Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen 01:00 de görüştüm işlem yaptı tt ufak atın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakası nedir bunun.? Müşteri hizmetlerine zaten ulaşılıyor direkt olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turkcell de arada bedava GB geliyor ayin son haftası diyorsun ki indirme yapayım yada yükleme benim bulunduğum yerde eziyet.

Bana net 1megabayt indirme versin gayet iyi ama nerde.

Bende 40tl vermekten ise telekoma geçtim.

• Gecen sene istasyon kurulacak dedikleri erfelek selalelerinde turk telekom hala cekmiyor. Turkcell 4.5g ve 3g vodafone 3g var. Turk telekom hala yatirim yapacak buraya.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    O kadar para ve üzeri vermek gereksiz

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Valla ben belli bir saatten sonra ulaşamıyorum.

Beşiktaş-Ortaköy’de oturuyorum, işyerim Beyoğlu Gümüşsuyu ve İstiklal’de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Turkcell bir de Türk Telekom olmak üzere 2 hattımı aynı anda kullanıyorum. Vodafone ile işim olmaz zaten.

Türk Telekom ile 4.5G çekiyorken aldığım en üst hız 3 MB/s Ve Türk Telekom bankalara devredildi haberini okuduğum günden beri artık 3G çekiyor. 4G de elden gitti.

Gelelim Turkcell'e. 4.5G+ çekiyor olup 14MB/s hıza çok rahat ulaşıyorum evde.

İşte aralarındaki uçurum bu kadar fazla.

• cana-cana C kullanıcısına yanıt
    Nüfus yoğunluğu Kadıköy, Beşiktaş, Fatih, Üsküdar, Şişli, Sarıyer, Bakırköy ve benzeri MeRKez ilçelerinde.

Silivri, Çatalca ve Şile İstanbul'a bağlı olmasına rağmen şehir dışı olarak görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Nüfus yoğunluğu Kadıköy, Beşiktaş, Fatih, Üsküdar, Şişli, Sarıyer, Bakırköy ve benzeri MeRKez ilçelerinde.

Silivri, Çatalca ve Şile İstanbul'a bağlı olmasına rağmen şehir dışı olarak görülüyor.
    işin özü ucuz etin yahnisi oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bodrum-ankara şehirlerarası yolundayım. 3G neredeyse her daim full. Şehirlerarası yolculukta 4G yi kapatırım ve kesintisiz internet ve konuşmanın tadını çıkarırım

• Turkcellden sasmayin mi max 2 kullaniyorum telekomun 4 g bandini bile almiyor

Ama turkcelde herzamn 4g+ da

50 tl 11gb aliyorum

Telekoma hevesle.gectim ucuz diye 10gb 29 tl.diye

İsterse 10tl olsn telefon cekmiyor internet kaliyor 2gb zor harciyordum

Siz siz.olun gecmeyin ucuz diye kanmayin 3 paket az icin sigara birsey kaybetmessiniz
    Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 4 Eylül 2018; 8:27:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Valla bodrum-ankara şehirlerarası yolundayım. 3G neredeyse her daim full. Şehirlerarası yolculukta 4G yi kapatırım ve kesintisiz internet ve konuşmanın tadını çıkarırım
    Bir de ankaradan rizeye dogru karadenizi gezin 😀 o zaman burda sikayet edenlerin neyden bahsettiğini daha iyi anlayacaksınız. Ege ic anadolu marmarada fena degil ama karadenizde cidden sadece ilce merkezleri ve sehir merkezlerinde kullaniyosunuz 3g ve 4.5g yi yollarda 2g ve koylerin cogunda yalnizca acil arama uyarisi gormek zorunda kaliyosunuz. Zamanla duzelir diyecegim ama sinopta gecen seneye gore en ufak degisiklik olmamis. Sadece ilce merkezlerine 4.5g gelmis. Koylerde yollarda hatta sinopun en cok ziyaretci alan yeri erfelek selalesinde hala cekmiyor. Gecen sene yatirim yapicaz demislerdi bu sene ozellikle baktim selaleye gelmeden 10 km once kesiliyo hat. Ulkenin iletisim altyapısınin buyuk kismina sahip olan bir firma neden hic yatirim yapmaz bazi yerlere anlayamiyorum. Gelecek sene gittigimde de ayni seyle karsilacagimdan eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Bir de ankaradan rizeye dogru karadenizi gezin 😀 o zaman burda sikayet edenlerin neyden bahsettiğini daha iyi anlayacaksınız. Ege ic anadolu marmarada fena degil ama karadenizde cidden sadece ilce merkezleri ve sehir merkezlerinde kullaniyosunuz 3g ve 4.5g yi yollarda 2g ve koylerin cogunda yalnizca acil arama uyarisi gormek zorunda kaliyosunuz. Zamanla duzelir diyecegim ama sinopta gecen seneye gore en ufak degisiklik olmamis. Sadece ilce merkezlerine 4.5g gelmis. Koylerde yollarda hatta sinopun en cok ziyaretci alan yeri erfelek selalesinde hala cekmiyor. Gecen sene yatirim yapicaz demislerdi bu sene ozellikle baktim selaleye gelmeden 10 km once kesiliyo hat. Ulkenin iletisim altyapısınin buyuk kismina sahip olan bir firma neden hic yatirim yapmaz bazi yerlere anlayamiyorum. Gelecek sene gittigimde de ayni seyle karsilacagimdan eminim.

