Şimdi Ara

Türktelekom selfy faturasız 6 yeni paket (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
8
Favori
37.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Cepten Faturasız İnternet Paketleri Pakete Ek Aylık İnternet Paketleri

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/4-5g-hizinda-aylik-internet-paketleri.aspx

4.5G Hızında Aylık 4 GB İnternet Paketi 4.5G 4GB yaz 5555'e gönder. 10TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Kampanya 13 Aralık 2016 - 10 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için EKLE 2GB yazıp 5555’e gönderilerek veya müşteri hizmetleri kanalları aracılığıyla kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir.

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    2017 yılı boyunca, ( virgül) Zarf Tümleci

Cümle grubunun nesnesi: Telsiz Kullanım Ücreti

Yüklem: tahsil edilmeyecektir

Virgülden sonraki cümle grubu farklı olarak Standart aktivasyonla gelenler kastediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 24 Mart 2017; 14:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesajımı yanlış anladınız anladığım kadarıyla ben tecrübe sorguladım nasıl yapıldığını biliyorum teşekkür ederim cevabınız için

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    MooHyul kullanıcısına yanıt
    Turkcell, Vodafone'dan Türk Telekom'a numara taşırsan 2017 boyunca; PTTCell, BİMCell'den geçiş yaparsan 1 ay için ücret alınmıyor.

• hat taşımayla gelenlere, 1 ay içinde pakete kaydolurlarsa bu selfy paketleri daha uygun fiyata veriliyor. normali 39 ise 29a, 35 ise 25'e gibi. bir de paket açıklamalarında diyor ki paket ayda 1'den fazla alınabilmektedir. paketi süresi gelmeden yenileyebilmek için ne işlem yapmak gerekiyor? eğer ilk alırkenki gibi mesaj atılıyorsa indirimli fiyattan mı yeniler yoksa normal fiyattan mı yeniler?
  • Yeni yıl paketlerini bekliyoruz

• suan selfy turuncu s 19tl paketinden faydalanıyorum.ileride her ay yukleme yapmam gerekiyormu yoksa tl paylasımıyla gelen bakiyeyle paketleri alsam olurmu arkadaslar?

• hakancetinnet kullanıcısına yanıt
    Hocam paket suresi dolunca, yenilemek icin yeterli bakiye kosuluna bakiyor. Yenilenmesi lazim

• 19 TL lik turuncu small iyiymiş yalnız ben tam 25 yaşındayım. Mayıs 93 doğumluyum. Hat babamın üstüne selfy e kayıt olabilir miyim? Bir de telsiz ücreti ödememek için yıl başında mı başvurmak mantıklı?

• hydraman kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam

• Lithium kullanıcısına yanıt
    hattın kimin ustune oldugu onemli degil hocam 70 yasında birinin uzerinede olsa 25yasına kadar akraba veya olmasın herhangi birinin tc numarasını mesajla gonderip kaydolabilirsin.ayrıca bekkemene gerek yok telsiz vb vergiler yok selfyde

• hakancetinnet kullanıcısına yanıt
    Nasıl vergi yok? Hiç mi yok şimdi? Benim bildiğim numara taşıma da yıl sonuna kadar ücretsiz sonra para alıyorlar. Şimdi geçersem ömür boyu vergi almayacaklar mı? Öyleyse çok iyiymiş hemen geçerim.

hocam tt faturasız ara ara kullandım benden hic almadı arkadaslarımdanda almadı ama sene bası felan dikkat etmedim.benden tl kesti diyenide duymadım yani.yinede cevrenizden birine sorun yanlıs bilgilendirme olmasın.ben vdfn kulmanırken kesiliyordu tt da hic vermedim.zannedersem vodafoneda artık kesmiyormus dogruysa

• 3gb li 18tl lik tarifesine basvurabilirim bugun bayagi ucuz

Numara tasimalarda, yil sonuna kadar telsiz kullanim ucreti kesilmiyor hocam

• hydraman kullanıcısına yanıt
    O zaman 2 ocak 2019'da başvurmak lazım. Ama o zamanda yıl açısından 26 yaşına giriyorum. Selfy tarifesine geçebilir miyim ki? Bir de 25 yaşını geçince otomatik genç tarifeden atıyor mu yoksa değiştirmediğin müddetçe devam edebiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O zamana kadar bekleyebilirseniz daha mantikli olur. Her ay 1.8 tl vermekten iyidir.

Yas icin de kimin TC nosu oldugu onemli degil. 25 den kucuk herhangi birinin TC si de olur

• Mobilist 10gb 39 tl ve sınırlama yok...

• mobil uygulamada 27 lira gösteriyor, şimdi bunu alsam 32lira mı kesecek?

edit: faturasız 10 senelik aboneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 30 Eylül 2018; 17:16:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.