Şimdi Ara

TürkTelekom Pazarlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Halihazırda TTnet müşterisiyim. 16 mbit down 1 mbit upl ve 50 GB adil kotaya bazen 61.75 bazen 62 TL fatura ödemekteyim. Taahhüt'ün bitmesine 21 gün kaldı ve TürkTelekom ile pazarlıkları başlattım. Bana sundukları teklif her şey aynı adil kotamı 75 yapıp 64 TL teklif sundular. Bende reddettim ve 100 adil 60 TL gibi bir fiyattan sunarlarsa 1 yıl daha uzatacağımı belirttim. Böyle bir teklifin mümkün olmadığını dile getirdiler. Bende internetimi 21. Günün sonunda kapatacağımı belirttim ve kapattım. Hepimizin bildiği üzere beni ikna için yakın bir zamanda arayacaklar. Kapattırdırmadan önce veya kapattırdıkran sonra mı aranırım öncelikle tecrübeli arkadaşlara bunu soruyorum. Sizce istediğim teklifi alabilir miyim direnişe devam mı ediyim yoksa teklifleri iyi miydi. Bu tarz tecrübeleri olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim..
    Superonline ile de görüştüm onlar da 16mbit down 8mbit upl 50 GB adil kotaya 60.90 dediler. Aslında TTNET'ten memnunum. 17 ping alıyorum ve bu online oyunlarda işimi çok rahatlatıyor. Ama son çare olarak superonline'ı da düşünmüyor değilim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göge -- 22 Eylül 2016; 19:17:54 >

• verdikleri teklifi çor cocuk yer tabiri caizse..iyi yapmışsın kabul etmemekle..

ayrıca senin yaptığın işlemi forumda çokca görmekteyim son zamanlarda.taahüt bitmeden arayıp teklif almak pek yemiyor.çünkü senin aradığın kişiler %100 ikna ekibi değil,sıradan MH lar...
    pek fonksiyonları yok yani..

yapman gerekeni adım adım yazıyorum..ben bizzat yaptım bu işlemi..2 defa uygun akk ve uygun fiyat aldım..forumda da çokca kişiye anlattım genelde hep tutuyor..

taahütün biter bitmez hemen merkez telekoma gidip sorgusuz sualsiz ıslak imzalı iptal dilekçeni ver..neden olarak ise akk ve yüksek fiyat diye belirt..az ve öz yaz.
    seni 48 saat içerisinde 444 0 375 merkezden ikna ekibi arayacak..neden diye sorup çabalamaya başlayacaklar..aynı şeyi teldekine de belirt..

sana ilk sunacakları teklifi bilmiyorum ama 100 gb akk li 60-65 tl civarı bi teklif sunabilirler.
    ilk teklifi kabul etme.çingene dövüşü yap.2.teklifi alana kadar uğraş..ikinci teklif ilkinden iyi olacaktır

• Aynisini bende yaptim gittim iptal formu doldurdum tahhut bitimnde. 1 gun sonra donduler bana 16mbps 100gb akk 12 ay 54 lira fiyat bictiler.dedim ben 50mbps 200gb kullaniyorum dedi iste neden iptalnetmek istiyosun cok pahali tamam dedi 6ay yalin 50mbps 200gb akk %50 indirim 73 lira istedigim zamanda cikabilirim 2 ay oldu bayada memnunum 4 ayim kaldi bitsin yine alcam.😀😀😀 Bole ikna kampanyasindan
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tecrübeleriniz için. Dediğiniz gibi yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

verdikleri teklifi çor cocuk yer tabiri caizse..iyi yapmışsın kabul etmemekle..

ayrıca senin yaptığın işlemi forumda çokca görmekteyim son zamanlarda.taahüt bitmeden arayıp teklif almak pek yemiyor.çünkü senin aradığın kişiler %100 ikna ekibi değil,sıradan MH lar...

yapman gerekeni adım adım yazıyorum..ben bizzat yaptım bu işlemi..2 defa uygun akk ve uygun fiyat aldım..forumda da çokca kişiye anlattım genelde hep tutuyor..

taahütün biter bitmez hemen merkez telekoma gidip sorgusuz sualsiz ıslak imzalı iptal dilekçeni ver..neden olarak ise akk ve yüksek fiyat diye belirt..az ve öz yaz.
    seni 48 saat içerisinde 444 0 375 merkezden ikna ekibi arayacak..neden diye sorup çabalamaya başlayacaklar..aynı şeyi teldekine de belirt..

sana ilk sunacakları teklifi bilmiyorum ama 100 gb akk li 60-65 tl civarı bi teklif sunabilirler.
    ilk teklifi kabul etme.çingene dövüşü yap.2.teklifi alana kadar uğraş..ikinci teklif ilkinden iyi olacaktır

geçen cuma dilekçe verdim ne arayan var ne de soran. türknet hizmet verse bulunduğum adrese, bağlatıp kurtulacam bunlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

quote:

verdikleri teklifi çor cocuk yer tabiri caizse..iyi yapmışsın kabul etmemekle..

geçen cuma dilekçe verdim ne arayan var ne de soran. türknet hizmet verse bulunduğum adrese, bağlatıp kurtulacam bunlardan.

