Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.370
Cevap
367
Favori
787.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam merhaba ,son 20 günüm var ttelekomda simdi vodafone gececegim, ilk sayfayı okudum fakat geciste ceza cıkar mı cıkmaz mı göremedim, buna bakabilecegim bir ekran var mı mh mi aramam gerekiyor acaba?

• xxxcem kullanıcısına yanıt

ilk sayfayı tam okumamışsınız demek ki

9333 Ü arayıp yada müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

ceza diye aratınca bulamadım :D , sagolun hocam

• beyler 6 martta sözleşme yeniledim 6 mart 2025-6 şubat 2026 arası. 12 gbdan 10gba düşürttüm. tek sefer 120 tl ceza ödeniyormuş tarife düşünce. neyse dedik ok sıkıntı yok. iş inada bindi kullanmıyorum düşürün dedikçe indirmiyolardı. 267,90 tl 10gblı tarife. neyse bugün arkadaş vodafoneu söyledi. 158tlye 10 gblı tarife var, 20 gb 208 tl. vodafona gidip geçmek istiyorum desem telekomdan ceza çıkar mı? mümkün mü böyle bi geçiş yapmak?

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Eski tarifenindi taahhüttü devam ediyordur muhtemelen çıkar .

Uygulamadan görsel ekleyin bakalım

12 gb idi. ben müşteri temsilcisini arayıp 1-2 yere bağladıktan sonra başka operatöre geçicem diye 10gba indirebilmiştim.tarife başka yazıyordu eskisinde. bu farklı tarife.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Cayma bedeli çıkar . 9333 arayın bedeli söyler sms olarakta gelir .

Operatör değiştirecektiniz neden tarifenizi değiştirdiniz .

Direk operatör değiştirseydiniz .

bu vodafone 10 gb 158 tl yeni çıkmış. ben değiştirdikten sonra. 3 taahhüt var dedi 9333. biri 187tl diğeri 480tl küsürmüş yansıtılacak. 3. 0 tl. adamlar girerken de çıkarkende para istiyor. tam söğüş sistemi. hadi uğraşmayım banka uygulamaları sms bloke vs istiyor diye ama ev interneti bıraktım, bi dahakine teli de bırakacam artık.

9 Şubat 2026 ya kadar idare edin

Dumanla haberleşirsiniz artık TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

ne alaka. 2004ten beri evde internet var. farklı operatöre geçtim yakın zamanda, hep tt idi. bi ara turknete geçiş yapmıştım. telefonda da başka operatöre geçerim olur biter.

• Bedelini ödedikten sonra Geçebilirsiniz tabi TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• fenercell aradım operatör iptal edildiği için biz artık teklif veremiyoruz dediler 444 1 444 yönlendirdiler bakalım ne olacak uygulama teklifleri çok pahalı çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

Dustu mu fiyatlar gecirdiler mi sizi 10 gb 115 tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İptal mi oldu ekstra indirim

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

İndirimi falan yok tu ki

yıldızlı günlerin uzama ihtimali var mı hocam

Ben size indirim olmus denistim siz de bi gorsel var ozelden atiyorum drmistiniznonu soruyorum su an yeninhat alana en uygun tarifelerbyildizli tarifeler mi

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

Faturasızda ücretsiz paketler ve merhaba 25 var onlar daha uygun TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• mount20 M kullanıcısına yanıt

İstediklerini bulamadılarsa uzar tabi yarın gece belli olur TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

• tahhüt 5 6 güne bitecek şimdi arasam faturasız yaparlar mı internet bitti hemen yaparlarsa merhaba 25 filan alacagım

• 
Sayfa: önceki 763764765766767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.