Şimdi Ara

TurkTelekom Ping sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TurkTelekom’un 20mbitlik internet paketini kullanıyorum. Kablo ile bağlantı sağlamama rağmen online oyunların çoğunda anlık 300msleri görüyorum ve bu her oyunda bu şekilde. Türkiye’de sunucu bulunan oyunlarda bile durum aynı. İnterneti kullanan cihazları da kapatmama rağmen sorunu çözemedim. TT müşteri hizmetlerini arayıp altyapıyı kontrol ettirdiğimde de bir sorun gözükmedi. Problem iç hat kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat adsl mi vdsl mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADSL2 sanırsam

• Aynı internet farklı pc de deneyin, virüs trojan kaynaklı da olabilir...

Ayrıca oyun sunucularına Tracert yaparak ekran alıntısını konunuza eklerseniz daha hızlı yardım, öneri, tavsiye alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Aynı internet farklı pc de deneyin, virüs trojan kaynaklı da olabilir...

Ayrıca oyun sunucularına Tracert yaparak ekran alıntısını konunuza eklerseniz daha hızlı yardım, öneri, tavsiye alabilirsiniz..

Tracert işlemini tam olarak bilmiyorum araştırmasını yapıp ilk mesajı editlerim. Farklı bir PC ile deneme imkanımda malesef yok ama speedtest üzerinden telefonla hız testi yaptığımda bile 40 mslerde geziyor arkadaşların 6-7 ms site üzerinde

• TTnet de gelen bir sorun var 1 haftadır özellikle akşam saatlerinden gece 2-3 civarına kadar bilginiz olsun. Yoğunluk değil ama başka bir durum söz konusu sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Superonline DNS Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.