Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'u görmeyen Türk Telekom'a laf etmesin derim. Allah düşürmesin kimseyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsi 4g bant kaynaklı senin dediğin hız

Buçuk muçuk hikaye yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

14 sene Türk Telekom kullandıktan sonra, 1.5 ay önce Turkcell'e geçtim. Dağı-bayırı boşverin, Ankara'nın göbeğinde bile fark hissediliyor.
    Demek ki trakya dan alıp ankaraya veriyor turkcell. Bizde de semt semt internet sınırlı.

Sabitlemisler 3g de 150 KB 4.5g de 500 KB indirme hızına full ceksede aynı.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Test yapıp gelmek de var ama, uğraşmaya değmez. Öyle kalsın

• Yaparsın bi ara görürüz senin şu 4.5 ve 4g ni

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Demek ki trakya dan alıp ankaraya veriyor turkcell. Bizde de semt semt internet sınırlı.

Sabitlemisler 3g de 150 KB 4.5g de 500 KB indirme hızına full ceksede aynı.

Alıntıları Göster
    Türkiye genelinde bazı yerleşim yerlerinde birbirlerine üstünlük kurabiliyor operatörler. Turkcell ile maksimum 30 Mbps gördüğüm yerde, Türk Telekom ile 90 Mbps ölçtüğüm oldu. Bunlar yaşanabiliyor. Yine de Turkcell genellikle en iyisi, bunu herkes kabul etmeli bana göre. Hiçbiri babamızın operatörü değil, ölümüne savunmak yanlış olur.

Türk Telekom'da 3G/4.5G kullandığımda başıma ağrı giriyordu. Wireless'a bağlanınca bu durum ortadan kalkıyordu. Aynı telefonda Turkcell mobil veriyi kullandığımda baş ağrısı olmuyor. Bence bu da çekim rahatlığından kaynaklanıyor, telefon kendini zorlamıyor şebekeye bağlanmak için.

Telefonumun şarjı bile biraz daha uzun gidiyor Turkcell'e geçtiğimden beri.

Annemin hattı Türk Telekom, gece 00:00'dan 02:00'a kadar Türk Telekom Online İşlem uygulamasına giriş yapamadım. Sabah 10:00 gibi yine denedim, uygulama yine kan ağlıyordu. Sil süpür yapana kadar, ömründen birkaç yıl süpürüldü resmen. Turkcell'in kat kat daha fazla abonesi var, gece 00:00'da salla kazan yapabiliyorum.

Neresinden tutsanız elinizde kalıyor diğer operatörler. Vodafone'u bu kümeye almayayım, haksızlık olur. Hiç kullanmadım Vodafone.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Türkiye genelinde bazı yerleşim yerlerinde birbirlerine üstünlük kurabiliyor operatörler. Turkcell ile maksimum 30 Mbps gördüğüm yerde, Türk Telekom ile 90 Mbps ölçtüğüm oldu. Bunlar yaşanabiliyor. Yine de Turkcell genellikle en iyisi, bunu herkes kabul etmeli bana göre. Hiçbiri babamızın operatörü değil, ölümüne savunmak yanlış olur.

Türk Telekom'da 3G/4.5G kullandığımda başıma ağrı giriyordu. Wireless'a bağlanınca bu durum ortadan kalkıyordu. Aynı telefonda Turkcell mobil veriyi kullandığımda baş ağrısı olmuyor. Bence bu da çekim rahatlığından kaynaklanıyor, telefon kendini zorlamıyor şebekeye bağlanmak için.

Telefonumun şarjı bile biraz daha uzun gidiyor Turkcell'e geçtiğimden beri.

Annemin hattı Türk Telekom, gece 00:00'dan 02:00'a kadar Türk Telekom Online İşlem uygulamasına giriş yapamadım. Sabah 10:00 gibi yine denedim, uygulama yine kan ağlıyordu. Sil süpür yapana kadar, ömründen birkaç yıl süpürüldü resmen. Turkcell'in kat kat daha fazla abonesi var, gece 00:00'da salla kazan yapabiliyorum.

Neresinden tutsanız elinizde kalıyor diğer operatörler. Vodafone'u bu kümeye almayayım, haksızlık olur. Hiç kullanmadım Vodafone.

Alıntıları Göster
    Hakikaten doğru. 3 operatörüde kullanıyorum, sil süpür ve bana ne var da 00:00 da hediyeyi almak imkansız adeta. Sabaha karşı girip alabiliyorum, bildiğin uygulama çöküyor ikisinde de.

Ama Salla kazan da şak diye 00:00 da sallayıp alacağımı alıyorum.

Kalite başka abi

• Uludağ bakacak bölgesi aşırı kalabalık Vodafone 3g ve 4g Telekom 3g çekiyor hız testi yaptım turkcell yok

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği

• m398 M kullanıcısına yanıt
    Ağaoğlu’nun orada teleferiğin son durakta band7 var hız testi denermisin en son bozuktu 124 mbps almıştım bi zamanlar

• 40tl yi isteyen operatör bana maksimum hız vermeli..

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Hangisi sana max hızı verebilir ki ?

Hocam 120 mb hız aldım band 7 2600 mhz

• Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği

Band 20

Ben BİMcell ile turkcell in çekimi iyi olup 3g de 500kb hız verdiği yerde 1.5-2 megabayt hız alıyorum. 25 TL vererek.

Turkcell 40tl istiyor hız 500kb.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Türkcell sana 43.2 mbps hız veremedikten sonra 40 liranın bi önemi Yok

Bize ait istasyon olmasına rağmen Türkcell d 38.7mbps hız alıyorum 3G de

Binada boşken aldığım hız

Telekom’da 35mbps hız alıyorum mahalle istasyonu 3g de.

Gösterişten başka. Bişeye yaramıyor. 1mbps de iş görüyor

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Müşteri Hizmetlerinde Gece Vardiyası YoK. Bu sebepten dolayı akşam 23:00'ten sonra aradığında kimseyi bulamazsın.

Müşteri Hizmetleri sabah 08:00'de çalışmaya başlıyor.
  • Hocam o kadar parayı en başta Avea yani ttye vererek sen hata yapmışsın ki 3G çekiyorsa dua et :) Turkcell bu konuda tartışmasız en iyisi

• 3g çekiyor diye dertleniyor adam. Elazığ'ı geçtikten sonra ovalarda 2g bile çekmiyor. Ama ilginç tarafı 2000 nüfuslu dağların ortasındaki yerleşim yerlerinde 4g çekebikiyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.