıyorum. 3. Ay icindeyim. Bunu almak için fırsat7 paketini iptal mı etmem lazım. Lira yükleyince hangisini yenileyecek acaba terettut ettim biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 9 Nisan 2020; 13:26:14 >

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Bana bi kaç ay öncesinden gelmişti selfy zamlanmasını bekledim geçmemiştim şimdi kabul etti

fırsat 7 yi ne kadar kullanıyorsunuz peki?

diğer paketi iptal edersin bu yenilenir
  • quote:

Bana bi kaç ay öncesinden gelmişti selfy zamlanmasını bekledim geçmemiştim şimdi kabul etti

fırsat 7 yi ne kadar kullanıyorsunuz peki?

diğer paketi iptal edersin bu yenilenir
    Üçüncü ay içindeyim. Şöyle yapsam olurmu ilk önce bunu alıp sonra fırsat 7 paketini iptal etsem.

Sonra tarlalaya buğdaya gidipte evdeki bulgurdan olmayalım diimi😁

zaten önce mesaj atacaksın ona göre iptal edersin mesaj attığında hattında tl varsa otomatik yenilenir paket

fırsat 7 nin fiyatını yazmamışsın .

Bu aldığın paketede 6 ay içinde zam gelebilir .
  • quote:

zaten önce mesaj atacaksın ona göre iptal edersin mesaj attığında hattında tl varsa otomatik yenilenir paket

fırsat 7 nin fiyatını yazmamışsın .

Bu aldığın paketede 6 ay içinde zam gelebilir .
    Tesekkur ederim bigi icin. Fırsat 7 yi su anda 27 tlye kullaniyorum. 6. Aydan sonra zam gelecek diye mesaj geldi

Vodafone 27 TL lik paket 3 ay kullandık 32 TL oldu. Turkcelde faturasız olsan bile 12 ay değişmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Konuda yazıyor bi kaç sayfa geriye gidin bide evet yaz 5008 e yolla
    görmedim onu ben. Çok teşekkür ederim. hemen deneyecegim
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Üstad merhaba,

Selfyli türk telekom hattımız var, taşıma kampanyası olmadan mevcut abonenin alabileceği faturasız 7-8 gb civarından en avantajlı paket hangisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sayfalarda gelen kampanyaların mesajı var onları gönderip deneyin TL olmadan deneyin Her ihtimale karşın

• Turk Telekom'un da iyi tarafı bu. Durup dururken şartsız şurtsuz aylık " 30 gün geçerli" heryöne 500 dk hediye ediyor. Bu aralar beklediğim bir teklifti iyi oldu.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Tl yükledim 17 gb beleşten internet geldi

net bitince taşır paramı geri alırım

• Aynen.. Turk Telekom yükle kazan avantajları. Turkcellde zırt pırt saatlik günlük hediye geliyor ama Turk Telekom'un da böyle bir tarzı var. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var demişler. Yükle kazan tekliflerini biriktirdim denk getirdim,2+1 GB aylık,+ 10 +2 GB haftalık = 15GB hediye internet. 35TL'ye ayda 30 GB almış oluyorum. 15GB ana paket + 15GB hediye = 30GB
    1 ay içinde Sil Süpürden ayrı ayrı haftalarda gelen haftalık 10 GB + 5GB hediyeleri saymıyorum bile. O zaman 35 TL = 45 GB yapıyor.

• Hediye 4GB cepten internet! Size ozel 30 gun gecerli 00:00 ile 06:00 saatleri arasinda kullanabilecegeniz yurt ici 4GB cepten internetten ucretsiz yararlanmak icin, 5 gun icinde EVET yazip 1295'e gonderin, ucretsiz internet keyfini yasayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672ye gonderebilirsiniz. B001

ramazan bitti gece paketi hediye etti
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.