Alıntıları Göster
    Hocam karadenize hiç gitmedim bunun için bir şey diyemem. Bol bol farklı numaralardan arayıp şikayet oluşturmak lazım aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Turkcellden sasmayin mi max 2 kullaniyorum telekomun 4 g bandini bile almiyor

Ama turkcelde herzamn 4g+ da

50 tl 11gb aliyorum

Telekoma hevesle.gectim ucuz diye 10gb 29 tl.diye

İsterse 10tl olsn telefon cekmiyor internet kaliyor 2gb zor harciyordum

Siz siz.olun gecmeyin ucuz diye kanmayin 3 paket az icin sigara birsey kaybetmessiniz
    Aynı tarifeyi kullanıyoruz ve sil süpür kampanyası olmasa interneti yetiştiremiyorum. Yanıltıcı mesaj yazıyorsunuz bence.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam be yillardir yazip soyledim umurlarinda degil. Nufusu az diye yatirim yapmiolar sinopa muhtemelen. Kastamonu karabuk rize artvin cok problemli yerler samsun ve trabzonda daha iyi nufus fazla oldugu icin muhtemelen

• İzmit'te teksen diye bir köy var. Orada akrabalarımız mevcut her yaz gideriz. Turk Telekom ne 2g ne 3g ne 4.5g olarak mevcut değil. Geniş bir alanda hiç çekmiyor. Turkcell geçen sene 3g vardı hız olarak 10 küsür mbps hız alıyordum. Vodafone 2g vardı. Ama internette hiç bir şey yapılamıyordu, ama çekiyordu konuşabiliyordun .Kısaca Turk Telekom evet ucuz. Neden ucuz bunun için ucuz. Turkcell in baz istasyonu sayısına ve alt yapısına sahip olsa bu fiyatları vermezdi, veremezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

İzmit'te teksen diye bir köy var. Orada akrabalarımız mevcut her yaz gideriz. Turk Telekom ne 2g ne 3g ne 4.5g olarak mevcut değil. Geniş bir alanda hiç çekmiyor. Turkcell geçen sene 3g vardı hız olarak 10 küsür mbps hız alıyordum. Vodafone 2g vardı. Ama internette hiç bir şey yapılamıyordu, ama çekiyordu konuşabiliyordun .Kısaca Turk Telekom evet ucuz. Neden ucuz bunun için ucuz. Turkcell in baz istasyonu sayısına ve alt yapısına sahip olsa bu fiyatları vermezdi, veremezdi.
    Olay baz istasyonu sayisi degil aslinda. Burada esas nokta abone sayisi. Btk turkcellin abone sayisi digerlerine oranla cok olmasi ve tekel konukunda olmamasi icin fiyatlari telekom ve vodafone duzeyine inmesini engelliyor. Turkcell de 10 gb paketi 39a verse zaten herkes turkcell kullanir. Fiyatlarin daha bir birine yakin olabilmesi icin turkcellin abone sayisi 28-29 milyona dusmesi digerlerinin de 25-26 seviyelerinde gezmesi lazim ki biraz fiyat rekabet ortaya ciksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Olay baz istasyonu sayisi degil aslinda. Burada esas nokta abone sayisi. Btk turkcellin abone sayisi digerlerine oranla cok olmasi ve tekel konukunda olmamasi icin fiyatlari telekom ve vodafone duzeyine inmesini engelliyor. Turkcell de 10 gb paketi 39a verse zaten herkes turkcell kullanir. Fiyatlarin daha bir birine yakin olabilmesi icin turkcellin abone sayisi 28-29 milyona dusmesi digerlerinin de 25-26 seviyelerinde gezmesi lazim ki biraz fiyat rekabet ortaya ciksin

Alıntıları Göster
    öyle bir engel yok, Turkcell karlılığını artırmak için yüksek tutuyor fiyatları, sizin dediğiniz sadece şebekeler arası ara bağlantı ücretlerinde olan bir farkti (operatörlerin arama basina sebeke disi baglanti icin diğer operatöre ödedikleri ucret) o da geçtiğimiz yıllarda kaldırıldı. Turkcell'in ucuza vermesi için hiçbir engel yok, kendi karlılığı dışında.

ya bir de bu köy muhabbetleri bayatladi biraz, köyde yaşayan Turkcell kullansın, sırf yılın bir iki haftası gittiğimiz 2-3 köyde çok çekecek diye Turkcell almak mantıksız, köyde de biraz telefondan uzak kalalım, eğer çok elzemse Turkcell kullanirsin, türk Telekom da varsın her köyde olmasın ama fiyatları bu seviyede kalsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 7 Eylül 2018; 20:44:50 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Arabayı kullanan şoför telefonla oynayamaz ama yolcular telefonda oyun oynayabilir.
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Ben her zaman bir sistemi işletmek için gerekli maliyetleri merak etmişim.

Bir müşteri olarak benim görmediğim kayıtlı veya kayıtdışı giderler nelerdir acaba? Bayi kârları? Aylık/yıllık ödenmesi zorunlu vergiler? Baz istasyonlarının aylık/yıllık bakım maliyetleri? Bilmediğim diğer giderler nelerdir?

Benim bildiğim maliyetler 2'ye ayrılıyor; yatırım maliyeti ve işletme maliyeti.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.