Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.862
Cevap
316
Favori
700.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen teklifler bunlar. Kendim ideal prime 35 gb kullanıyorum 211 tl ye. 3 ay sürem kaldı. Uygun teklif sunulmayınca faturasızda 1 ay kalıp ideal prime 35 gb a geçmiştim. Yine uygun sunulmazsa aynı faturasızda 1 ay kalıp ideal tarifelerinden birine geçerim diye düşünüyorum. İdeal tarifeler hala geçerli mi? Faturasızda elim boş kalmayayım. Piyasadaki fiyatları bilmiyorum bu arada. 45 gb +2 gb diyor 400 tl iyi midir? 474 dü kabul etmeyince indirmişler.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 9 Şubat 2025; 10:7:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugün taahhüt son günü artık 15+2 GB 135 tl ye kullanıyorum. Gelen teklifleri aşağıdaki gibi temel sorun evde 4 var. İster istemez insan düşünüyor.. faturasız denesem mi yoksa hiç uğraşmadan 12+2 kabul mu etsem bilemedim..

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Aynı taktiği ben de yapacağım. 1 senedir zam görmedi bu tarife, şu an emsali yok ancak enteresan tarafı ideal 35 gb'a geçtiğimden bu yana her ay bedava 20 gb ekstradan internet geliyor. eğer gelmeye devam ederse taahhütsüz de devam etmek istiyorum. Açıkcası her ideal 35 gb'a geçene her ay bedava 20 gb veriliyor mu onu da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 9 Şubat 2025; 10:36:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam faturanız 212 tl olarak gözüküyor mı yine? Ek paket gibi mi? İlginç bir durum var ortada. Ben de ideal prime 35 gb kullanıyorum 212 tl den. Ben de öyle bir durum yok.

• Herkese merhaba. Uygulamada çıkan bu teklifler sanırım taahhüdün bitimine 6 ay kala başlıyor. En uygun tarife kaç ay kala çıkıyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Ben şahsım adına son aya bırakıldığında ücretin arttığını düşünüyorum. Teşekkürler.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım hocam. İlk ay 20 gb olması gerekirken 11 aydır her ay geliyor. Ondan dolayı faturasıza geçipte bu düzeni bozmamak istiyorum.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaş neden böyle farklar oluyor. Yukarıdaki arkadaşın kampanyası benimkinden iyi ama benim ki daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhalilaydogan -- 9 Şubat 2025; 13:40:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt
    Kişiye ayrı teklif sunuyorlar hocam. Türk telekomda böyle malesef.

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt

Banada bunları öneriyor.

Aktifte 260TL ye Değerli Prime 40 kullanıyorum. 260 -> 400'e zıplamak oha dedirtecek ama bakalım artık. İspark vs fırsatları kaldırsalar direkt turkcelle geçerim. 15gb internet bana yeterde artar bile.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Bende 360 sınırsız sosyal ve 50 gb kullanıyorum 10 günüm kaldı hiç biri onun yanından geçmiyor hocam

• Turkcellde 20GB 390TL ye kullanmak mı Telekomda Prime Olup 400TL ye 45GB kullanmak mı :)

Her şartta telekom devam edecek gibi duruyor ama ufaktan bi darlamak lazım. Benim 4 ay sürem daha var henüz.

400TL ye ayda 2 defa ispark kullanımı bile olsa direk fatura düşüyor 200e. Diğer espressolab kampanyaları vs de cabası.

İspark ayda 1 e düşürülmüş sanırım bu tarifeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 9 Şubat 2025; 14:35:15 >
  • elel E kullanıcısına yanıt

15 +2 219 tl,

20+2 259 tl

(bunlara 22 tl civari vergi eklenecek tabi )

Fırsat 12 yi 159 tl ye kullanıyordum..

