Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serserim06

Türk Telekom dört dörtlük değil illaki. Ama kimse kusura bakmasın fiyat performans olarak en iyi gsm şirketi. 49 TL ye 15 gb 1000 dk 1000 sms daha ne olsun. Ve gayyette memnunum çekim kalitesinden. Turkcellde şu tarifeyi 100 tl ye Zor bulursun.
    Her ay 30 gb dan aşağı düşmüyor kullanımım sadece 34 tl ödüyorum turkcell de çok hediye vs var kazanmak çok kolay işi bilirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell kullanıcısıyım şehirler arası yolda 3g görürsem dua ediyorum 2gden yukarı zar zor çıkıyor
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Yer neresi hocam

• m398 M kullanıcısına yanıt
    Sinop. Burda tek hat var cidden o da turkcell biraz da vodafone. TT sadece ilce merkezleri ve sehir merkezi. Bi yerden vi yere giderken yol uzerindeyken full 2g malesef cok yazdim hatta ceo beye de yazdim sinop kadar kotu oldugunuz ikinci bi sehir yok dedim. Bize 18 ay sure verin vodafone ile ortak altyapi calismamiz bitince sorun bitecek anlayisiniz icin tesekur ederim falan yazmisti. Ben umidi kestim ve turkcelle gectim cok sukur ki her yerde kesintisiz 3g 4.5g var. Koylerin bi cogunda 4.5g var. 2g bile yok tt de 😪

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Vodafone nasıl yollarda ve sizin bölgede zira Çankırı Çorum Kırıkkale vb facia ondan soruyorum hanım telekom ben Vodafone kullanıyorum

Sinop icinse telekoma oranla daha iyiydi. Sebeke yuzde 90 oranla 2gde oldugu icin sebeke cektigimde turkcell vodafone 3g gördüğüm oluyordu ama kesinlikle turkcell kadar iyi degil. Ozetle sinopta turkcell cidden kesintisiz dag bayir koy en kotu 3g kullaniyosun. Cidden gece gunduz calismislar ve en kor noktalara bile sinyal ulastiriyor. Size gidebilirsem bir yerde istasyonlarin fotosunu cekip koyacagim. Turkcell kulesi 3g 4 5g antenler var. Vodafone kule 2g var. Telekom kabin var sadece uzerine cubukla 2g anten takmislar kule yok. Bi tepede tepeyi asip asagidaki koylere inince turkcell 3g vodafone 2g cekiyor ayni noktada istasyonu olan ttnin sinyali yok. Ihmal de var sanki biraz. TT de

• Hocam Çorum İskilip İlçesi Aşağıörenseki köyüne 10 sene önce Vodafone 2g baz istasyon dikti. Tepede VE kule boyu yüksek. Aradan 3 yıl sonra Turkcell verici dikti aynı yere kule boyu Vodafone den bir tık aşağıda. Turkcell verici dikmeden öncede üst katta VE yükseklerde çekiyordu ona rağmen verici dikti. Türk telekomda Turkcellden 2 yıl sonra Kayaağzı köyüne verici dikti 2g onun vericisi aynı yerde değil biraz daha aşağıda kalıyor. Yıl 2018 Ağustos Vodafone ve telekom 2g Turkcell 3g var. Vodafone ye kaç defa başvurdum ek istasyon kurulumu gerekiyor bu yıl planda yok önümüzdeki planlar için değerlendirmeye alınmıştır deyip gönderiyorlar. Bu dediğim yer İskilip ilçe merkezi ile arasında sadece bir tepe var bunu yapmak çok mu zor. 2g li istasyonu 3g yapmanın maliyeti nedir?Birde aynı yerde 3 verici varken uzaklaştıkça neden sadece turkcell kalıyor diğerleri gidiyor

• Denizli teleferik bölgesinde turkcell bangır bangır çekerken türktelekom can çekişiyordu.

• Yozgat Sivas karayolu üzerinde Abdurrahmanlı köyü girişinde Vodafone ve Telekom kapsaması varken Türkcell servis yok diyor senelerdir hala değişmem yine çekmiyor 3-4 km alanda

• Şuan Trabzon'da köydeyim; Vodafone 4g 2-3 çizgi çekerken Tt, H'de 2 çizgi falan gösteriyor ama doğru düzgün bağlanmıyor. Kendi internetimi dağıtıyorum Türk Telekom'lulara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 23 Ağustos 2018; 2:29:4 >
  • Sen gezerken çekim gücü düşüyor diyorsun istanbulun en yoğun ilçelerinde turkcell bile hic şebeke çekmiyor interneti boşver şebeke çekmiyor kimse ulasamiyor sen internetin hızı zayiflamis ona isyan ediyorsun haline şükret

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Şuan yoldayım ve 4g çekiyor (4.5 değil 4), verdiğin paranın en azından 4 de 3 ünü kalitesiyle ödeyen turkcell imiz var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Köy neresi hocam birde NPERFTEN haritalama yapıp foruma atabilir misiniz

• 4.5 g ile 4g nin ne farkı var söylermisiniz

• Hocam her ay nasıl alıyorsunuz 30 gbı. Ben 10 gb bulsam şükür derim.. Salla kazan bip yaani kim 1gb ister dışında hediyeler varmıki. Bahsedermisiniz..

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kabul etmeyeceksiniz muhtemelen ama azıcık daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F794E2500 -- 23 Ağustos 2018; 10:33:52 >
  • Kabul edecek ne var 2 Side aynı şey Zaten

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Azıcık yazıyor kardeşim, muhabbetine "aynı" diyeceksen dersin ama "hızı" aynı değil

Öyle iplemiyorlar ki, klasik bir adam sayacaklar seni. Bu da bildiğin internet yavaş diye şikayet eden bi adam, iplmemesek de olur kafasına olurlar. Ayrıca sen hadi şunu geliştirin diyorsun da kim bilir kaç bin kişi aynı şeyi kendi köyüne felan söylüyor, farkın yok yani

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.