Şimdi Ara

TürkTelekom Pazarlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dsmartnet 8mbps 50gb akn paketini kullanıyordum, onu iptal edip geçiş yaptım. Bence gitmediyseniz direk Türk Telekom müdürlüğüne ya da şubelerine filan gidin. Müşteri hizmetleriyle filan uğraşmayın. Orada daha iyi seçenekler sunabilirler.
  • taahüt bittikten sonra kullanmaya devam ederseniz şöyle oluyor
    örneğin ben 94 tllik tarifeyi indirimle 60 tlye alıyorum. Taahütüm bitti kullanmaya devam ettim kullandığın gün kadarını 94tl olan tarife üzerinden ücretlendiriliyorsunuz.
  • Yanıtınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gırla Bilgi

Dostum Türk Telekom kullanma derim ben. Bir arıza oldu mu düzeltmiyorlar Benim bir buçuk aydır internetim yok her gün arıyorum arıza bildirimi oluşturduk diyorlar. Ondan önce de hız problemim vardı yani firma baştan sona sorunlu teklif iyi olsa da bitirip süperonline a geçmeni tavsiye ederim.

Superonline fiber diyorsan doğru ama ADSL veya VDSL olacaksa zaten interneti Türk Telekom veriyor maceraya gerek yok. Superonline ADSL aboneliğimde ordan oraya yönlendirdiler sonuç kapıya superonline teknik ekibi değilde Türk Telekom teknik ekibi geldi. Adsl ve Vdsl direkt sağlayıcısından alınmalıdır.
  • Yanlız hattı kapattırmak yerine iss geçişi yapılır ise tekrar bağlantı vb ücretler ödenemez dikkat etmek şazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom un adsl ve vdsl tarafında çok kullanıcısı var.

Arıza konusunda belki daha iyi ama hatta sorun olmadığı zamanlar diğer sağlayıcılardan daha yüksek hızlar ve ping değerleri alabiliyorsun türk telekom a göre.

En çok rastlanılan sorun da 32 mbps hız alıyorsun ama 480 p video lari donarak izliyorsun YouTube da.

Ama aynı alt yapı ile netspeed veya Türknet de bu sorunları yaşamıyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riv R kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'a kayıtlı ev telefonu kullanıyorsan dediğim fiyata alıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ZaferBiryol
    taahüt bitmeden 1-2 gün önceden evrakları vermende bi sakınca yok aksine daha mantıklı.
    taahüt bitiş sonrası birkaç gün kullanırsan kullandığın gün kadar ücret ödersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.