Bana uygulamadan gelen teklifler 15 ve 20 gb icin yukaridaki gibiydi bende cok uzatmadan ki farurasiza geçip bir sure bekleme yada emniyet referansımı kullanma sansım vardi ancak cok da bekletmeden 15 +2 yi kabul ettim uygulamadan ...ilk ayda 20 gb ek verdi ( hata yaptım buyuk olasılıkla teklifi kabul etmekle ama 50-100 tl hesabi yapmak yordu beni)

Faturasız da bir sure kalip hos 25 tarifesini 3 ay kullanmak sonra da gelen uygun teklifleri beklemek sizin durumunuzda mantıklı olabilir keza cok da uygun gelmedi size gelmis olan teklifler ( tabi "uygunluk" göreceli bir kavram)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 15:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taahütümün bitmesine 15 gün kaldı. Geçeyimmi?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

merhaba kısa bir özet geçiyim. "Taraftar Muhteşem 8 Gb" tarifesindeyim. 3 hafta önce aranarak ve online işlemlerden kabul etmediğim teklifler şunlardı:

- %15 indirimli Uğurlu 10 gb, 1000gb, 1000sms 287₺

- %40 indirimli Değerli 12 gb 315,65₺

- %15 indirimli Uğurlu 15 gb 343₺

- %15 indirimli Uğurlu 20 gb 381₺

Bugün mobil onlineda biraz daha düşük şöyle teklifler gördüm

"%22 indirimli Uğurlu 6GB tarifesi 204,4₺"

%42 indirimli Yeni Değerli 8GB Tarifesi 248₺

%42 İndirimli Degerli 10 Tarifesi 274₺

%40 İndirimli Yeni Degerli 12 GB Tarifesi 309₺

6 ve 8 gb teklifleri öncekinde yok. 8 gb almak istiyorum fiyat hala istediğim seviye değildi

Sonra masaüstünden tt siteye girdim. Şu 2 teklifi gördüm:

"Efsane Taraftar 12 GB" 213₺ (benzer data 309 lira yukarda iyi gibi geldi)

"Efsane Taraftar 20 GB" 296₺ (bu da iyi ama bana 8 G-10 GB yetiyor)

Bu durumda, her ne kadar olduğum tarifede kalmak istesem mevcut sözleşmem şöyleydi:

"*Tarifeye numara taşıma,yeni hat tesisi Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt veren müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca geçerli fiyattır.Tarifenin aylık ücreti;numara taşıma ve yeni hat tesisi yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için 84 TL'dir."

3 türden de yani numara taşıyarak, yeni hat tesisiyle veya faturasız tarifelerden geçmedim. Bu 84₺ beni kapsamıyor öyle anlıyorum. Ben gsmobile telekom faturalıdan teklifle geçmiştim.

16 günüm kaldı. Siz daha önce "istemediğiniz sürece sizi farklı tarifeye geçiremezler" demiştiniz. Acaba 16 günün sonunda soz yazıp göndersem ve kabul etmeseler 84 liradan taahütsüz kullanabilir miyim?

Tarifemde taahhütlü/taahütsüz kalamayacaksam Efsane Taraftar 12 Gb 213₺ lük teklife sıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 9 Şubat 2025; 15:14:10 >

• Taahhütüm 15 gün sonra bitecek, en uygun teklif bu 35 GB biraz fazla bana sizce kabul edeyim mi yoksa faturasiza geçip tekrar faturalıya mı geçmeliyim?

• enis1012 E kullanıcısına yanıt

faturasiz disinda bir şık sunmamışlar malesef ...hos25 3 ay kullanmak sonra (umarım kaldirmazlar bu şıkkı tabi ki ) uygun teklif almak en mantıklısı gibi duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 16:4:25 >
  • memole M kullanıcısına yanıt

27 Ocakta SÖZ yazıp 5555 yollayın kabul ederse fiyatı size söyleyecek ona göre kabul Edersiniz

Etmezse Efsane taraftar Tarifelerine geçmeyi denersiniz

• Bu faturasızda 3 ay hos25, hos50 paketleri kullanımı ne alaka anlayamadım. 1 ay sonra geçebileceğiniz tarifeler kısmı açılıyor zaten. Siz keyiften mi 3 ay bekliyorsunuz faturasızda? Yoksa süre sınırı 1 aydan 3 aya mı çıktı da ben kaçırdım?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sadece 3 kere alınabiliyor o paket

• detone74 D kullanıcısına yanıt
    Valla fiyat çok yüksek. İnternette çok yüksek. Yani sizin 100 gb lık bir veri kullanımınız oluyor mu ki? 50 gb neyse de.. Ev interneti bağlatın 350-400 liralara sınırsız kullanırsınız.. Bu fiyatları kabul etmek saçmalık olur bana kalırsa.

• 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.