Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam faturaya ek cihaz almıştım.Taahhüt bozarsam 497 TL cihaz + 87 TL tarife ücreti ödeyeceğim.1 fatura dönemi sonra taahhüt bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Görmen rahatsız mı etti peki seni ?

2 g ye alma 3G de kullan 9003g varsa evinde daha iyi çeker neden 2 g ye alma gereksinimi duyuyorsun ?

300 -400mtrede istasyonun varsa evine ek atarlar

Ha buraya çekmiyor diye yazmanız bişi değiştirmez gidin gerekli yerlere düzelene kadar şikayet edin
    İlk olarak okuduğunu anlamıyorsun 2g bile dedim 3g nin de 4g nin de hepsinin 0 çektiğini söyledim. Türk telekoma 5 6 kez başvurdum gelen aramada ileriye dönük listeye ekledik bilmem ne. Ne oldu hiçbirşey. Sen hala devam ediyorsun avukatlığa maaş iyimi bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EA805F4C -- 21 Ağustos 2018; 9:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Tt hakkaten cekmiyor kırsal kesimde rezillik zaten sadece acil aramalar
    Kırsal kesim olsa iyi ankaranın merkezinde oturuyoruz 2g 3g 4g çekmiyor hiçbirisi. Herşeyi denedim kaç kere kayıt açtırdım. İleriye dönük bakacaklar mış mış.

• hocam vodafone alanya gibi turistik yerde E çekiyor İstanbul dışında E çeker mi bilemedim

• maaş senden hallice ne olsun
    o zaman zorla tutmuyor burada yazınca bişi değişmeyeceğine göre kullanmanın da mantığı kalmıyor ozaman alternatifin çok zorla tutmuyorlardır umarım
  • Cumartesi tatil nedeniyle İzmir özdereyr geliyordum (Silivri'de ikamet ediyorum) asıl hattım tt ve birde olurda çekmez yolda diye Turkcell var ve yol boyunca hiç 2g ye düşmedi TT genelde 3G cekti ama işimi gördü. Korktuğun prk basıma gelmedi. 45 TL'ye 20 gb internet var bunu Turkcell'de almak için 3-4 kat para vermek gerek. Turkcell cekim kalitesine lafım yok ama genelde hayatı şehir merkezinde gecenler için o kadar para bayılmaya gerçek YÖK bence.

• Ordu'da şehir merkezinden 15 km yukarıdaki köylerde türk telekom ya çok zayıf çekiyor ya hiç çekmiyor ama aynı yerlerde türkcell iyi çekiyor.türk telekom kullanacaksanız şehir merkezinde ikamet ediyorsanız sorun yok ama kırsalda çok kötü

• Anlamadığım birşeyvar yolda lte den 3g ye düşmesi nasıl bir işinize engel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Cumartesi tatil nedeniyle İzmir özdereyr geliyordum (Silivri'de ikamet ediyorum) asıl hattım tt ve birde olurda çekmez yolda diye Turkcell var ve yol boyunca hiç 2g ye düşmedi TT genelde 3G cekti ama işimi gördü. Korktuğun prk basıma gelmedi. 45 TL'ye 20 gb internet var bunu Turkcell'de almak için 3-4 kat para vermek gerek. Turkcell cekim kalitesine lafım yok ama genelde hayatı şehir merkezinde gecenler için o kadar para bayılmaya gerçek YÖK bence.
    Geçen ayki kullanımım tam 33 gb turkcell de ödediğim fatura 34 tl turkcell aylık verdikleriyle daha avantajlı

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    soruma cevap verirsen burada yazdığın bişi ifade etmiyor
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    oyun oynayamamış dosyayı indirememiş arkadaş o yüzden lte nin yazması duygusal anlamda kişiyi mutlu ediyor
    3g görünce morali bozuluyor herhâlde
  • quote:

soruma cevap verirsen burada yazdığın bişi ifade etmiyor
    Neyine vericem cevabım belli benim için içerde yada dışarıda her türlü hız önemli senin savunduğun şirkette bu yok malesef

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımı oku ben ne savunmuşum sanki sınırsız internetin varmış da hız önemliymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Sizde gurunde misiniz hocam ? Uni icin mi ordasiniz ?
    2008-2010 dönemi oradaydım.

• quote:

Benim yazdıklarımı oku ben ne savunmuşum sanki sınırsız internetin varmış da hız önemliymiş
    Senin sınırsız internetin olup olmaması beni ilgilendirmiyor yeterli derecede beni götürüyor turkcell bu konularda ttyi savunman saçmalık ötesi her konuda saçma sapan mesajların var

• quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Geçen ayki kullanımım tam 33 gb turkcell de ödediğim fatura 34 tl turkcell aylık verdikleriyle daha avantajlı

Alıntıları Göster
    Valla nasil okadar aliyorsun bilemiyorum ama benim esimin hatti turkcell 26 tl 3 gb var pakette salla kazan bi halt vermiyor. Benim yedek hat faturasiz lifecell onuda yapiyorum salla kazan gecen hafta 1 gb haftalik verdi bugun bayram nedeniyle gunluk 1 gb verdi. Siz ne yapipta okadar internet kullanabiliyirsuniz merak ediyorum gercekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.