Alıntıları Göster
    @hakancan44
    Turk telekomun hizmet verdiği her yere Turknet de hizmet veriyor

adres teyidi yaptırdığımda bağlantı görünmüyor türknette. oysa ki fiber bağlantı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

adres teyidi yaptırdığımda bağlantı görünmüyor türknette. oysa ki fiber bağlantı kullanıyorum.
    @hakancan44

tam olarak kullandığın tarife paket nedir?

yani bi tuhaflık var çünkü adsl kullanan,sabit telefon hattı olan her yere turknet ve diğer adsl ISS ları hizmet verebilir..
    bi yanlışlık var o işte
  • quote:

@hakancan44

tam olarak kullandığın tarife paket nedir?

yani bi tuhaflık var çünkü adsl kullanan,sabit telefon hattı olan her yere turknet ve diğer adsl ISS ları hizmet verebilir..
    bi yanlışlık var o işte

Alıntıları Göster
    bu iptal dilekçesini taahhüt bitiminde mi verelim? 15 gün önceden verirsek ne olur? sırf gün geçti diye taahhüt bitiminde ücret ödemek istemiyorum
  • göge kullanıcısına yanıt
    150 gb kotayı 59 TL fix her ay ödüyorum eve anca yetiyor paranızı yedirmeyin.
    Nisan ayından beri Türknet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

150 gb kotayı 59 TL fix her ay ödüyorum eve anca yetiyor paranızı yedirmeyin.
    Nisan ayından beri Türknet kullanıyorum.
    Dostum Türk Telekom kullanma derim ben. Bir arıza oldu mu düzeltmiyorlar Benim bir buçuk aydır internetim yok her gün arıyorum arıza bildirimi oluşturduk diyorlar. Ondan önce de hız problemim vardı yani firma baştan sona sorunlu teklif iyi olsa da bitirip süperonline a geçmeni tavsiye ederim.
    Artık doydular paraya hocam zor güzel bi indirimle ve paketle gelmeleri.Beni 2 sene evvel tahahut bitimine yakın defalarca ararlardı.Şimdi bir kere aradılar kapatıcam dedim tamam beyefendi dedi iptal talebi aldı.TElekomada gittim verdim dilekçeyi arayan soran olmadı.
    Birde Hangi oyunda 17 ping alıyorsun ? Ben LoL De ADSL de 50-55. VDSL de 60-70-80 arası ping alıyorum.Cidden adsl nin pingleri düşükte 17 olması zor tabi oyuna göre değişir.
    Sen 100 gb kota 60 tl ye okeysen.Ne ugraşıyorsun turk telekomla Geç türknete 150gb kota ev telefonu dahil sabit ücret yok 60 lira.
    Ben 150 gb kotaya tav olsam direk geçerdim ki tahhahutude yok.Aktivasyon ücreti falan filanı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 25 Eylül 2016; 1:47:24 >
  • logat kullanıcısına yanıt
    Speedtest'te 17 alıyorum. Warship'te 35, CS GO'da 70-72 arası genelde.
    hocam 150 gb kota bana yeter diyorsan düşünmeden türknetde geçicen 60tlye. Birde hattın vdsl destekliyorsa en yüksek hızı veriyorlar.Türk telekomda 16mbit çok avantajlı.
    Bende geçicektim ama ben download yapmağım halde kotam max 15 günde doluyor 200gb.Dowloanda yaptığımda 1 günde 40-50gb harcıyorum 50mbit hızında.
    İnterneti cok kullanan benim gibi günde bir blu-ray film izleyen biriyseniz vodafone kurumsal geçmeniz lazım 150 TL.
    Merhaba hocam, taahhütün biteceği gün veya bir gün öncesinden dilekçe versek taahhütü bozmayız değil mi?

Taahhüt bitişinden 1 gün sonrasına dilekçe verince, 2 gün kullansak bile kullandığımız gün sayısı kadar mı yoksa 1 aylık indirimsiz tarife tutarı kadar mı fatura gelir?

Kafamda deli sorular
  • 2008'dan beri ttnet'teyim 16mbps 100gb akn 59 tl ödüyorum..21 martta tahattüt bitiyor ,16mbps 200gb akn 70.90 tl dediler geçilirmi ? mahallede fiber yok adsl var daha üstü alamıyorum
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Dün hipernet tarifesinden, 50mbps 50gb akn, modem dahil aylık 66 tl'ye bağlattım. Aylık akn bitince 16mbps'e düşüyor. Hesabını sen yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Dün hipernet tarifesinden, 50mbps 50gb akn, modem dahil aylık 66 tl'ye bağlattım. Aylık akn bitince 16mbps'e düşüyor. Hesabını sen yap.

hacı benim bölgede fiber yok adsl'den başka hizmet alamıyorum ben napim senin mevki altyapı iyiki 50 mbps alıyorsun
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Anladım zaten, aradaki fiyat dengesizliğini belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Anladım zaten, aradaki fiyat dengesizliğini belirtmek istedim.

kaç yıllık abonesinizindirimmi istediniz ben napim sizce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.